@Kawafreund

2018

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

op 24 maart 2022 een nacht op de parkeerplaats verbleven. Perfect geschikt als podiumplaats zonder aan- en afvoer. 6 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde supermarkt.

Aardige mensen!! verbleef een nacht op de binnenplaats. Water en elektriciteit mogelijk. Toiletten en wastafels zijn goed voor Roemeense normen. Maar niet geschikt voor ons. Toch goed en veilig geslapen.

Waren in het midden van augustus op de site en wilden een nacht blijven. Te veel toeristen en te strak. Overbevolkte. We reden verder. Niets voor WoMo op zoek naar vrede.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Besteed begin mei 2019 voor één nacht. Enigszins ongeorganiseerd, omdat medewerkers op de parkeerplaats stonden en de parkeernissen bezet waren. Al het andere met aanvoer en afvoer werkt wonderwel over de portier. Daarom slechts ten dele aanbevolen. Waren alleen voor fabrieksrondleiding en zijn de volgende dag.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Verbleef 2 mei begin mei 2019 op het plein. Zijn ontspannen en rustige nachten geweest. Maar geen water, riolering, elektriciteit of andere. Gratis op een vlakke plek. Pirna zelf leuk klein, duidelijk, schoon en goedkoop. Onze aanbeveling !!!!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zijn aan het begin van april 2019 voor 2 dagen ter plaatse. Rustig, schoon, goed onderhouden sanitair huis. Grote planken met veel ruimte. Alleen water met extra kosten. Te duur. Elektriciteit brengt ook extra kosten met zich mee. Ook te duur. We komen niet terug ...

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeker een goede en rustige plek. Maar met barrière redelijk, kost het uur 2, - € en de dag 16, - € !! Was het ons niet waard en reed verder.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Erg blij met de locatie, ondanks dat je in het midden van de stad bent. Zeer stil. Afvoer van water, grijs water en chemisch toilet gegarandeerd. Electro als je geluk hebt of vroeg genoeg komt. Perfect als een pitch. Daarom 9'punten.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We verbleven hier voor een nacht in maart 2019. Na het overwinnen van de elektronische barrière, lekker rustig en met wifi !! Helaas mis je een douche. Anders zou dat een geheime tip zijn! Aanbevolen voor transits.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We waren op doorreis voor een nacht op de SP en alleen geconfronteerd met lawaai. Geen aanbeveling. Wilde status zou leuker zijn !!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Begin maart 2019 bracht 3 dagen door op het enorme terrein. Duitstalige receptie. Schone sanitaire voorzieningen. Plaats zonder einde. Wat heb je nog meer nodig? Aanbevolen in het voorseizoen.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We verbleven er voor 3 nachten op 03/03/2019 en waren niet enthousiast. Te hard, tankstation in de neus. Niet aanbevolen.