@KeesSnoeijs
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Mooie camping om op doorreis te verblijven. Perfect sanitair, fraaie bakker en supermarkt om de hoek en een lekkere schnitzel gegeten in de naastgelegen voetbal kantine
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Rustige camping aan het water met zwemgelegenheden. Ruime zonnige plaatsen in het gras tussen de weilanden. Sanitair zeer schoon. Dorp met supermarkt op loopafstand. Aardige eigenaren. Afgescheiden van verhuur kampeerboerderij.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2023
Camping ligt nagenoeg aan het strand. Vriendelijke ontvangst en schoon sanitair. Sommige (ASCI-)plaatsen zijn zeer klein en staan dicht op elkaar. Ventimiglia en Bodighera op fietsafstand. Brood, pizza en ontbijt verkrijgbaar in het barretje, restaurant. Leuke restaurantjes aan de boulevard /strand met prachtig uitzicht op de zee.
wat een heerlijke en prachtige plek en wat een vriendelijke eigenaren! Grote plekken met stroom en water. Fijn zwembad en een bar met leuk terras. Ontbijt beschikbaar. Jammer genoeg hadden we geen tijd voor een paar extra nachten. Wij komen terug!
Wat een fijne camping aan het prachtige Iseomeer. Zeer schoon sanitair en supervriendelijke eigenaren en personeel. Erg behulpzaam ook toen we een lekkage hadden. Sfeervol restaurant aan het water. wij komen zeker terug!