@Katl31
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
We hebben genoten van ons verblijf. De camping is goed georganiseerd en gemakkelijk te navigeren. De toiletten bevinden zich aan de overkant van de straat. Het zou beter zijn als ze op de camping zelf zouden liggen, zodat ook mensen met een beperking er gebruik van kunnen maken. De douches en toiletten bevinden zich op de eerste verdieping. We hopen van harte dat de eigenaar snel met de werkzaamheden kan beginnen. De bouw van de toiletten wordt momenteel belemmerd door natuurbeschermers vanwege een mottenplaag. Het is jammer dat ze geen rekening houden met jonge ondernemers.
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Een camping waar je je echt thuis voelt. Heel erg bedankt voor jullie ongelooflijke vriendelijkheid, zelfs tijdens de grootste drukte. De sanitaire voorzieningen zijn brandschoon en ruim. Alle benodigdheden zijn aanwezig. Het eten is absoluut heerlijk. We hebben roulades gegeten, een echte aanrader. Een tip voor je aankomst: reserveer van tevoren! Ze zijn altijd volgeboekt voor de laatste drie dagen. Geen wonder! :-)
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De thermale baden zelf zijn erg mooi. Ze zijn ruim en bieden voor alle leeftijden wat wils. Er zijn staanplaatsen voor spontane aankomsten, maar ook, achterin, staanplaatsen die alleen toegankelijk zijn voor wie online heeft gereserveerd. Het boekingssysteem zou eenvoudiger mogen; het is niet erg geavanceerd, of beter gezegd, vrij ingewikkeld. De sanitaire voorzieningen zijn gemakkelijk toegankelijk en schoon. Voor elektriciteit moet betaald worden bij het afvalstation: €1 voor 6 uur. We hebben ons er prima vermaakt.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.