@Karinvdl
In de ochtend komen veel plaatsen vrij op de 1e rij en tegen de avond zijn ze weer vol. Het geluid van de schepen kan vooral in de nacht storend zijn, maar dat weet je van te voren. Overdag prachtig zicht op het water. Ik vond het zeer attent, dat er op mijn verjaardag een fles wijn met felicitaties klaarstond!

Op het achtererf van een klein boerenbedrijf, is een plek voor 3 campers. Mooi uitzicht over het heuvellandschap. Vanaf hier met de fiets naar Externsteine, Hermanns denkmal en naar Freilicht openluchtmuseum geweest. Leuke uitstapjes. De camperplaats is rustig, het erf nogal rommelig. De douche, in het huis, is prima, maar kost €3 pppn. Stroom €4 per nacht. We zijn 2 nachten gebleven.

Prima plek vlak bij het centrum. Wij waren er rond 13 uur en toen was het al voor 2/3 vol. Tegen de avond vol. Leuk uitje is het Besucher-Bergwerk und Museum Kleinenbremen op 4 km afstand. Rondleiding van 1,5 uur in de oude mijn is interessant.

Mooie rustige camper plaats. Tegen de avond nog maar een paar plaatsen vrij. Betalen bij een automaat met losse euro’s. Voor stroom ook losse euro’s nodig, per euro 2 kWh. Zorg dus voor wat muntgeld.