@Karst-Ellen
- 2019
- Burstner T734 Privilege
- 2017
mooie plek om te staan, in de nacht erg rustig, heerlijk. de volgende morgen wel heel druk met bezoekers van de waterval, gelukkig met wat stuurmanskunst heb ik de camper weer tussen de auto's uit gekregen. ☺️ verder is de waterval zeker het bezoeken waard, een mooie wandeling langs de rivier.
perfecte plek, op zondag wordt er gevoetbald, verder kun je er mooi wandelen. uitzicht is prachtig.
de camperplaats is verplaatst naar de school. we hebben hier vannacht wel gestaan omdat we in het donker aankwamen. de volgende morgen zagen we dat de Camperplaats veranderd is.
we hebben hier haast een week gestaan, het was voor ons een mooie uitvalbasis voor het lopen van de Moselsteig. rustige plaats welke nu ook even bezet was door een glasvezelnetwerk bedrijf als opslag. geen last van gehad. wat nog wel mooi zou zijn dat er in ieder geval een prullenbak geplaatst zou worden, maar verder prima te doen met een zelf voorzienende camper.
we stonden hier in de herfstvakantie, op zich een mooie plaats, de weg er naar toe is discutabel wegens het verboden toegang bord, maar zeker de toevoeging onder het bord is op meerdere manieren te interpreteren. je staat daar hoog en zeker niet droog toen wij er stonden. met mooi weer gearriveerd, in de nacht zware regen en storm, dan is je camper toch maar nietig. dus vertrokken naar Klaussen waar we al meerdere nachten hadden gestaan
mooie camperplaats aan prachtig mooi dorp. je kunt hier prachtig wandelen, daar is de omgeving echt op ingericht. kom bij mooi weer niet te vroeg, want dan staat het terrein vol met auto's van de zwemmers bij de zwemvijver 😉🏖
prachtige plaats om te staan, de weg is een beetje druk en de boeren hard aan het werk, als je daar van houd heb je hier veel vertier😉 de eerste nacht waren we met twee campers de tweede nacht met 5. het uitzicht is schitterend en je kunt hier prachtig wandelen.
de coördinaten kloppen helaas niet, maar een klein stukje verder is er gelegenheid om je camper neer te zetten. tot nu toe twee plaatsen en een ontzorgingsstation in aanbouw. Het grote parkeerterrein mag alleen voor parkeren worden gebruikt van 8.00 tot 20.00 uur en is dus niet om te overnachten😔. In de buurt een mooi meer met een rondje geocaching er om heen.