@Kat-Brown
Rumoerige camping. Verwacht geen rust! Superhandig voor Zürich. Fantastische warme en krachtige douche. Restaurant aan het meer. Mooi maar duur. Erg behulpzame jongen bij het inchecken. Plaats 1 bood plaats aan onze 8,9m lange MoHo. Geweldig voor een stedentrip, maar houd er rekening mee dat het een drukke camping is en ga ergens anders heen als je rust zoekt!
Niet genoeg personeel bij de receptie, maar wel erg vriendelijk. We konden onze grote MoHo (8,9 meter) wel kwijt. Je kunt je eigen plek kiezen en er is ook een verharde ondergrond voor MoHo's. Helaas zijn er vanaf 17.00 uur alleen pizza's en pannenkoeken verkrijgbaar - er zou meer eten aangeboden kunnen worden. Een prachtige omgeving met fantastische wandelpaden.
zo'n vriendelijke dame op het personeelskantoor. Grote plaatsen, maar moeilijk te manoeuvreren. Goede faciliteiten. Fantastisch restaurant!
Grote plaatsen, maar lastig manoeuvreren. De dame op kantoor is fantastisch. Zo vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk zwembad. Het restaurant was fantastisch (boek). Goede faciliteiten. Fijne sfeer.
We blijven hier een nachtje langer. We zijn er dol op. Terug naar de basis, midden in de natuur. Zo rustig en een heerlijke sfeer. Enorme plaatsen. Ik denk dat er in totaal 30 zijn. Kies en betaal. Aardige eigenaren. Ik heb de faciliteiten (die er sober maar schoon uitzien) niet gebruikt, behalve de MoHo. Veel plezier!
Supervriendelijk personeel. Let op: dit kampeerterrein ligt aangrenzend aan de Lac camping - voor de rustige en extreem grote plaatsen betaal je gewoon extra. Twee sanitaire voorzieningen - een overdekt en een niet. Zeer goed schoongemaakt, onderhouden, zeep, warm water en toiletpapier. Geweldige locatie om te fietsen en het restaurant is naast de deur. Gemakkelijk te bereiken Douzy per fiets of te voet. We kwamen voor 1 nacht en bleven voor 5. We hebben hier veel vrienden gemaakt.
Een geweldige locatie (we hebben de hoogtebalk zelf opgetild omdat we 5 uur hadden gereden en moesten settelen). Zeer goede sanitaire voorzieningen en goede loopafstand van bars en restaurants (15 min.). Sleepassen niet welkom, maar we mochten slechts één nacht blijven (8,9 mtr) en mochten onze blokken niet gebruiken, hoewel onze Franse buren dat wel deden!! Uitstekende waarde en elektriciteit zeer goed.
Zo stil en zo mooi! Kamperen aan de rivier (vissen niet toegestaan volgens de infopagina hierover). We kampeerden op het niet-elektrische veld. Deze site houdt de zon veel langer vast dan de andere site (die naast de deur ligt en in vergelijking daarmee heel vroeg in de schaduw stond). Relaxte sfeer en eigenaar. Geen gebruik gemaakt van de faciliteiten en er is geen vuilstortplaats. Geniet ervan als je er bent!
Behulpzaam en vriendelijk receptiepersoneel. Goed en schoon sanitair. 15 minuten lopen naar het centrum van Arbois via een beveiligde poort. Recycling. De plaatsen zijn groot met schaduw maar zijn wel hellend. Kan niet geloven dat mensen 1 ster hebben gegeven omdat de datums verkeerd zijn in deze app!
Zeer rustige locatie. Genoeg ruimte. Steile wandeling naar Sancerre maar de moeite waard (had een goede maaltijd in Le Bouchon). Benader de plek voorzichtig! Vuilnisbakken voorzien, maar niets anders dan een geweldige tussenstop en Sancerre die zeker de moeite waard is om te stoppen. Genieten!
Geweldig. Enorme staanplaatsen (onze MoHo is 8,9 m) en een geweldig restaurant. Vriendelijk personeel. Douches zagen er goed uit maar gebruikten niet - toiletten waren schoon. Geweldige locatie. Genieten!
Dit is een parkeerplaats voor de Mercadona en is erg druk. We wachtten tot 20:45 tot er ruimte was voor ons om onze grote MoHo te parkeren. Geen faciliteiten, maar schoon. Dichtbij bars en restaurants (Ricon del Mari was erg goed). Rustig en ongestoord geslapen.
40 minuten om in te checken (probleem familie voor de deur!) Maar zeer goed Engels en zeer behulpzaam. We hadden een groot premium veld dat gemakkelijk onze 9 meter MoHo onderbracht. Geweldig restaurant met goede prijs en prijzen. Toiletten en douches gedateerd maar gewerkt en met warm water (maar geen wc-papier ...). Heb de bus naar Denia - zeer eenvoudig en ook vlakbij het strand. Geen mooie site, maar functioneel!
Geweldige stop-over. We zijn onderweg van Santander naar Costa Blanca. 3 uur max van de veerboot. Grote staanplaatsen. Super vriendelijke gastheer. 5 minuten lopen naar tapas bar / restaurante / café. 10 minuten lopen naar het middeleeuwse stadje. Buitendouche om de hittegolf het hoofd te bieden!