• Camperlocaties

6m
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Rommelige camping, geen duidelijke plaatsen. Sanitair is slecht. Veel zaken zijn kapot, zoals douchekoppen en wc-brillen. Sanitair wordt ook niet goed schoon gehouden. Wifi werkt alleen bij de ingang. Lopen naar het oude centrum is prima te doen. Wij betaalden 28 euro per nacht voor 2p+electr.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Schoon sanitair. Een keuken met verschillende voorzieningen. Je moet contant betalen, en de elektriciteit wordt afgerekend per KW. In de nacht erg rustig. Wifi werkte niet. Afstand naar centrum 3,3km is goed te doen met de fiets. Wij betaalden 8500 HUF voor 2p.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Fijne camping. Brandschoon sanitair en ook een keuken met verschillende voorzieningen. Wel vlak naast een enkelspoors spoorlijntje, waar ook in de nacht wel eens een goederentrein passeert. Wij stonden hier 1 nacht, en betaalden voor 2p zonder electr 80 lei.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Electriciteit, water, stort van afvalwater en chemisch toilet. Redelijke wifi. 2 toiletten, geen douches. Zelf het hek openmaken. In de avond komt er iemand, die cash geld wil. Wij betaalden voor 2p+electr 100 lei. Vooral het ontbreken van douchevoorziening levert max 2 sterren.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Prima camperplaats. Gratis goede wifi, schone douches en toiletten. Dumpplaats voor afvalwater en chemisch toilet. Toegang en betaling gaan digitaal (in het Engels). Wij betaalden 23 euro voor 2p+electr.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Veel ruime plekken met/zonder zon. Matig sanitair, niet altijd schoon. Bij een camping met 200 plaatsen horen meer douches en toiletten. Wij betaalden 140 lei (28 euro) voor 2p+elektr.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Sanitair is schoon. Er is wifi (maar het is lastig om achter het wachtwoord te komen: er is geen receptie) In de ochtend komt er iemand langs, die zegt: ik ben de beheerder, het kost 100 lei per nacht. Wij stonden hier van maandag tot woensdag. Beide avonden en nachten was het een vreselijke herrie. Dreunende muziek, auto's, motoren en muziek tot pakweg 3 uur in de nacht. vandaar slechts 2 sterren.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Camping met zwembad, 2 douches en 2 toiletten. Goede wifi. Geen warmwater bij de afwas, geen mogelijkheid voor handwas. Wij betaalden 100 euro voor een dagtrip met de boot (2p) en 140 lei per overnachting (2p+electr) Alles moet cash, je krijgt geen factuur.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Aardige beheerders. Zeer matig sanitair: 1 douche in een karretje op wielen en 1 toilet in een ander gebouwtje. Goede wifi. Wij betaalden 100 lei voor 2p+electr. En we kregen een fles wijn als wrlkom.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Kleine camping op grasveld bij pension. Drie schone betegelde badkamers met douche, wastafel en toilet. Snelle gratis wifi. Hele aardige beheerder. Cash betalen. Wij betaalden 100 lei per nacht voor 2p+electr.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Kleine camping op grasveld achter pension. Schoon modern sanitair, lekkere douche. Geen wifi. Voor 50 lei pp maakte de eigenaresse op verzoek een overdadige schotel met vlees, kaas, ei en polenta voor ons klaar. Wij betaalden 100 lei voor 2p+elektr.

Sitecode: 19145

Rustige kleine camping, wij stonden naast het beekje. Fraai schoon afsluitbaar sanitair. Lekkere forel gegeten uit het bassin van de baas. Wij betaalden 120 lei per nacht voor 2p+electr.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Camping met zwembad, spa en veel schaduw. Het sanitair is heel erg matig en viezig. Ook de wifi doet het meestal niet. Daarom slechts 2 sterren. Wij betaalden 33 euro per nacht voor 2p+electr.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Schoon sanitair, douches met deur. Zeer matige Wifi. De groene grasvelden zijn inmiddels grotendeels volgestort met grove split. Kleine plaatsen. Aanmelding via internet verloopt helaas niet vlekkeloos. 300m naar de wijnkelders, en een paar km op de fiets naar het oude centrum. Wij betaalden 31 euro per nacht voor 2p+elektr.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Wij stonden hier 3 dagen, voor 2p + elektr 57 euro per dag. Het sanitair bij de mannen is gerenoveerd, bij de vrouwen nog niet. Helaas nog steeds plastic gordijntjes bij de douches. Goede gratis keukenvoorzieningen: koelkast, magnetrons, airfryer, enz. Wel erg rumoerig: verkeer, vliegtuigen, afzuiginstallaties. Perfect (en veilig) om om de fiets Buda en Pest te bezoeken.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Mooie bomen, veel schaduw en een zwembad. WIFI hoort erbij. Helaas zeer zeer matige sanitaire ruimte. Daarom slechts 3 sterren. Wij betaalden 28 euro per nacht voor 2p + electr.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Echte stadscamping. Kleine smalle plaatsen, zonder Wifi. Sanitair redelijk (verschillende douchedeuren was het slot kapot) In de nacht veel herrie van passerende goederentreinen. Wij betaalden voor 2 nachten 2p + elecr 100 euro. Tsja ..

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Vlak bij de snelweg. Prachtig schoon sanitair. Maar helaas hadden wij een kleine plek en was de herrie van de snelweg dag en nacht oorverdovend. Wij betaalden 36,30 voor 2 personen zonder elektra.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Via de eerste slagboom kun je tot 24.00 inrijden. De volgende ochtend afrekenen. Sanitair is schoon en voldoende. (Wel een stukje lopen en een trap op.) Ruime plaatsen. In de nacht hoor je de snelweg bijna niet. Wij betaalden 34 euro voor een overnachting. 2p + electra.

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Vriendelijke beheerder. 1 afwasplek, 2 toiletten en 1 douche (was tijdens de drukte met pasen aan de krappe kant) De weg is bij de voorste 6 camperplekken duidelijk aanwezig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Echte strandcamping. Sanitair schoon. Overal koud water. Warme douches 0,50 voor 3,5 minuut. Broodjes service op bestelling. Geen WIFI. Vallee du Temples is op de fiets goed te doen. Wij betaalden 33 euro per nacht, moest wel cash.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Luidruchtige eigenaar. Zeer matig smoezelig sanitair. Warme douche 1 euro. Veel loslopende katten. Aangrenzend achterkant winkelcentrum met 24/7 veel herrie van de airco's. In de ochtend toeleveranciers met vrachauto's. Syracuse is op de e-bike goed te doen. Wij betaalden (contant zonder kwitantie) 23 euro voor 2p + hond.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Vriendelijke eigenaar. Piepkleine douches met max 4 min. water. inderdaad dag en nacht hondengeblaf. Ook wij werden voor 30 euro gebracht/gehaald naar de kabelbaan. wij betaalden 21 euro voor 2p+hond.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Schoon sanitair. Overdekte ruimte met keuken. Wifi is prima. De eigenaar brengt je naar de stad, en haalt je na een telefoontje weer op. Als je de afslag naar de camping mist: 2,5 km doorrijden, daar is een kleine rotonde. Toegangsweg naar de camperplaats gaat steil naar beneden, bij vertrek helpt de eigenaar om het verkeer tegen te houden. De snelweg is constant overduidelijk aanwezig. Wij betaalden 40 euro per nacht voor 2p+hond.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Het uitzicht is schitterend. Straat van Messina, Scilla en bij helder weer Stromboli. Het sanitair is dramatisch slecht, daarom slechts 2 sterren. Goed opletten anders mis je het smalle steile toegangsweggetje. Wij betaalden 25 euro per nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Eenvoudige camping tussen olijfbomen. De weg is duidelijk aanwezig. Douches buiten zijn klein, water varieert tussen 'warm' en 'net niet koud'. Sanitair is schoon. Geen warmwater voor (af)was. Op de fiets naar Gallipoli is goed te doen. Wij betaalden 27 euro voor 2p+hond.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wij stonden hier 2 nachten in september. Camperplaatsen voldoende groot voor camper en luifel. Schoon sanitair. Douches zonder tussenscho, alleen haakjes. 1 euro voor 5 min. Ongeveer 100 meter van het historisch centrum. Je kunt broodjes bestellen voor de ochtend. Wij betaalden 32 euro per nacht voor 2p+hond excl douchen.

Sitecode: 20375

Rustige camping, vriendelijke mensen. Er zijn 2 sanitaire ruimtes met een toillet, wastafel en douche. Helaas is 1 douche kapot/afgesloten en de ander is groezelig. Daarom slechts 2 sterren. Wij betaalden 30 euro voor 2p+hond.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Gedateerd sanitair, matig schoon. Kleine douches, sommige zelfs zonder haakjes en slot. Afvoer vd douches voeren het water onvoldoende af. Beperkt aantal vlakke plekken met voldoende schaduw. Geluidsoverlast van de aangrenzende tennisbaan, zeker in het weekend. Wij betaalden 30 euro voor 2p+hond.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Gedateerd maar schoon sanitair. Beperkte schaduw. Je staat op betegeling. Vriendelijke mensen. wij betaalden 24 euro per nacht voor 2p+hond. excl douchemunten: 1 euro voor 5 min. Op de elektr fiets naar het oude Matera is goed te doen.

Sitecode: 20630

Schoon sanitair. Kleine douches, je hebt een plastic zak nodig om je kleren schoon te houden. Helft van de toiletten zijn hurktoiletten. Voldoende schaduw Strand is goed aan te lopen. Er is een klein winkeltje met brood, waar je ook je eigen fles kunt vullen met wijn uit het vat. Wij betaalden per nacht 29 euro voor 2p + hond.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Sanitair gedateerd maar schoon. Wandelen naar Assisi is pittig, maar te doen. wij betaalden voor 2p + hond 33,50 per nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Plaats is momenteel een bouwput. Ze zijn apartementen aan het bouwen. Je mag er nog wel staan, maar erg veel herrie en gedoe.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wij stonden hier 3 nachten. Ruime plekken en prachtig schoon sanitair. Aardige beheerders. 's nachts heel erg stil, je hoort geen autoverkeer. 's ochtends verse broodjes. Geen mogelijkheid om afvalwater of toilet te lozen. Per nacht voor 2p + hond betaalden wij 38 euro.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst door receptioniste in het Engels. Toegewezen camperplaats heel klein. Sanitair schoon, maar gedateerd. Veel muggen en vliegen. Op de fiets naar Bologna is te doen, maar soms best wel eng. De snelweg is constant duidelijk aanwezig. Het restaurant is pittig geprijsd. Wij betaalden voor 2 nachten, 2p + hond totaal 92 euro.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Te duur. Wij betaalden 66 euro voor 1 nacht, 2p + hond. Kleine plaatsen. Schoon maar gedateerd sanitair.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Perfecte plek. Mooi schoon sanitair. 25 euro ongeacht aantal personen. Stroom apart. Je hebt een creditcard nodig.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij stonden begin juni 4 nachten op deze camping. Voor 2p + camper 136 euro. De sfeer is relaxed. Het sanitairgebouw is schoon, maar behoorlijk gedateerd. Als de camping vol is, dan is de capaciteit onvoldoende. Zowel de rijksstraatweg als de spoorlijn zijn doorlopend 24/7 duidelijk hoorbaar. Prima uitgangspunt om te fietsen langs de IJssel.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij stonden op deze minicamping van 6 mei tot 10 mei. Alle voorgaande reviews kloppen. Vriendelijke beheerders, super sanitair, veel speelattributen voor jonge kinderen, ruim binnenvertrek voor als het regent. De prov. weg is constant duidelijk aanwezig. Als de camping vol is, dan moet je soms een poosje wachten op het vrijkomen van een super familiebadkamer Wij komen hier nog wel een keer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Sitecode: 19820

Mooie rustige camping met een schitterend uitzicht. we zaten nog geen 5 minuten voor onze camper, of we zagen de eerste gieren al rondjes cirkelen. Het meisje bij de receptie sprak prima engels.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima camperplaats voor het maken van een aantal fietstochten in het gebied van de Oude IJssel. Hebben hier 4 nachten gestaan op een plek met uitzicht op het weiland. wat een rust. Brandschoon hypermodern sanitair!