@KeesFont
Prima plek voor een paar nachtjes. Vanwege de rustige tijd waren delen van het sanitairgebouw gesloten, maar er was ruim voldoende plaats. Goed sanitair, afwasplaats, loosplek enz. Camping aan twee zijden van de (smalle) weg. Aan beide zijden een verwarmd sanitairgebouw! Linker deel camping ligt mooi langs het water (achter sanitairgebouw). Fietsen naar centrum Haarlem ca 15 min. Doodlopende weg is wel doorgaand voor fietsers. Fietsen te huur.
we waren hier voor de tweede keer. Fijne plek. Prachtig uitzicht, mooi gelegen in het buitengebied. Alle voorzieningen zijn aanwezig, ook al zijn ze eenvoudig. Fijn dat we een opgooitentje bij de camper mochten zetten. Mooie fietspaden en -routes. Deventer eenvoudig te bezoeken.
Entree niet ervaren als rommelig. 120 plaatsen klopt niet. Naast vaste plaatsen ca. 60 en event. voor de slagboom. Sanitair is goed en schoon en voldoende (was rustig). Er wordt gewerkt aan uitbreiding. Veel te zien, aparte speelplaats, rustig. Receptie was niet bezet (in afwijking van info) Broodjesgeld daarom maar in brievenbus achtergelaten. Voor veilig fietsen naar stadje even route vragen. Prima voor doortocht.
Dag van te voren per mail gevraagd naar plek. Meteen aanbod. Uiteindelijk 5 nachten gebleven. Mooi uitzicht vanaf de camping. Sanitair is goed en ruim, ook in aantal. Goede afwasruimte, broodjesservice, kleine imbiss. Kinderspeelplaats. Verharde plaatsen (minder geschikt voor tentharingen). Mooi fietsen langs de Iller richting Oberstdorf of naar het noorden (zelfs met gewone fiets). Tip: met de Algau-pas met de trein naar Lindau-insel.
We hadden niets besproken en vonden toch een plaats. Inchecken tijdens de middagpauze via de automaat werkte goed. Op de plattegrond was te zien welke plaatsen vrij waren. €16,- voor de camper en €8,50 pp. Plaats c-34, wel doorzicht naar het water, maar ook in de zeer gewenste schaduw. Aan het eind in één keer afrekenen, ook de broodjes, is fijn. Sanitair prima. Kaart: €5,- opgewaardeerd, 2x douchen: €3,45 terug! NB aparte CP leek ons niks!
Een bijzonder leuke plek met prachtig uitzicht. Niet officieel met een bordje aangegeven. Vooraan een verhard gedeelte met ruimte om met een aantal naast elkaar te staan. Wij stonden langs het pad op een semiverhard stukje naast een picknicktafel. Je loopt zo het leuke stadje in met restaurants, winkels e.d. 's Nachts hoor je het ruisen van de waterval bij het grote gebouw (voormalig graanpakhuis?)
Review van Deleted-user klopt niet! Er is geen inlogzuil, geen wc e.d. €5 - in een kastje doen of gewoon afgeven aan de boer die een rondje doet. Heel rustige overnachtingsplek. Een 'parking' waar je je tafel en stoeltjes uit kan zetten. Zie luchtfoto. Er is een grijswaterloospunt en water is bij de boerderij te krijgen (niet gedaan).
Een nachtje hier gestaan. Het bleek een echt mooi terrein. Afwasplaats en sanitair erg comfortabel. Naast douches en toiletten ook nog een aparte cabine met wastafel. Goede uitvalsbasis voor fietstochten (allerlei info aanwezig). Aardige, behulpzame gastvrouw.
Prijs: €10 per plaats en €10 pp. Ligt gunstig voor doorreis. leuke kleine camping. Sanitair voldoet prima. Gebouw is oud (vooral dak bij de damesafdeling). Goede afwasmogelijkheid: heet water via een geiser.