@KeesBruining

Een locatie beoordeeld7 dagen geleden

prachtig plek bij Paulien en Maxim en de twee waakhonden, prachtige fietsroutes en motorroutes gereden Vooral doorgaan!!!! Gr Kees en Jeanet

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

zeer mooie camping,met zeer mooi sanitair en vriendelijke personeel/ eigenaar aan de rand van het sibilini gebergte

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

We hebben een paar mooi dagen bij Kitty gestaan Je kunt hier heerlijk fietsen op de Venhbann naar Monschau en Ravel Bann naar de Kronburger see En natuurlijk motorrijden in de Eifel en Ardennen

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

paradijsje in Spanje vlak bij een via verde .Jose is een super leuke eigenaar

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Prachtige camping je kunt direct vanaf de camping wandelen of fietsen en mooie motor tochten maken wij komen zeker terug bij Loes en Danny

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie camping met prima sanitair en aan de rivier de lot en het dorp op loop afstand een heel mooie plek om een paar dagen te staan

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer mooie camping met prima sanitair direct bij het meer een fietspad naar Graus Mooie wandeltochten in de buurt een echte aanrader

Leuke camping met prima sanitair zeer vriendelijke ontvangst door viktor en Mieke. Aanrader voor mensen die niet van die typisch Spaanse campings houden

Beetje vergane glorie sanitaire netjes en schoon prima om te overnachten