@Kaznsue
- 2000

Bezocht. 11 okt. 19 - GESLOTEN. Poorten vergrendeld. Enkele oude caravans en campers zijn op het terrein achtergelaten
We verbleven een nacht om Polignano te bezoeken. Grote parkeerplaats aan de achterzijde van bouwhandelaar. Geen schaduw. E20 per nacht incl. stroom. Water en chemisch afval beschikbaar. Grijs afval alleen beschikbaar 's nachts. Toiletten en wastafels, zithoek. Warme douches E1. Vriendelijke eigenaar rijdt shuttle naar de stad E5 terugreis, zet je af op treinstation aan de rand van de oude stad. handige tussenstop. Een beetje duur.
Aangenaam verrast hoe leuk de CP was, na eerdere reacties gelezen te hebben. Vriendelijk personeel, €17 per nacht met acsi, incl 1 douche fiche elk. Waterkranen op elke rij, samen met vuilnisbakken. Toiletten en douches prima. WiFi was ook goed. Goede wasserette €3.50 per wasbeurt zeep. De CP sloot toen we weggingen, de winkel was al gesloten, maar de winkel met afhaalmaaltijden was nog steeds open.
Knipper twee keer en je mist de afslag. Geweldige plek. Voelde me heel veilig. Niet ver om naar de kabelbaan te lopen. Afval, schone toiletten, plaats om grijs afval / toilet leeg te maken. Brandstof een beetje goedkoper dan in Rimini, kijk uit voor de goedkope tankstations onderweg naar beneden