@Kees-Rem
- 2000
Maart 2026
Dit is gewoon een super plek om te overwinteren of voor een weekje schoon,veilig,alles op loopafstand,de avonden en nachten heerlijk rustig. Wat ook leuk is dat 3 dagen in de middag de bar open is. De gastheer en gastvrouw Tako & Juanita zijn hele lieve mensen en zeer behulpzaam. Wij zijn met Juanita en Jenny naar het blues festival geweest was super leuk dit had Tako voor ons geregeld. ( ik begrijp niet dat er mensen negatieve reacties geven)
Januari 2026
Goed en veilige cp met behulpzame en zeer gastvrije Vader & Zoon. De cp is in volle opbouw.Gasflessen,fietsenverhuur,taxi service,kleine reparaties service,enzovoorts .Wij hadden een klapband en vader en zoon hebben ons super goed geholpen. De 5e 🌟 is zeker voor de gastvrijheid en behulpzame Karel & Sem wij komen zeker terug. groetjes Kees & Marijke
wat een perfecte cp waren ze allemaal maar zo, vindt ik,eigen keuze voor stoom en douche. en wat een lieve gast vrouw die de mensen nog echt vertrouwd. we waren er 2 dagen met vrienden. en komen zeker terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Debora en Dirk wat hebben wij een gezellige en gastvrije cp plek gehad het ontbrak aan niets heerlijk smorgens douchen in de mooie badkamer en lekker warm daar zorgt Debora wel voor en een heerlijk ontbijt gehad de plek is fantastisch heerlijk rustig we komen zeker nog een keer terug bij deze liefdevolle mensen ❤️💋
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
mooie cp als perfecte
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

overal stond de cp maar zo simpel niemand klaagde met reserves
waren alle cp maar zo betaalbaar grote plaatsen en schoon
wat zou het mooi zijn als alle cp zo waren gastvrij, vriendelijk mensen, heerlijke pannenkoeken,en de prijs is ook top .