@Katrinscheeee
We werden hartelijk ontvangen en kwamen spontaan aan zonder reservering. We kozen een van de 10 camperplaatsen. Die zijn inderdaad erg smal; als je met warmer weer buiten wilt zitten, is het voor mij veel te krap. De ondergrond is echter vlak en de sanitaire voorzieningen zijn niet ver weg. Binnen was het wel erg koud. Vier minuten douchen voor 50 cent is prima. We hebben geen elektriciteit gebruikt, dus ik kan niets zeggen over de kosten. Twee nachten met een hond kostten €34.
Zeer aardige gastheer, 's ochtends werden er eieren bij de camper afgeleverd. Mooie boerderij met een paar staanplaatsen. Hoewel elektriciteit inbegrepen was, vonden we het wel wat duur. Eén douche met een geïntegreerd toilet voor iedereen, erg basic en zelfgemaakt. Als de camping goed draait, zouden ze zeker meer geld moeten investeren in de sanitaire voorzieningen. Het legen van het toilet vereiste spoelen met een emmer water, omdat de watertoevoer buiten nog steeds was afgesloten.
Een erg leuke, goed onderhouden, kleine camping. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend; douchen kost slechts € 0,50 voor 5 minuten. De prijs-kwaliteitverhouding is onverslaanbaar. Het meer is vrij klein, maar erg schoon dankzij de vele afvalbakken. Ik zou graag willen weten waarom honden er niet mogen zwemmen?
Nieuwe, goed onderhouden camping. Mooie, ruime plaatsen. Gemakkelijke betaling, water- en afvalverwerking. Toegankelijke, schone toiletten met urinoirs, twee toiletten, twee douches en wastafels. Rustige omgeving, ideaal om te fietsen.
We verblijven hier momenteel twee nachten :-) Een superverzorgde, leuke camping op de boerderij. Geweldige, schone toiletten. Honden zijn gratis, en voor twee personen met een camper en elektriciteit betaal je een nette €25 per nacht. Het is heerlijk fietsen, en de hond krijgt ook waar voor zijn geld. Zeer vriendelijke eigenaren. Een echte aanrader.
We verbleven er vier nachten met Hemelvaart. Een prachtige, rustige plek omgeven door bomen. Goede sanitaire voorzieningen, maar neem wel toiletpapier mee. Toegang via een code. Betalen kan gewoon bij de balie. Ernaast ligt een prachtig meer met een wakeboardfaciliteit en een zwemgedeelte. Let op glasscherven en ganzenpoep. Ideaal voor viervoeters. Talrijke bewegwijzerde fietsroutes. Winkelmogelijkheden zijn vlakbij. We komen zeker terug.
Sitecode: 19130
Zeer mooie plek. Prachtig uitzicht. Gemakkelijk betalen via een zuil. Schone toiletten, toilet en douche in drie hokjes. Toiletpapier aanwezig. Aparte urinoirs. De weg is soms wat lawaaierig, maar dat stoorde ons niet. Een mooie fietstocht rond het meer met voldoende zitgelegenheid. Een echte aanrader voor een paar dagen.