@KarinvanWijk
- 2017
dit is de 2e keer dat we hier staan. alles wat we nodig hebben en extra. hier is het heerlijk fietsen in de omgeving.
om de stad te bezoeken zeker waard. de prijs 20 euro pn. erg veel geld. in de ochtend aangekomen en nog genoeg plek. terug is alles vol in de middag. bezoek ook de kerstwinkel en neem dikke portemonnee mee.
makkelijk gestaan met onze camper van 7.60m. door de plaats gewandeld wat de moeite waard is. geen voorzieningen dus doorgereden op de romantische strasse naar de volgende.
voor de 3e keer hier gestrand. alles aanwezig en een fijne plek om te wandelen en te fietsen. wij komen zeker in de toekomst wel weer aan.
mooie plek met uitzicht op de veerboot naar Megen. vriendelijke eigenaar. voor een plek bellen
niets meer aan toe te voegen aan de vorige reviews. geweldige ruime plekken en een mooie fiets omgeving.
mooie ruime plekken. goede verbinding voor fiets en wandelroutes. de oprijlaan is bijna klaar naar de camperplaats. ijsboerderij naast camperplaats heeft heerlijk ijs. chemische toilet reinigen en water lozen. afvalbakken aanwezig.
wij staan hier voor de 2e keer voor 1 overnachting. goed te doen, om de hoek supermarkt en leuke oude gebouwen. op dit ogenblik gratis staan want de betaling lukt niet, apparaat defect.
voor 1 nacht goed te doen. mooie omgeving. wij zijn op doorreis.
wij staan heerlijk een weekend. alles aanwezig en ruime plekken. ooit eerder hier geweest voor de chateaus en morgen pakken we de bossen met de fiets. genoeg te doen hier en op zaterdag is de snack tent geopend.
oude municipal camping die nu voor campers beschikaar is. met mooie ruime plekken. zelfs sanitair blok aanwezig, schoon en netjes. zelfs de snackbar om de hoek heeft een heerlijke makkelijk hap.
prima plek. komen voor de omgeving nog een keer terug. linksaf naar de rivier en rechts het dorp. 1 nacht om door te reizen betaald. prachtig park aan de overkant.
Sitecode: 19762
deze mogen ze er wel uit gooien. wij drinken koffie en trekken verder. jammer ze kunnen hier echt wel wat van maken. stadje lijkt ons heel leuk maar slaan we over.
uitgekomen om koffie te drinken. mooi uitzicht op het kasteel. op de snelweg geen parkeer mogelijk heden en zijn op deze plek uitgekomen. voor 1 nacht is het ook prima te doen.
Sitecode: 19456
alles aan boord. Plek prima voor 1 nacht. Op de camperplek een prachtig uitzicht op de bergen. De oude stad en kasteel zeker de moeite waard om te bekijken. je kan hier je water lozen en chemisch toilet reinigen.