@Kathinka
- 2019
Een heel fijne CP om een paar dagen te verblijven. Plekken zijn ruim en verhard met grasstrook ernaast. Pal naast een aspergebedrijf met winkeltje. Aan de rand van het bos dus wandelen en fietsen is hier vanaf de camping prima te doen. Aardige beheerder die volop info geeft. Met app of cash muntjes stroom op de plek te verkrijgen. Sanitair niet veel maar ok. (2 toiletten en 2 doucheruimtes à €0,50/5min. met toilet) Geen afwasruimte.
2 jaar geleden hier erg leuk gekampeerd met onze camper. Helaas, vandaag na een telefoontje omdat de receptie was gesloten, bleken we met de camper hier niet terecht te kunnen. " We doen geen campers meer"... Dit staat niet op de website dus óp naar de andere camping in 't dorp. Daar waren we gelukkig wel welkom.
Heel fijn plekje, ook nu in het najaar. Vriendelijke ontvangst en idd even om het haventje lopen voor t sanitair. Maar dat is keurig, ruim en schoon. Veldje was prima ondanks de regen. Hier komen we terug!
Wat een zalige plek! Een uiterst charmante ontvangst met rondleiding die eindigde "op kantoor": onder de bomen werd de betaling verricht. Ja het sanitair is ouderwets maar schoon en prima. In de boomgaard kregen we een fijn plekje met stroom en gelukkig schaduw! Deze gaan we onthouden!
Superbe! Wat een fijne camping. Met autopech kwamen we ongepland bij deze camping en gelukkig was er plek! Een alleraardigste gastheer was erg flexibel en sympathiek. Al na een dag konden we verder maar het verblijf was fijn. Schoon sanitair en heerlijk ontbijt bij de herberg. Strandje aan de Drôme goed bereikbaar.
Ondanks de stromende regen hebben we hier een perfect verblijf gehad. Vriendelijke ontvangst, ruime plekken om zelf te kiezen en keurig sanitair. Aan de rand van het bos dus zodra het even droog was konden we direct de benen strekken. Aanrader!
Wat een heerlijk plekje! Ruim, groen, rust, alles wat we nodig hadden! Brandschoon sanitair, zelf een plaatsje zoeken, aardige gastvrouw. Helaas maar 1 nacht hier voordat we door moeten... dikke 10!
Heel fijn plekje voor een overnachting! Of meerdere.... Hartelijke ontvangst door de eigenaren en volop keuze voor een plaats. Keurig sanitair: 1 wc, 1 douche, 1 afwasplekje. We werden verrast met een doosje verse eieren, leuk gebaar! Op fietsafstand is de sauna "Waterlelie" bereikbaar. We komen vast nog eens terug!