@KeesMeijer
- 2018
- Adria Coral Suprème 670 S
- 2016
eigenlijk is alles al gezegd. ontzettend hartelijk ontvangst. geweldig uitzicht op zee. mooie ruime plekken. heerlijk gegeten in het restaurant waar je een Italiaans verassingsmenu geserveerd krijgt incl fles wijn. Aperitivo, antipasti, primi, secundi, dolce en cafe.
Geweldige camping prima sanitair uitstekende ontvangst met een kopje Italiaanse koffie. een aanrader👍
in een woord een geweldige pc waren ze allemaal maar zo dikke 5 sterren👍
geweldige CP en alles is al gezegd 👍
wat een geweldige plek. uitzichten 💥😎 alles tip top in orde. gratis douche en wasmachine. 250 NK zonder stroom. 300 met stroom. de weg er naar toe (35 km) is wisselend goed/slecht onderhouden, maar goed te doen. bij vertrek deze ook weer terugrijden
Toppers zijn jullie ❤️ wat een mooie plek hebben jullie toch. voor de 2de keer hier. niets is teveel. jullie zijn er 100% voor de gasten. de paasbrunch was heerlijk en gezellig super dank voor jullie hulp toen wij het nodig hadden. 😍
ontzettend vriendelijk ontvangst door Nederlandse eigenaars. Mooi onderhouden campingveld. Sanitair netjes en schoon. Plek om af te wassen. de bakker komt s’morgens langs. Als je van rust houdt is dit je plek.
helemaal eens met de voorgaande reviews. een pareltje in een prachtig coulissen landschap waar het heerlijk fietsen is. ook wij komen zeker nog eens terug. dank voor de gastvrijheid 🤗
alles wat gezegd is klopt. geweldige mooie plek. ook wij komen zeker terug. dank voor de gastvrijheid ☺️
wat een fijne plek hebben deze prachtmensen Gine en David er van gemaakt. Dank dat we een paar dagen in jullie droom mee mochten draaien 🥰 zelfs als ‘t dondert en ‘t bliksemt, zoals vanmorgen bij het afscheid, schijnt de zon bij hen
in een woord: geweldig !! en het eten is zeker een aanrader
alle positieve reacties kunnen we mee instemmen. wat een leuke plek. zo gastvrij. voelden ons echt heel welkom. bij het afscheid kregen we zelf nog een knuffel mee 😘 Guan, de eigenaar komt morgens vragen of hij wat voor je mee kan nemen uit het dorp en als je wilt kun je met hem meerijden naar het dorp om boodschappen te doen. de stroomvoorziening gaat op zonnepanelen. hou er rekening mee dat de stroom er snachts niet is.
prima plek. we moesten onverwacht een paar dagen terug naar Nederland en de camper achterlaten. Dat kan hier prima, goed bewaakt terrein. Erg vriendelijk ontvangen. Spreken goed Engels en behulpzaam. je loopt vanaf deze plek in 15 minuten naar de luchthaven. De weg oversteken kan via de loopbrug 200 meter vanaf de camping. Handig om van te voren te reserveren, zagen later op de dag veel campers weer wegrijden waar geen plek meer voor was.
dag lieverds, voor ons op het juiste moment bij jullie te gast. zo welkom gevoeld. dank voor de knuffels. heeft ons heel goed gedaan. en wat hebben jullie een geweldige plek 🤩 😘😘
in eerdere recensies is al veel gezegd. we hebben genoten, echt een aanrader. wat een leuke avond hebben we gehad met de andere gasten tijdens het heerlijke eten. wij komen zeker nog eens terug. 🥰
AANRADER !! we hebben hier 2 nachten gestaan. super plek! lieve beheerders. alles is al gezegd 🙂 dikke pluim
mooie plek met prachtig uitzicht. Heel vriendelijk ontvangst. prima te fietsen op de E-Bike. je bent zo in Whitby. leuke havenplaats. fish en chips gegeten bij Magpie, dat moet je hebben gedaan wordt gezegd. Net als alle campings ook hier te duur. maar de locatie en het uitzicht maakt veel goed.
vandaag aangekomen. ontzettend vriendelijk ontvangst. mochten zelf uit een aantal plekken kiezen. ruime plekken op het gras. we gaan zeker nog in het restaurant eten. brood besteld. wordt gehaald bij de bakker en morgen vroeg bij ons gebracht. tot zover top!! uitstekende plek om van hieruit straks de Ferry 🚢 te nemen. maar eerst in het nationale park lekker fietsen. AANRADER en met de acsi kaart een leuke korting in het voor seizoen €16 all in
prima camping voor dat geld geen commentaar.
eigenlijk is alles al gezegd. we zijn er 100% mee eens. geweldig fijne plek om vanuit hier onze geboortedorpen Wehe- den Hoorn en Zuurdijken omgeving te bezoeken. heerlijk fietsen. dank Jaap en Pieky. we komen vast nog eens terug. Alie en Kees Meijer Jolman
AANRADER! we zijn hier de paasdagen geweest. er is al veel genoemd in de eerdere reviews. echt top. super gastvrij 😊 en op beide paasdagen een uitgebreid lekker paasontbijt 🐣 wat met liefde geserveerd werd. heerlijk en leuk om zo on contact te komen met de andere gasten. nogmaals super bedankt! als we in de buurt zijn weten we waar we gaan staan
AANRADER !!! wij zijn net zo positief als onze 2 voorgangers. super aardige beheerder die zijn gasten erg correct benaderd en altijd even tijd maakt voor een praatje. de hele dag druk in de weer om deze cp voor ons camperaars mooi te maken. als we in de buurt zijn komen we zeker terug. …… en van te voren even bellen om teleurstelling en misverstanden te voorkomen 🤩
alles is al gezegd. echte aanrader wanneer je van rust houdt. en prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten in de omgeving. dank voor de gastvrijheid 😊
prima plek komt alleen nog €2,40 kurtax per persoon overheen.
als je van klein en rustig houdt is dit de plek waar je wilt zijn. we staan aan het water met een geweldig uitzicht. onze camper is 7 meter. kosten incl stroom €32. AANRADER!!
wij sluiten ons helemaal aan bij de al geschreven recensies. echt een aanrader. En in overleg was onze hond (Engelse bull) zeer zeker welkom. dank voor het fijne verblijf !
alles wat er gezegd is klopt. wat een bijzonder mooi plekje. super aardige en behulpzame eigenaren. wat een gastvrij ontvangst. En Edgar, onze Engelse bull kon vrij rondlopen. we hebben heerlijke fietstochten gemaakt. Tiny en Carin hartelijk dank! lieve groet Alie en Kees als we weer in de buurt zijn bellen we of er plek is.
geweldig mooie camping in nationaal park Maasduinen. alles klopt. prachtige ruime plekken. sanitair uitstekend. vanuit hier mooie fietsroutes in nationaal park Maasduinen. uitzicht erg mooi. eigenaar erg vriendelijk.
camping bijzonder goed, sanitair uitstekend allen het standaard stroom is echt te weinig ben twee keer naar de receptie gelopen om te verhogen á €1 nog nooit eerder meegemaakt. verder een 10 met griffel.
Uitstekende camper plaats een dikke 10 👍
Sitecode: 52090
Prima plek. Vriendelijk ontvangst en we werden naar de plaats gebracht. Mooie ruime en groene plaatsen op de camping. Wij kregen een speciale plek voor camper toegewezen. Stonden gelijk waterpas. Sanitair is helemaal top. Echt schoon. Met zijn tweetjes en de camper met stroom betalen we €18,50. Een aanrader dus.
Prima plek. Vlak bij zee, op loopafstand en mooie fietsroutes in de omgeving naar de oorlog monumenten. Vriendelijk ontvangst. Kwaliteit prijsverhouding dik in orde. Wij betaalden €15,40 / nacht. Broodjes service en supermarkt op loopafstand
Prima camping vriendelijke ontvangst mooie ruime plekken en nette sanitair. Twee personen plus stroom €22,00
Mooie plek als overnachting op doorreis. Alles netjes en vriendelijk ontvangst. Douches gratis en keurig schoon. Ruime plekken en heerlijke broodjes. Je kunt er zelfs nog hapje eten en een klein winkeltje.
Mooie camping zeer vriendelijke ontvangst met een kop koffie. Sanitair prima.
Mooie plek aan het water vriendelijk ontvangst en sanitair is oude meuk.
Wat een geweldige plek. We stonden er alleen. En genieten van het prachtige uitzicht. De gastheer is erg vriendelijk. We kregen een sleutel van een badkamer en konden daar gebruik maken van douche en toilet. Geweldig!
Prima plek om nacht te staan. Sanitair is goed. Aardige behulpzame receptie medewerkers. Je kunt er wel met in betalen
Alles klopt wat gezegd is. Geweldige locatie. Zijn 4 nachten gebleven. Zelfs broodjes service. Oase van rust.
Prima camping uitstekende sanitair 👍