@KatinkaLeij
Origineel om bij Bernhard in de tuin te verblijven. Geen toiletgebouw, alleen stroom. Zeer aardige eigenaar die ons alle highlights van Nimes kon uitleggen. We zijn op de fiets naar de stad gegaan, stevige hellingen, maar te doen. Eenmaal binnen de poorten van de tuin was het heerlijk rustig en zaten we onder de olijfbomen. Om de stad te bekijken echt een heel handige en originele plek.
Goed verblijf gehad op deze camping, op goede fietsafstand van Pont d'Arc en niet zo enorm druk nog (we waren er in juni). Veel schaduw onder de enorme platanen. Heel betaalbaar ook, ca. 18 euro per nacht.
Hele fijne camping, mooi aan de rivier Kyll. Ruime plaatsen, top sanitair. Erg leuk dorpje. Fietsen kan, maar wel steil. Relaxte eigenaren. Deze camping komt in ons favorietenlijstje.
Prima plek voor een aantal dagen, maar ook veel passanten die op doorreis zijn. Prettige eigenaar, leuk restaurant, veel schaduw plekken. Bij erg veel regenval is de bodem drassig, dus opletten met in/uitrijden. Zeker 4 sterren waard, deze camping.
Wat een rust en ruimte, grote kampeerplekken met voldoende schaduw en zon. Niet direct aan de rivier, maar je hoort deze wel stromen. Mooie fietsgelegenheid in prachtige groene omgeving, je kunt langs de Drome fietsen naar Die. Erg aardige en ontspannen campingeigenaar, spreekt ook Engels. Je komt vanzelf tot rust op deze vriendelijke en ruime camping.

Heerlijke dagen gehad op deze camping, erg vriendelijke eigenaresse, mooie schaduwrijke plekjes aan de rivier beschikbaar. Top uitzicht en de rivier heeft zowel een sneller stukje stroom als rustig kabbelend. Op het rustige stuk kun je ook met kinderen de rivier in en visjes kijken. 's Nachts hadden we een nachtegaal die eindeloos zijn zang liet horen, heel rustgevend. Lekker zwembad erbij, prima sanitair. Vier nachten gestaan. Leuk dorp ook.
Gezellige camping en de eigenaar doet er alles aan om het naar de zin te maken. Sanitair voldoende, wcpapier en zeep aanwezig. Zwembad, restaurant, sfeer, wij vonden het goed voor elkaar! Tijdens het EK voetbal een groot scherm op het terras, gezellige sfeer en bbq. Goede loop- en fietsafstand tot Avignon. En, zet je fietsen goed op slot, die tip lazen we en dat is wijs om te doen. In Avignon is dat wel roversgoed. Wij komen graag terug!
Prima camping, aardige ontvangst en sanitair netjes en schoon. Voldoende schaduw. Mix van lodges, (kleine) rental homes en campeerdeel. We hebben een deel van de Dolce Via gefietst, erg goed te doen en geen autoverkeer. Goede camping voor een verblijf van een paar dagen.
Wat een originele en knusse plek om te verblijven. Stilte, groen en primitief, maar erg gastvrij. Op zaterdag vaak een thema avond met live muziek en wij troffen het met all you can eat pizza avond en rosé bij de prijs inbegrepen. Top plek en gezellig!

Nette camping, maar overgeoraniseerd en dat is wat storend. Lange wachtrij om uit te checken, we stonden bijna een uur te wachten voordat we konden uitchecken. Dat kan tussen 08 en 11 uur, dus wees op tijd. We betaalden 27.50 voor een camper en 2p.
Prima plek voor één nacht, aan het water. Vóór de slagboom is een 10tal camperplaatsen, we betaalden 15 euro p.n. Stroom betaal je met ca. 3x50ct aan de paal. Op de camping zelf is er ook voor campers voldoende ruimte. Helaas was in het restaurant de pommes (frites) op, dat betekende zelf koken:-)
Fijne eigenaar, relaxed. Zelf een plekje zoeken. Sanitair is in orde, afval containers waren overvol en staan bij de entree. Een extra container is geen overbodige luxe. Langs een aardig drukke weg maar geen last van gehad. Veel kinderen, water en beekje. Leuk terras. Kortom, fijne camping.
Wij vonden dit een heerlijke camping, zeer ruime plaatsen met zowel je eigen grasje als plek op steen voor je camper. Erg aardige mensen. Schaduw aanwezig. Prachtig uitzicht.