@Katrien-en-Jaak
Wat een trieste toestanden daar. De camping wordt eind dit jaar overgedragen aan een Nederlands bedrijf die er een luxe resort van gaat maken. Fase 1 is gestart op de plek voor trekcaravans en campers. Alle stacaravans zullen er in de komende tijd moeten verdwijnen. De uittocht is begonnen. Een bouwwerf voor de tijd die er nog rest. Zo triest voor de eigenaars van een stacaravan.
Door de werken in het centrum en de Harelbeeksestraat geen aanrader. Zou zelfs kunnen dat hij een tijdlang niet mag. De werken kunnen enkele maanden duren.
Mooie en rustige plek maar het onderhoud van het sanitair is beschamend. We zijn dan ook na 1 nacht vertrokken.
Momenteel nog zonder voorzieningen maar wel heel veel andere troeven. Gelegen aan de fietsknooppuntenroute. Via het jaagpad aan de Leie richting Kortrijk of Harelbeke. Er is een frituur met buitenterras, heel veel terrasjes met drinkgelegenheden aan de kiosk, bakkerijen met broodautomaat, slager, viswinkel, apotheek, bankcontact (Belfius), supermarkt, brasserie de banmolens, leiemeersch tennis met terras en eetmogelijkheden..... Op woensdagvoormiddag is er een kleine markt op het marktplein. Wandelen in het vlaspark, Heulebekepad.... de groene long nabij fietsknooppunt 86, met daar ook meer info over de Vlasbekfietsroute, sportpark met zwembad op ongeveer 1,5 km
Prachtig en rustig gelegen aan het meer. Er zijn picknicktafels en je kunt er heerlijk vertoeven in de schaduw. Strand en pannenkoekenbar op loopafstand.