@Karsja
- Weinsberg Pepper
- 2023
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
afgelopen week 2 nachten gestaan, heerlijk gegeten in het restaurant. Gisteren weer terugkomen naar deze mooie plek met fantastisch sanitair. Weinig last van de koeling van de aardappelboer naast de camperplaats. De koeling gaat snachts uit en is overdag ook niet altijd aan. Wij komen zeker weer terug. Eerst nu nog een paar dagen genieten van deze rustige en fijne plek.
Juli 2026
camping zelf is netjes, maar wat een verschrikkelijk lawaai van naastgelegen weg, gaat tot laat in de avond door. Voor ons helaas geen volgende keer meer
Juni 2026
Voor de 3e keer hier geweest. Heerlijke schone en nette camperplaats. Ook restaurant is heerlijk en betaalbaar. Wij komen zeker weer terug
Mei 2026
Heerlijk rustige Camperplaats. Jammer dat wij slecht weer hadden en eerder zijn vertrokken. Eigenaren heel vriendelijk. We kregen heerlijke warme chocolade broodjes. Wat een verwennerij. Wij komen zeker terug.
prachtige ruime plaatsen met een fantastisch uitzicht. wij komen zeker terug
Mooie grote plekken, jammer dat de paden tussen de camperplaatsen zo mul/droog zijn. Als er een camper rijdt dan komt er gewoon een stofwolk achteraan. Niet fijn als je zit te eten. Tip: water sproeien op de paden en camperaars echt stapvoets rijden.
Zeer grote camping, voor kids fantastisch. Jammer dat de auto's van smorgens vroeg tot s avonds laat voorbij rijden. (geen 5 km per uur). Ook jammer dat we met de camper onder een eikenboom stonden. geeft een enorm lawaai als er een eikel op het dak valt.
Prachtige camping met een superschoon toilet gebouw. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Wij komen zeker terug.
super rustige gelegen camperplaats, sanitair super schoon. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant
mooie plek met zicht op scheepsvaart Wifi helaas slecht