@KateCon

Lid van Campercontact sinds 2018

Sitecode: 19894

De locatie is correct. Het bevindt zich aan de kant van een drukke weg. We stopten om de gratis diensten te gebruiken, maar ik denk dat het erg lawaaierig zou zijn om te blijven slapen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer druk en zeer luidruchtig parkeerterrein. Bleek wakker worden van mensen praten en auto's komen en gaan. Geen faciliteiten. Het ligt direct naast de toren van Hercules, maar u kunt beter op de weg blijven bij het Aquarium-parkeerterrein met een beter uitzicht en rustiger.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige plek langs de rivier. Tegenover een supermarkt en zeer korte wandeling naar de stad en historische bezienswaardigheden. Het is tot 48 uur gratis voor motorhomes - we vroegen de parkeerinspecteurs, omdat eerdere beoordelingen zeiden dat ze hadden betaald. Betaal niet - het is alleen voor auto's in de Orange-sectie. Water en afvalverwerking is gratis.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Goede plek voor een nacht. Geen faciliteiten, maar achter de reguliere parkeerplaats is een speciale parkeerplaats. Geen betaling vereist. Niet zeker of er geen kosten meer zijn of dat ze alleen in de zomer worden berekend (op basis van eerdere beoordelingen in het verleden), maar er was geen informatie over betaal- en betaalautomaten.

Sitecode: 12047

Uitstekende plek. Slechts € 3,30 voor een nacht. Fietspad helemaal naar het strand, plat en slechts 5 minuten. Of 15 minuten lopen. Veel bars en winkels in de buurt, waaronder een wasserette genaamd ecolaundry - 8 minuten lopen. Water en faciliteiten inbegrepen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Niet in orde! Niet in gebruik.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Uitstekend! We hielden ervan hier te blijven. Geweldige faciliteiten, vriendelijk personeel, uitstekend restaurant en goed skiën! Gas- en elektriciteitsaansluiting beschikbaar. Deze camping ligt aan de voet van de skipiste Hidden Valley (zo mooi!) En ze bieden ook een gratis pendeldienst naar de dichtstbijzijnde lift. Schone faciliteiten. Ik raad aan om een ​​toegang te krijgen tot de spa en de 3 sauna's te proberen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Uitstekende faciliteiten, aardige manager en gelegen in een mooie omgeving, maar erg duur. 35,60 franken per nacht plus extra voor elektriciteit. Schoon sanitair, voorzieningen voor water, afvoer van afvalwater en toilet. Er was ook een speelkamer met een pooltafel, fusball-tafel en gewichtenmachine. Lokale stad met vervoer, winkels, restaurants 12min lopen. Skibus en ski-velden in de winter - check open data

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Dit is een vrachtwagenstopplaats bij een benzinestation en een restaurant. Geen leuke plek om te verblijven, maar uitstekende diensten - schoon en gratis.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige plek voor een tussenstop. Mooi uitzicht en beschikt over alle faciliteiten - elektriciteit (extra kosten), water en afval en toilet verwijdering. Er is een leuk stel dat het restaurant en Hotel naast de deur bestuurt waar je betaalt. We raden ten zeerste aan om te eten in het restaurant, heerlijk eten en je krijgt korting op je verblijf!