@KatyJane
Lid van Campercontact sinds 2020
Nog altijd daar! Volg de coördinaten (zoals iemand anders suggereerde).
Nou, als dit zou kosten, zou het minder worden, maar als een gratis plek om te overnachten, mag ik niet klagen! Mooie rondwandelingen, toiletten, afval en recycling. Er was lawaai van de weg.
Prachtig gebied voor een bijzondere camping. We hielden van onze vuren en onze omgeving naast het bos / water. Zoals mensen zeggen, douches zijn oud en watermetaal, WiFi was goed, heeft een winkeltje waar we snacks en wat verse gerookte zalm kochten. Het zal lang in het geheugen leven.
We hadden een plekje met uitzicht op het meer, prachtig! Zwembad en zwemmen in het meer was heerlijk, geweldige speeltuin voor kinderen, goede wifi, schone faciliteiten. We zijn een paar dagen gebleven.
Leuke, rustige camping in een groot deel van Gotland voor een bezoek aan Fårö en de blauwe lagune. WiFi goede, schone douches, we hebben erg genoten van ons verblijf.
Mooie stadscamping, een korte wandeling naar de metro om Stockholm te bereiken.
We verbleven hier twee nachten en bezochten de Falun-mijn (wat geweldig was). Het is geen pittoreske plek, het ligt naast een parkeerplaats en een drukke weg, maar het sportcomplex is interessant. Douches waren warm en meestal schoon, WiFi was de eerste nacht goed, niet de volgende. Niets om op een goede of slechte manier over te schreeuwen.