@Karlrenegade
- 2007
Een heerlijke plek om te staan, lekker rustig zelfs nu...hartje hoogseizoen. Naar het strand is nog geen km. Dus makkelijk lopend of met de fiets te doen. Vanaf de ingang de straat rechtsaf en gelijk de eerste links is de kortste route naar het strand waar honden ook welkom zijn. Wij betaalden €14,20 met 2 personen en 2 grote honden.
Fijne camperplaats met mooie plaatsen. De slagboom/aanmeld zuil werkt eenvoudig. Ook in het Nederlands. Het stadje is niet groot maar erg leuk om te bekijken. Zeer leuk voor een dag met overnachting.
Zoals aangegeven een prachtige camper locatie. Er zijn wc's , buitendouche en zelfs een wasmachine en droger. Geweldig meer om te suppen. Plek zelf uitkiezen. Zon en schaduw mogelijk. Vanaf de camperplaats ook een fietspad naar het stadje op zo'n 4 km. Alleen maar positief en goedkoop €7,50
We zijn niet naar binnen gegaan maar konden gelukkig wel onze toilet legen. De plek zelf is totaal niet interessant of mooi.
Je mag met de camper het stadje niet in. Plek bestaat niet meer.
Prachtige plek als je Karlstad wil bezoeken. Ruime plaatsen en dat voor in een stad. Zeer goed en gezellig restaurant vlakbij (Vedugnen) als je geen zin meer hebt om te koken. Benzinepomp met service direct naast de camperplaats. En daarbij sta je ook nog eens gratis 👌
Perfecte plek om de sluizen en natuurlijk Trollhattan te bekijken. Je hebt hier een ruim uitzicht, niet op het water zoals de andere dichtbij gelegen CP. Maar heerlijk rustig en zo dichtbij alles dat de voorkeur voor ons naar deze plek ging. Gratis plek maar wel bij de sluis lekker een douche waar iedereen gebruik van mag maken. Prachtig wandelen. Kortom perfecte plek (als je er 1 kan bemachtigen) Wij hadden het geluk dat er net 2 wegreden.
Super mooie locatie voor camping, de 3 sterren is voor de prijs. Deze is nu €19,00 per nacht en als je het sanitair gebruikt betaal je €2.00 per nacht en de kosten voor het douchen. Al met al moesten wij €24,40 betalen. Als je €12,00 verwacht is dit erg duur. Als je dit er voor over hebt een prima plek om te staan.
Zeer fijne plek om te overnachten of een dagje te blijven voor een prachtige wandeling. Er werd bij andere reviews gesproken over hang jongeren. Voor mij zijn dit vervelende luidruchtige jongeren. Toen wij er stonden waren er wel wat jongeren gezellig aan het kletsen en natuurlijk ook lachen. Prima toch, hadden wij absoluut geen last van. Prima geslapen en een prachtige wandeling gemaakt.
Net aangekomen, plek is niet aan het strand. Wel vlak bij. Heb een kaartje bij de foto's gezet waarop je precies kan zien waar je moet zijn. Rest allemaal verboden.
Fijne plek om te overnachten. Heel rustig, mooi uitzicht, bakker op loopafstand. Hangen camera's voor beveiliging. Je kan afvalwater lozen. Al met al een prima plek.
Niets met een camperplaats te maken. Gewoon een grote parkeerplaats bij een middeleeuws dorpje waar een parkeerwachter direct €3,00 in ontvangst neemt. Het dorpje zelf is erg klein. Leuk om even door heen te wandelen en genieten van de mooie uitzichten. Verder niets te doen. Heen en de terugweg gaat via hetzelfde smalle kronkelige weggetje. Zeker in het hoogseizoen met drukte geen aanrader.
De benaming camperpark vind ik niet kloppen gezien de vele huisjes en het voor mijn gevoel het echt een camping is. Wel zijn de plekken prima en vooraan een super mooi uitzicht over zee. Een waarschuwing voor als je direct voor de camping het water in wil. Het ligt hier vol met zee egels. Zeker geen aanrader voor blote voeten maar ook voor honden gevaarlijk. Even naar rechts lopen is een prima zandstrand zonder zee egels. 2 pers. 2 honden €23,30.
Het is een gewone, zanderige parkeerplaats. We hebben hier niet s'nachts gestaan, dus weten niet of dit toegestaan is. Voor overdag in iedergeval perfect. Mooi klein paadje direct naar zee. Zie foto.
Een gewone parkeerplaats aan de rivier. We konden niet meer op de camper plek staan en zijn aan dezelfde kant op een parkeerplaats gaan staan. We hebben heerlijk rustig geslapen, en geen problemen daar mee gehad. Met de honden een stuk langs de rivier gewandeld. Erg mooi. 's ochtends in het gezellige stadje (nu wel een parkeerkaart gekocht, na 9 uur betalen) een heerlijk ontbijt gegeten bij een bakker. Prima plek voor een overnachting.
Een zeer mooie camping, helaas is de plek voor acsi helemaal achterin waardoor het voor ons niet mogelijk was met ons opblaasbare boot met motor naar de helling te komen. Verder is deze camping absoluut een aanrader👍👍
Ondanks dat we niet van hele grote campings houden vonden we deze camping heerlijk. Je hebt een keuze om in het bos te staan, of de wat open plaatsen in een door haagje afgezette plek. De plaatsen zijn erg ruim. In mei geen animatie, maar wel elke middag aqua fitness, nog nooit gedaan maar was super leuk om te doen. Zelfs voor honden is het een paradijs. Prachtig wandelen in de omgeving en diverse stranden waar honden mogen komen. Een aanrader.
Top camping voor mensen die van rust, wandelen, fietsen en zwemmen houden. Geen animatie of zwembad. Wel een mooie baai om te zwemmen of suppen. Restaurant op het terrein met super lekker eten en vriendelijke personeel. Zeer vriendelijk ontvangst door de office manager. Op 2 km wandelend langs de zeekant een klein (industrie) dorpje met mini winkel, restaurantje en café met zeer lekkere koffie. Voor ons is deze camping een verrassing in Kroatië
Prachtige, zeer mooi gelegen camping. Vriendelijk ontvangst. Acsi card is ook bij 1 of 2 dagen geldig. Dus niet zoals hierboven aangeven pas na 3 dagen. Restaurant op de camping niet gegeten. Wel bij Karlo (zo'n) 900mtr de straat omhoog. Echt een aanrader. Voor de honden een eigen strandje, vanaf daar kan je via de rotsen verder lopen en ook prachtig zwemmen/snorkelen. Douches erg klein maar voldoen. Gewoon in zwemkleding erheen. Prima camping👍
Leuke kleine rustige camping met privé baai. De plekken zijn erg klein maar dit stoorde ons niet omdat er muurtjes tussen zit wat duidelijk je eigen plek aangeeft. Bij elke plek een eigen kraantje en super werkende wifi. Sanitair super schoon.Heel vriendelijk personeel die je echt welkom laten voelen. En een restaurant waar je heerlijk kan eten. Aanrader de verse vis. Als de plekken wat groter waren geweest hadden ze zeker de 5 sterren gekregen.
Geweldige plek om te staan, met een super mooi uitzicht. Zeer vriendelijke mensen waar ook nog heerlijke verse melk gehaald kon worden. We stonden een stukje voor de boerderij op een groenstrook naast het weggetje welke alleen door de bewoners gebruikt wordt. Ook een zeer mooi punt om wild te bekijken, hazen reeën, geweldig. En dat voor €12,30 incl belasting. Wij waren met z'n tweeën en 2 honden. Echt een aanrader.
Deze parkeerplaats is er niet meer. Ook geen mogelijkheid tot overnachting. Helaas.
We zijn hier in het donker aangekomen wat de plaats gelijk een wat onveilig gevoel gaf. Een erg donkere plek met geen lichtpunt, en we stonden alleen. Na overleg besloten we toch de nacht hier door te brengen. 's Ochtends na een toch wel wat onrustige nacht, doordat ik geconcentreerd bleef luisteren of er geen rare dingen gebeurden bleek de plek wel een prima ligging te hebben. Ondanks dat zou ik hier geen 2de keer overnachten.
Zeer nette camping met ruime plaatsen ook aan het water. Ook voldoende schaduwplekken. Sanitair iets verouderd maar voldoet prima, is netjes en schoon. Vriendelijke alleen Frans sprekende eigenaar. Prijs erg goedkoop. Voor 2 nachten 2 personen incl 2 honden (waren gratis) nog geen 25 euro. Bakkertje zit op een kleine 200 meter. Mooie wandelingen in de buurt te maken ook naar het kasteel. Vraag van te voren naar de openingstijden.
Een heerlijke plek als je tegen wat drukte kan. De plekken zijn klein maar daar tegenover sta je erg dicht bij het strand, dus dat is een keuze die je maakt. Het is een plek waar jong en oud zich prima bij voelen. Je hebt zeker genoeg te kijken. Douches om je af te spoelen na een duik in de oceaan en een wc die na elk gebruik zichzelf reinigt. Tja wat wil je nog meer.
Plaatsen zijn prima, deels onder de bomen en kleinere plekken aan het einde vol in de zon. Van toiletten kan je nauwelijks meer spreken zo oud. De douches waren afgekoppeld dus niet te gebruiken. Wel diverse waterkraantjes naast de electriciteits kastjes waar je eventueel even een slang aan koppelt om het zout van je af te spoelen. Electriciteits lang niet voldoende voor alle campers. Het is de plek zo dicht bij zee die het fijn maakt.
We hebben op doorreis hier alleen even een broodje gegeten maar omdat er nog geen review stond besloot ik toch hier iets te schrijven. De camperplaats ligt achteraan een klein weggetje welke voor auto's dood loopt. Je kan hier wel verder fietsen. Je hebt een mooi uitzicht over het water en ook het veldje is prima. Vlakbij zit nog een hondenlosloop gebied en ook het centrum is vlot te bereiken. Al met al een prima plaats om te verblijven
Echt een prachtige camperplaats midden in het gezellige kleine plaatsje. We waren hier midden in het hoogseizoen en de enige die er op dat moment stonden. Heel apart. Sochtends kan je heerlijk wakker worden door een 'duik' te nemen in het schone water wat er langs loopt. Zelfs een trappetje om er uit te komen is door de eigenaar geplaatst. Suppen is hier ook geweldig. Wij hebben deze als favoriet opgeslagen... Echt een top plekje👌
Als er niet teveel campers zijn is het een heerlijke ruime plek. Als je met z'n allen op rij moet staan is het erg krap. Verder een heerlijke omgeving om te fietsen, wandelen of suppen. Beheer erg vriendelijk. Douches en toiletruimte aanwezig en super schoon. Al met al een heerlijke plek.
Geweldige camper plek. Hier houden wij van. Rust, mooi uitzicht, niet te duur en vlak bij gezelligheid. Kortom een aanrader voor camperaars die niet van luxe maar wel van ruimte en rust houden.
Zoals de vorige camperaar al aangaf is deze gesloten, graag verwijderen. Wij reden er al voor niks heen.
De plek waar je mag overnachten is direct achter het restaurant op een gravel parkeerplaats. Vond het niet echt schoon, zeker niet langs de randen maar voor een nacht een prima rustige plek. Omgeving, zeker bij het water erg mooi. S'avonds wel de keuze gemaakt om te gaan eten in het restaurant. Dit is echt een aanrader. Zeer vriendelijk personeel, erg gezellig om te zitten en het eten was super lekker.
Mooie camperplaats met zoals al aangegeven verschillende voorzieningen. Was ruimtes dicht maar dat stoorde ons niet, we zijn toch immers zelf voorzienend met de camper. Heerlijke plek vlak bij een strandje waar je kan zwemmen en ook de honden lekker het water in kunnen om te spelen. Prijs voor Nederlandse begrippen ok. Vind Nederland zo wie zo aan de hoge kant met de camper prijzen. Al met al dus een prima plek.
De foto's doen suggeren dat het een redelijk ruime camperplaats is. De plekjes zijn echter smal en voor 18 euro niet echt goedkoop. Dan kan je nog beter een acsi camping uitkiezen (alleen in het laagseizoen) Wij hebben ervoor gekozen hier 1 nacht te staan om Salo bij avond te kunnen bekijken. Verder ziet het er netjes en verzorgd uit. Entree via slagboom. Bevalt het niet kan je binnen een kwartier de plek ook weer verlaten.
De prijs is prima. Wel ontzettend druk in het weekend en van de 9 plaatsen konden er maar 3 campers staan. De rest werd tot 22:00 bezet gehouden door auto's. Als de wind verkeerd staat ruikt je camper naar vis van het restaurant. Lekker als je wil eten maar niet om de hele tijd te ruiken. Tot ongeveer 22:30 erg lawaaiig, daarna werd het rustiger. De afstand tot een openbaar strandje waar je lekker kan zwemmen is 300mtr.
We werden zeer vriendelijk ontvangen door waarschijnlijk de havenmeester. Heerlijk plekje voor een of meerdere overnachtingen. Konden met onze sup zo het water in via de botenhelling. Dus ook met een bootje ben je hier welkom. De trailer moet daarna wel buiten het hek geplaatst worden. Ook wandelen en fietsen is zeker een aanrader. Fiets/wandelpad loopt deels langs het meer.
Super plek om te overnachten en een mooie wandeling te maken. En voor de liefhebbers, er liggen aardig wat caches in de buurt. S'avonds echt super lekker uit eten geweest in het naast gelegen restaurant. Ook onze hond was welkom. Heerlijk stil snachts. Kortom zeker een aanrader.
Mooi kleinschalig skigebied. Om te wandelen zijn de mogelijkheden beperkt. Om een route te zoeken moet je eerst langs de verharde weg lopen, de ruïne van de oude molen is wel een aanrader. Als je met een hond komt is er maar 1 restaurant waar ze mee naar binnen mogen. Snachts heerlijk geslapen, erg rustig. De douche en toillet zijn super netjes. Kortom prima vertoeven hier 👍
Voor medecamperaars die graag beschut staan in afgebakende vakjes waar je ook nog kan reserveren is dit een superplek. Voor degenen die van open, ruime plekken met zon en evt. gebruik van schotel is deze plek niet aan te bevelen. Erg rustig was onze nacht niet met alarm sirenes van de naastgelegen brandweerkazerne en toeterende geluuden van de trein!
Stelt niet veel voor. Centrum is ruim 2 km en geen 700 meter zoals aangegeven. Naast camperplek grote parkeerplaats waar wij gratis hebben gestaan!
Sitecode: 62094
Heerlijk rustige overnachtingsplek. Op het gras of gravel, met mooi uitzicht. Verder geen voorzieningen.
Wil je lekker wandelen en genieten van de natuur is deze camperplaats zeer geschikt. Ook als je aan geocaching doet ligt op zo'n 700mtr een cache met een supermooi uitzicht. Verder is hier niets, geen broodjes of servicepunt. Als je hier rekening mee houdt is het hier super goed vertoeven.