@KeesdeRooij
- 2004
September 2026
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
2 foto's toegevoegd · 19 dagen geleden

Slimme uitbater. Hij rekent €5 all in. Nodigt uit voor een port proeverij en is niet te zuinig met schenken. Daarna verkoopt hij 5 liters witte- of rode port, witte- of rode wijn en uitstekende olijfolie. Wij hadden deze plaats als tussen punt genoteerd langs de N222 en zijn dus blijven hangen. Alles eenvoudig maar meer is ook niet nodig. Wij waren er tevreden mee.
Een kale verlaten vlakte langs een drukke weg. Wij zijn doorgereden naar de sporthal aan de andere kant van de plaats.
Het is even zoeken maar dan heb je ook een veilige plaats met voldoende voorzieningen
Deze CP staat in de cp top3 van Portugal en terecht. Zeer gastvrij, brandschoon sanitair. Brood en brioche bakt Fatima zelf, soms in ruime mate. Wij hadden het voordeel als enige vroeg in het seizoen er te zijn. Het is een CP, met de voorzieningen van een camping. Top verblijf, super rustig en landelijk. Aanrader!
Prima verzorgde camping. Vriendelijke ontvangst. Wc legen is gratis. WiFi niet overal te ontvangen, wel gratis. Stroom 10A is betaald. Douchen €0,50 Wij betalen €19 per nacht wat heel redelijk is. De naastgelegen weg is hoorbaar maar niet hinderlijk.
2023
Leuke plek, vriendelijke eigenaar. Maar na 8 jaar B&B en CP heeft hij besloten zelf ook eens te gaan genieten Dat betekent dat deze CP is opgeheven.
Mooi uitzicht over de Baltische zee die helaas leeggevist is. De autoriteiten krimpen de plaats in. Elektra en toiletten zijn niet langer beschikbaar. Dus alleen heen als je zelfvoorzienend bent.
mooie plek maar uitermate ingewikkelde aanmeldprocedure. wij kwamen er niet uit. ook de Zweden hebben er moeite mee. wij zijn doorgereden over het fietspad naast de brug. na enkele km een landelijke plek.