@Keesenmarian
- Adria Twin Sunliving
- 2019
- Buscamper
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

wij zij hier meerdere keren geweest en de rust en ruimte staat ons aan mooie ruime plaatsen op het veld “vrij staan zonder stroom “of naast de boerderij met stroom indien gewenst mooi toiletgebouw en douches en afwasgelegenheid in de schuur en er is een wasmachine aanwezig op het land hele lieve alpacas en paarden eigenaren zijn heel gemakkelijk en bereidwillig wij komen gauw weer terug
op zoek naar een kleine camping en toen vonden we deze 😎 helemaal leuk met Nederlandse eigenaars gelukkig was er nog een plekje voor ons vrij we werden verwelkomd door René en zijn 4 honden 🐕 en zo werden we wat meer wijs over t wel en wee van silvis om daar een bezoekje te brengen op de fiets. een prachtig plekje met een zwembad in de natuur en goed verzorgd sanitair!!! we komen zeker terug !!! een aanrader bedankt René en Mariska groet♥️
2023
vriendelijk ontvangst ! heerlijk gegeten en gedronken voor weinig geld maar ook een gezellige gastheer ! douche en toilet en WiFi top plaats !!!
we waren 2 en 3 mei op deze camping om de Meteora kloosters te bezoeken we werden vriendelijk ontvangen en kregen uitleg over de omgeving de volgende dag was het heel slecht weer en er viel enorm veel regen wat hier niet is voor gekomen da afgelopen jaren binnen mochten we onze jassen drogen bij het open haard vuur lieve behulpzame mensen we komen hier zeker terug !
2021
niet gaan staan !!!! 20 euro betaald we kwamen laat aan er waren pensions voor jeugd met paarden je staat op een mooi plekje waar 2 campers zouden kunnen staan maar er lag een dikke bult scherp zand er was geen gelegenheid om te douchen ivm Corona