@KarinvanWijk
- Integraal
Gisteren
4 foto's toegevoegd · 1 dag geleden

Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Wat een ruime plek op een leuke lokatie. Alles is aanwezig. De wandeling door dorp en citadel een aanrader. Vanwege het slechte weer maar 1 nacht. Anders was langer voor ons zeker een optie.
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Een ruime plek met uitzicht op de Maas. Goede voorzieningen en op loopafstand tijdens openingstijden douche en toilet. Ook wasmachine en droger aanwezig. Vriendelijke service en enthousiaste dame. Ze spreekt Frans, Engels en heel klein beetje Nederlands. De fietstocht is een aanrader langs de Maas vanaf dit dorp tot aan Revin. Ong 40 kilometer.
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Genoeg plekken om te staan. Mooie wandelen op de vesting en plaatsje Jammer alleen dat het lastig is water te tappen, dat blijkt voor velen zo.
2 foto's toegevoegd · 8 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
goede plek voor 1 nacht. geen voorzieningen en geen last de weg die ernaast loopt. en de omgeving is geweldig om te wandelen. 7 trollen gespot.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Schoon sanitair en prima plekken. Vriendelijke eigenaar. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Goed geprijst all in.
Augustus 2026
Fijne plekken. Sanitair schoon. Leuk plaatsje om te bezoeken. Fietsen omgeving. Alles voor de camperaar.
3 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Juli 2026
een heerlijke ruime plek en fijne omgeving om te wandelen en te fietsen. sanitair prima. alles verder aanwezig.