@Kees-van-Damme
Prima plek. we werden vriendelijk geholpen. centrum vlakbij en mogelijkheid om gratis met de boot naar Aspo te gaan. wel reserveren vooraf.
Een mooie camping, maar veel te duur voor wat ze biedt. we betaalden €62,00 voor 1 na ht met 2 personen, 2 hondjes en elektra.
prima camping voor redelijke prijs. grote plaatsen. sanitair is schoon. ook broodjesservice. rustige camping.
voortreffelijke cp met goed en schoon sanitair. we betaalden 320 SKE per nacht met elektra. verse broodjes bij de naastgelegen camping. er is bushalte naar stockholm. ook goed te fietsen on 45 minuten. ook nog in prachtige omgeving.
voortreffelijke camping aan een meer. zeer mooi en schoon sanitair. wasmachine inbegrepen. droger apart betalen. zeer vriendelijke eigenaar
een unieke plek aan het fjord. prima voorzieningen die je betaalt via een keuzemenu van de automaat.
Sitecode: 12092
kleine pittoreske camping aan het fjord. camping was gesloten maar je kunt wel gebruik maken van elektra en water. toiletten zijn dicht. mooie plek. we betaalden € 20 in een envelop
grote camping en hotel. prima voorzieningen. we hebben een heerlijk ontbijt genuttigd in het hotel. aanrijroute is in reparatie.wel bereikbaar.
vriendelijke ontvangst, mooie ruime plaatsen aan de rivier. sanitair iets gedateerd maar schoon. we hebben er met plezier een nacht verbleven. het was nog erg rustig, restaurant was nog niet open.
prachtige plek met dito uitzicht. alles is aanwezig, beetje gedateerd maar schoon. eigenaars zeer vriendelijk.
Een prima camping op een zeer bijzondere plek. pittoresk plaatsje.
Een prachtige CP met alle voorzieningen en ook wasmachine en droger. Je moet er wel 500 m voor lopen. Alles perfect en dichtbij het centrum.
de camping ligt in een prachtige omgeving op 1,5 lopen van het pittoreske stadje. sanitair is schoon al liggen de voorzieningen bv afwassen wel ver en ongemakkelijk ver van het kampeerterrein.
prima camping aan het grote meer. sanitair eenvoudig maar schoon. goede broodjes voorziening. het meer blijft lang ondiep.goede uitvalsbasis voor het slot en SKipen.