@Karl11
- 1980
- LMC Cruiser V646
- 2025
We hebben met onze camper op de camping overnacht en voelden ons er erg op ons gemak. Een rustige locatie, veel ruimte en alles was schoon – precies zoals je je een goede camping voorstelt. Het was vooral fijn dat er een heel goed restaurant in het dorp is met een Duitstalige eigenaar, waar we 's avonds heerlijk hebben gegeten en aan het einde van de dag heerlijk hebben kunnen ontspannen. We komen graag nog eens terug.
Zeer vriendelijk personeel dat na een telefoontje direct de slagboom opent. Er is een uitstekend restaurant in de buurt dat gemakkelijk te bereiken is. De toiletten zijn bruikbaar, maar zouden een opknapbeurt kunnen gebruiken.
mooie rustige plek voor een tussenstop. Slagers, bakkers en restaurants zijn goed bereikbaar in het dorp. De servicefaciliteiten zijn open en volledig functioneel.
Sitecode: 20120
We hebben in oktober een nacht op het plein gestaan. Na een telefoontje werd de zaak geopend. De zeer behulpzame operators wonen in de buurt en zijn indien nodig vanaf oktober geopend. V + E mogelijk. De douches zijn gesloten.
Heel rustige plek. Het menu dat wordt aangeboden voor 30, - euro, mag niemand tegenwerken. Dit is een zeer smakelijke Apulische keuken. De omgeving is wat oud. Het eten maakt alles goed.
mooie parkeerplaats, goede douches en toiletten. Het personeel is erg vriendelijk. De plaats is gewoon voor het grootste deel met de gasten bezetten de stand langer.