@Keejos
Lid van Campercontact sinds 2020
vuilnisbakken, grijs water + schoon water. perfect.
Hebben twee heerlijke dagen gehad op de splinternieuwe camperplaats in Boven Pekela. Alles was fonkelnieuw en tot in de puntjes geregeld. Vanwege de gekke tijden met betrekking tot corona was het sanitairgebouw afgesloten, maar dat was voor ons geen enkel probleem met de camper. Schoon water (inclusief solarlampje met bewegingssensor voor in het donker!), electra, lozen van grijs water en toilet cassette was allemaal top in orde en over nagedacht. Het weer was fantastisch (besteld door de eigenaar ;) ), de plek is prachtig en het uitzicht is enorm uitgestrekt. Heerlijk om even rustig te kunnen werken (mobiel ontvangst gewoon 4G) en genieten tegelijkertijd. Mooie wandelroute aangeraden gekregen dooor Rieko (eigenaar) en vriendelijk ontvangst door zijn vrouw gehad. Onze hond heeft het ook heerlijk gehad met het grote sta veld waar hij lekker de benen kon strekken. Wat ons betreft absoluut een aanrader en wij komen zeker terug! P.S. Er is ook nog een ontzettend leuke pipowagen te huur, voor wanneer je eens met extra gasten zonder camper of andere slaapmogelijkheid langs wilt komen.