@Kastenfrosch11
- 2008
Prachtige, schaduwrijke plek met altijd schoon sanitair, een goed restaurant, een goed gevulde minimarkt en behulpzaam en beleefd personeel
Het is een prachtige plek direct aan zee. Ideaal om te zwemmen. Half juli was het strand aangenaam druk. Ja, de toiletten zijn oud, maar schoon. Het personeel is vriendelijk. We kwamen veel wespen tegen, maar dat is niet de schuld van de camping.
Verzorgde, rustige camping met schoon sanitair. De ruimte leent zich uitstekend om te combineren met een viergangenmenu van Hanna Lehmann. Dan kunt u ook met een gerust geweten genieten van de wijnbegeleiding. U moet het menu echter ruim van tevoren reserveren.
We waren op doorreis en we werden verwelkomd met een halve liter zelfgemaakte wijn. We kochten wijn en kaas. Je kunt alles in euro's betalen. Sanitair schoon en nieuw.
De CP is verkaveld, de meerprijs voor staanplaatsen nabij het strand is niet nodig. Het sanitair is schoon en groot. U kunt de Badacsony te voet bereiken en enkele wijnmakerijen passeren. Het nabijgelegen stadje is erg toeristisch en de winkel is er relatief duur. De vele slangen in het water zijn even wennen.
Mooie, verkavelde camping met schoon sanitair, gescheiden van de zee door de toegangsweg naar het strand. Dit stoort nauwelijks. Er zijn genoeg min of meer goede restaurants en andere campings (Google Maps). Het aangeboden ontbijt (omelet) is matig. Er zijn verschillende kleine winkeltjes en een bakkerij waar je ook voor jezelf kunt zorgen.
De camping en het restaurant zijn goed, zoals beschreven in de andere reviews. Alleen het water op dit punt in het meer was algen en er lag iets te veel rotzooi op het strand. 'S Nachts rook het een paar uur naar verbrand afval.
Sitecode: 19493
Ideaal voor een eerste stop na het betreden van Monte Negro. Bij de receptie kon ik de eerste lek goedkoper omwisselen dan later bij de automaat. De prijs is wat hoger, maar alles is in orde: goed restaurant, schoon sanitair met grote, warme douches, grijs water en afvoer chemisch toilet. Alleen het water van het meer lijkt niet al te best.
Het plein is een zeer goed startpunt om de stad te bezoeken. Supermarkten en restaurants zijn te voet in 10 tot 15 minuten te bereiken. Over het sanitair is alles gezegd. Ze worden constant schoon gehouden.