@Keereweertjes
27 -04-26 Frank en Patricia campingplaats voor camper perfect, stroom genoeg , gras gemaaid en dicht bij sanitair . 20 euro voor 1 nacht cash betalen maar wel met kwitantie sanitair netjes , eenvoudig . warm water voor afwassen apart maar voldoet goed. doucheruimte netjes met trek ketting bedienen aan de kop heerlijk warm water en ook onbeperkt er zijn inderdaad een aantal vaste plekken die er niet zo netjes uitzien maar denk seizoenarbeiders.
hier 1 nacht gestaan...voor doorreis.Camping lekker rustig aan het water...grote plekken.Sanitair mag echt wel verbetering komen...is beetje oud en onverzorgd.Je kunt ook voor de camping staan met op Camperplaats..is goedkoper rn rustig en schoon..maar geen toilet of douches.
super plek voor camper en tent...heel rustig gelegen en sanitair schoon...douches heerlijk warm...ook een mooi schoon zwembad!S'ochtends heerlijke warme crosaints naturel,crema of chocolade. Wel eerst boodschappen doen daar verder niets in de buurt(half uurtje rijden naar dorp)Overigens een heel leuk gezellig dorp! Uitzicht heel mooi boven op een heuvel...Etna in de verte te zien.
geen korting 32 euro voor 2 personen met stroom voor 1 nacht dames douches koud water
we zijn hier 1 weekend geweest.Het is een super camping niet te groot...rustig...nette douches en toiletten altijd toiletpapier en papieren handoekjes.Heerlijke warme douches.Vanaf april ook bakkertje open en de buiten bar.Zeker een aanrader om zo met de boot voor 1 euro naar historisch centrum van Antwerpen zo in te lopen....
prijs €14,50 klopt gewoon niet!!! €40,- betalen...geen wifi of internet...waardeloos!!!! heel groot terein...en douches en toiletten heel ver lopen...en alleen bereikbaar via een steile helling naar beneden geen trap.
we kwamen aan en werden vriendelijk begroet...door moeder en dochter. We mochten zelf uitkiezen waar we wilden gaan staan.Toiletten super schoon.Douches apart...ieder zijn eigen douche met genoeg ruimte voor je spullen.Wastafels ook apart.Ik vroeg of ik gebruik kon maken van de wasmachine...geen probleem.€5,- per was. Kon het ophangen aan de droogmolen! Ook voor je toilet te lozen! al met al een hele fijne plek.Strand op 20 meter voor de deur!
een super goede camping!Vriendelijke receptie...we hebben daar 4 dagen gestaan met de camper...erg ruime plekken. schone douches en toiletten.Ook een heerlijk mooi schoon zwembad en een meertje op het terrein ook om te Suppen. Met de fiets heerlijk fietsen naar Meissen en Dresden.Echt een aanrader!!
aardige behulpzaam personeel camperplaatsen zelf uitzoeken langs het water niets gevonden om te klagen eten en drinken verkrijgbaar op diverse plaatsen inderdaad op afstand de opslag tanks niet storend
vriendelijk ontvangst! heerlijk gedoucht.....super schoon!!!En lekker gegeten in het restaurant!!!