@KeesdeVries
- 2012
mooie camperplaats, heerlijk rustig geslapen. stroom aanwezig, meneer was nog bezig om wc en vuilwater loosplek aan te leggen .
Sitecode: 72058
leuke camping met zwembadje om af te koelen. rustig en ze zijn heel vriendelijk. fietsen kunnen in de garage staan, een game room aanwezig. je kunt boeken ruilen als je wilt. mooie fiets routes aanwezig
prachtig mooie camping ziet er zeer netjes uit. helaas hadden we wat minder mooi weer met regen buitjes. de omgeving is hier mooi voor fietsers en wandelaars. komen graag nog eens terug.
prima plek om hier te staan. winkels op loop afstand, en mooie fiets routes gedaan. Gebruik van de faciliteiten van de camping incl zwembad . Heerlijk ‘s morgens een baantje gezwommen. sanitair gebouw was nieuw!
prima camper plaats netjes en rustige plek om te staan. centrum is op loop afstand. betaling via pas systeem .
mooie plaats om te staan ook voor een paar dagen. mooie wandel en fiets routes. Een restaurant in het dorpje waar je geweldig kan eten , het was heerlijk.
leuke Cp plaats we hebben er maar 1 nacht gestaan zijn op doorreis. komen vast nog eens terug.
Iets verder aan de linker kant van de weg ook nog mogelijkheden om de camper te plaatsen. Campeer gedrag niet gewenst. Maar we zijn er ook niet op aangesproken. Erg mooi centraal bij haven en cenrum
Geweldig rustige plaats op groot grasveld met uitzicht over de graslanden met vee. Voldoende ruimte voor 10 tot 20 camper ondanks dat er op papier plaats is voor 4. Daarnaast een erg vriendelijke eigenaresse. Kortom de moeite waard
Mooie camper plaats op gras.