@KeesNauta
- 2001
Gribus, eens met voorgaande reviews. Probeer vooraf te reserveren bij Orbitur Canidelo. Daar wordt je happier van. Het is zelfs de 17 euro per nacht (je moet ook nog twee nachten blijven) niet waard.
Direct aan de zee, met keitjes. Ligt aan de Camino, handig als fietsroute naar Baiona te nemen en niet de stijle helling van de camping. Nette douches, beetje verouderd, goede dump faciliteiten en een heerlijk zwembad (met zout water). Er is een cafetaria (hebben we zelf niet gegeten). De ontvangst is prima en vriendelijk. Je mag zelf een alternatieve plek kiezen. Maar we zijn weggegaan toen iedereen op een hoopje gezet werden.
Super aardige ontvangst. Ondanks dat het 13 uur was (gesloten) kreeg ik toch telefonisch een plaats toegewezen. Wel met kaartjes voor douche en sleutel voor afval, maar die krijg je zonder borg en dus vol vertrouwen. Leuke plaats met strand voor de deur en restaurantjes.

Goede ontvangst en we kregen een geweldige plek aan de karpervijver. lekker gegeten. mooie uitvalsbasis voor fietstochtjes met mooie fietspaden. Let op: doorrijden tot Alt Schadow. Vreemde douchemuntjes automaat.
Electra voor één nacht kost 6 euro. Betaald koud water douchen.
geweldige camping. we hadden een superplaats aan de carpervijver. wel een beetje hoog gras en daardoor veel muggen.
knollenveld we betaalden 840 kroon (incl douchemunten)
Goede douchecabines, bij mannen met ondoorschijnende deuren, bij vrouwen soort massagedouches (waarvan alleen de gewone douche het doet). Prima plaats en op goede fietsafstand van stad.
Het was weer een heerlijk verblijf. Tijdens de corona crisis waren we hier vier dagen en genoten volop. Nu was het veel voller, maar toch had iedereen voldoende plek. We zijn geheel tegen onze gewoonte er nu zes dagen gebleven. De campingbeheerders doen hun best de gasten naar hun zin te maken. Ze hebben heerlijke pizza’s en s’ochtends goed brood. Op hun eigen app staan goede tips voor fietsroutes en leuke uitstapjes. We komen terug!
Vooraf gebeld. reserveren niet mogelijk. maar als je rond 2a3 uur komt is er plaats. Wij waren er om 13.30 en alles was vol. ook bellen hielp niet.
prachtige doorreis camping. alles klopt. supergrote en verzorgde plaatsen. wc papier en vrij te gebruiken douchewater. alle vuilnis en containers geleegd. neem fiets naar de stad. wandeling is niet aangenaam.
men wist niet of het water bij de ingang drinkwater is. niet getankt.
Keurige kindercamping, veel vertier voor jeugd. Lekker dicht aan het strand. Plekken van vaste gasten zijn tweemaal zo groot als die voor doortrekkers. 50 euro per nacht, excl water voor de tank, prijs onbekend…we hebben alleen geloosd.
25 euro voor dagkaart wel wc aanwezig. schoon met wc papier. je kunt naar de stad lopen.
Slechte plekken toegewezen die bovendien bezet was. De alternatieven waren net zo klein en zonder schaduw. De plek die we vroegen was zgn bezet. Er is geen gebruik van gemaakt in de tijd dat we er waren. Lekker restaurant.
Ga eten bij de Thai., uit de camping linksaf.
Allemaal waar. Verder zeer betaalbaar 23 pn en overal voorzieningen. Ontvangst is aardig en ze spreken spaans en engels. Mooie grote plekken.
Typisch campingdorp. je hoeft nergens heen alles is aanwezig. niets voor ons. Duur voor wat wij ervan gebruiken. wel een goede plaats om het nationaal park op de fiets te verkennen. Lekker paella eten ( hier komt ie vandaan) in El Palmar.
Gemoedelijk. goed verzorgd sanitair. Fijn strand. wel met keien, maar lekker rustig. Een aantal aardige plaatsen, maar 139 was geweldig met schaduw. Prachtige palmentuin met 2 pauwen en het is ook een soort opvanghuis voor gehandicapte poezen.
alles is al gezegd, behalve de afstanden. Hier moet je wel een fiets hebben of het leuk vinden 20 minuten te lopen naar het winkeltje. Restaurant is geen aanrader, maar wel die van de buurcamping. leuk, ontspannen en lekkere tapas. Wij stonden op plaats 1602. Op de tweede rij van het strand, maar onder een schaduwrijke boom. Geweldig!
Dit is niet ons soort camping. klein Holland met avondvullend Hazes programma. Vermijd plaats 6, buurman heeft storende airco. ook met 20 graden moet ie aan.
goede camping, maar niet verwelkomend voor buitenlanders: genoeg plekjes aan het water, maar die bewaarden ze voor mensen die een week zouden komen staan. Degene die in de avond kwam was de volgende ochtend weer weg (een fransman)
prima Cp. Als je navigatiesysteem je naar de achterkant brengt, dan even rechts en links links.
Sitecode: 81961
Zeer scheve plekken. Haast ondoenlijk. Te weinig wc’s dus rijen. en worden beperkt schoongehouden.
douche met armband, 25 ct pm. Dan krijg je wel koud water🥶
Alleen Cash betalen (30 €) ook in restaurant. Slecht eten. Goede douches met zelfsturende kranen
wij betaalden 50 euro per nacht, zonder wifi.

heel vreemd dat onze review er niet meer bij staat. deze was kennelijk te kritisch. advies: vermijden deze camping.
hij is echt open en heel goedkoop
Dit is de camping voor mensen die niet van regels houden. Alles mag en toch houdt iedereen rekening met elkaar. De muziekavonden zijn geweldig, iedereen doet iets, klein en groot, voordragen, improviseren, coveren, samenspelen. Consumpties 1.50. Grote schaduwrijke plekken en zon! Een van de toiletgebouwen heeft inderdaad geen warm water, de andere is prima en heeft ook wc papier. Brood service. Aanrader!
Wat een goed begin van de vakantie. Helemaal tot rust gekomen. Prachtige vuurstookplaats en leuk meertje. Jammer dat het te koud was om te zwemmen. Boswachter heeft mooie fietsroutes! Top plek.
Locatie prima, faciliteiten idem. Wij kregen een nauw plekje terwijl er verschillende plaatsen aan de rivier en op andere goede plekken vrij waren. Hebben verblijf ingekort.
super locatie, 1.5 km v centrum. mooie plekken. leuk restaurant. heel vies en oud sanitair.
voor deze prijs 37€ mag het internet wel goed zijn. verder prima sanitair en ligging.
super camping. Naast de parking is er nog een heel voetbalveld waar je kunt staan. Daar tussenin een heel luxe en lekker zwembad. 10 minuten lopen en je bent in hartje stad. 5 minuten lopen is de Lidl.
klopt allemaal. Je moet bellen als de poort dicht is. Telefoonnummer staat op de zijkant van de ingang. Dan krijg je de code van het hek en instructies. Betaling gaat via creditcard. Jammer dat er met verschillende tarieven wordt gerekend, mijn buurman 60 en ik 90 Lei.
Ruimte! wel wat lang gras en muggig. Maar super rustig, lekker zwembad, goede douches en vrij gevoel. Het restaurant viel wat tegen evenals de receptie. Maar daar heb je op de camping weinig mee te maken. Rechts achter de camping loopt het weggetje naar de route Transfagaragan. Deze route is goed te doen met de camper. Leuk! Ga wel zo vroeg mogelijk anders wordt het te druk.
Water was niet drinkbaar volgens eigenaresse. De waterdruk van douche was laag. Internet deed het niet. Betalen vooraf 120 lei. Je moet met taxi naar de stad, fietsen is te ver en te gevaarlijk.
Hier voelde ik me meteen thuis. We zijn langer gebleven dan we voorgenomen hadden, eigenlijk omdat Nina zo vreselijk gastvrij en lief is. Hulp bij wassen, tillen van boodschappen, ze maakt eten voor de gasten en manlief doet de boottrip. Een aanrader, ook al is ie wat prijzig (50 euro pp) maar dan heb je ook een mooie herinnering. Deze trip gaat om 6 uur en dan zijn er nog geen andere boten, wel pelikanen, reigers, diverse vogels, kikkers etc.
Sitecode: 19145
rustige kleine camping met een stoere boerin die alles verzorgt. Op en top in orde en schoon. Twee nette douches en twee wc’s met papier. Eten is verrukkelijk, kies de forel, of kies wat zij aanbeveelt. Je kunt bij haar pinnen.
Sitecode: 19339
Met een camper van 7 meter lukt het met moeite om erin te draaien. Douches zijn schoon maar koud.
Deze camping bestaat niet meer!
Prachtige parkachtige camping, met hele grote plaatsen. Lekker zwemmen in het meer, met douche. Douches en wc zijn spik en span. Het is een genot om hier een paar dagen door te brengen.
Pas op 29 is voor de kleine plaatsen. Dan nog stroom en btw 37 per nacht!!!
Alles is al gezegd. En ik ben het er roerend mee eens. De plaatsen op veld 1 en 2 zijn heel groot. Maar iedereen gaat toch bij het zwembadje op veld 3 staan. Robert vraagt steeds of je het naar je zin hebt. Hij kwam bij ons zelfgemaakte koffielikeur/ wodka brengen, heerlijk. Echt een camping beheerder met gevoel. Top!
Flauwekul allemaal. Douche is van matige kwaliteit. Camping is ongezellig en lawaaih. Niemand brengt je naar de stad. De taxi doet er een half uur over om te komen en rekent voor meer dan die 10 km(zeker 20) 50 en savonds 80zt. Ga gewoon op de CP staan. Dan ben je tenminste ergens.
Eens met vorige. Pjotr weet veel en wil graag tips geven. Neem advies ter harte. Hadden wij wb eten niet gedaan. Hij kwam ons ook allerlei producten uit moestuin brengen. Heel lekker en gratis.
Een 10 is wat overdreven. Wifi doet het nauwelijks. Veel lawaai van een graafmachine. Dat wordt niet door een parfummetje in de wc gecompenseerd. Wel mooi plekje achterin. Veel sociale controle door manlief.
Heb blauw toilet vloeistof en borgmoer voor campingstoel. Boer heeft ezels paarden geiten en schapen. Eieren zijn vers van de kippen. Buurman heeft goede pizzas. Neem een grote met zijn twee. Dat is ruim voldoende.
Klopt allemaal. Tip: als je met de fiets gaat, steek dan direct over naar het fietspad aan de Wisla kant. Nb. Het is best ver met een gewone fiets.
Alles klopt. Kennelijk staat deze camping aanbevolen in alle duitse gidsen.
Lekker in de natuur, bij natuurzwembad en toch heel dichtbij centrum Berlijn. Handig als je in de camper kunt douchen, anders is het buiten onder de koude douche of in het zwembad, en dat is warm. Camping heeft een ongedwongen sfeer en doet soms denken aan de jaren zestig. Tijdens de corona periode treden in het weekend (vanaf donderdag) theatergezelschapjes op, 10 uur houdt het op, dus rust.

Er is niets anders. Een gravel camping met een beetje geluk een vierkante mtr gras. Vlak naast pub met mosselen. Fietsroute naast rivier. Wij waren 41 pond kwijt, geen lid.
Je verwacht dit niet bij een ferrieplaats. Mooie camping. Grote plaatsen en luxe toiletten. Strand is 100 m. Ik kom terug.
Prachtige plaatsen. Vooral boven. Toiletten zijn armoedig en gemengd. De omgeving is bijzonder de moeite waard om iets te weten te komen van WOI.
Mooie plek. Je hebt het hele overloop gebied vh parkeerterrein ter beschikking. Je kunt ch toilet dumpen bij het terreintje van de motorhomeclub. Daar mag je niet staan tenzij je lid bent.
Super ontvangst. Kies maar een plek en reken maar af wanneer je weggaat. De weg naar Porlock is stijl, wandelen is beter dan fietsen. De weg naar Dunkery beacon is een van de grootste wieler uitdagingen “stijlste klim top tien”. Er is veel plek ook in hoogseizoen. Leuke velden, sommige scheef maar campers allemaal recht. Er zijn ook plaatsen aan de beek.
Te tuttige camping. Alles netjes tot in de puntjes. Geen sfeer. Voor de heren zijn er te weinig toiletten en douches, dus rijen. Leuke wandeling naar de stad.
Het is dat er geen andere mogelijkheden zijn, het verkeerslawaai is erg. Maar als je binnen zit gaat het wel. Suffige camping, maar niet duur 16 pond. En er gaat een bus voor de deur naar de stad.
Superschoon toilet. Zelfs bij de chemische toilet staan mops klaar. Kleine camping, dus reserveren is handig, zeker rond het weekend. Keurige dump/watervulplek. Afstand tot Dartmouth is 3 km, maar zeer stijl naar bendeden. Je moet echt ook weer omhoog:(
Als je erom vraagt kun je een prachtig plaatsje krijgen met uitzicht over de moor. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Ze hebben broodjes in de morgen, op bestelling. Muis stil op de camping in de nacht.
Aardige camping, geleid door vriendelijke broers. Zwembad is open, toen ik ernaar vroeg, van 10-1. Ik heb niet gevraagd of dit 1 uur in de nacht was. Bus gaat voor de deur, beter dat dan te fietsen!!
Netjes, maar erg ouderwets. De camping is niet open voor nieuwe gasten voor 13 uur precies. Daarvoor moet je in lijn gaan staan met de andere wachtenden. Ook al ben je er een uur eerder.
Sitecode: 19251
Netjes, goedkoop, geen wc papier. Uitgang naar strand. Lekker mosselen en oesters gegeten bij een van de tentjes op de boulevard.
Ga rechts staan. Dan hoor je de trein niet.
Ga rechts staan. Dan hoor je de trein niet.
Een dag van te voren een mailtje gestuurd met reservering, die niet beantwoord werd. Bij aankomst bleek alleen het bordje camping aanwezig. Na telefonisch contact met iemand die nauwelijks ons te woord kon staan, bleek dat we morgen maar terug moesten komen. Onduidelijk of er dan wel iets open zou zijn.
Je mag alleen aan marina staan. En dan achteraan. Kijk uit waar je gaat staan. Stinkt naar openbaar riool. Prachtig uitzicht op stadje. Vrijdagavond speelden ze heel zacht wat griekse muziek.
Echte degelijke strandcamping met veel Duitsers. Ze spreken het ook allemaal. Ontvangst is super lief. De plekken aan zee staan in de zon (was erg warm) de rest is beschaduwd. Die plekjes aan het water zijn wel erg de moeite waard. Restaurant is self service (is al vooraf klaargemaakt). Grote winkel. Chlemoutsi, Frankisch kasteel, is zeker de moeite van het bekijken waard.
Alle voorzieningen, ook al is het oud. Wasmachine is nu 2 euro. Restaurant is veredelde patatkraam (veel gefrituurd). Blijft laat lawaai maken (0.30) en is vroeg open om alle tafels goed te zetten (7 uur). Plaatsen in schaduw zouden gereserveerd zijn, maar er kwam niemand. Al met al een tegenvallende ervaring.
Leuke plek met zwembad en alle voorzieningen. Veel schaduw. Gastvrij familie bedrijf. We hebben 2,5 km gefietst naar mycene, maar adviseer de camper te nemen.
Sitecode: 19493
Iedereen blijft maar glimlachen en is zo gedienstig. Alles kan in euros betaald worden.
Prachtige locatie en eigenaar doet zijn best. Maar za en zo is er tot 4 uur snachts disco bij de buren.
Rustige camping met zwembadje. Chemisch (linker deurtje) en watertap. Lozen kan volgens mij niet. Keurige douches op zonne energie. Warm water kan sochtends op zijn.
Mooi plekje aan de rivier. Zonder faciliteiten. Mag ook op parkeerterrein staan. Gratis als je er maar eet. Lekker en aardig.
Sitecode: 22074
Goed gelegen camping met stijle toegangsweg. Er is een zeer beperkt aantal mooie staanplaatsen aan de zee. De andere plaatsen zijn klein en zonder enig uitzicht. Voor het krijgen van een mooie plaats geldt de willekeur van de nogal arrogante receptie. De camping heeft een restaurant, waar ook alle betere plaatsen zogenaamd gereserveerd zijn. Het eten is overigens slecht en de bediening arrogant.