@Keeske

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

vanmiddag aangekomen op deze prachtige plek. maar van heel korte duur helaas omdat onze camping de geest gaf en opgesleept moest worden. Êcht ‘n prachtige plek met idd wat gedateerd sanitair maar zag er verder heel netjes uit en zouden wîj geen enkel probleem vinden. Wîj zetten deze cp in elk geval bij onze favorieten. vriendelijke beheerder ook

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

vandaag aangekomen en heel vriendelijk ontvangen door de havenmeester en een even vriendelijke mevrouw. prachtige plek ook op fietsafstand van Coevorden €45 voor 3 nachten is ook top idd aanrijden via de Oostermaatsteeg

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

hele fijne plek met prima sanitair beheerders hebben we niet gezien 😢 je kunt contant of via de bankapp betalen, €17,50 incl toeristen belasting en ook goede wifi wij hebben ‘n mooie fietstocht gemaakt in de prachtige omgeving

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Echt ‘n geweldige plek en vriendelijk ontvangen door de gastvrouw 👍 prachtige omgeving ook om te wandelen en te fietsen, prima sanitair ook en fijne grote plekken

wij hadden 2 nachten gestaan en contant betaald aan de beheerder. op dag 3 lazen we pas op de enveloppe dat je bij 4 nachten 3 nachten betaald. De plek beviel ons goed en we wilden dus nog een derde nacht blijven en dan de 4e nacht gratis staan. maar nee hoor krijgen we van de beheerder te horen, je moet bij aankomst al meteen voor 4 nachten betalen, je wil toch eerst kijken of de CP je bevalt voor de rest ook te veel regeltjes

Alle lofuitingen over deze PC kloppen, 3 nachten gestaan. In de sanitaire ruimte staat zelfs ‘n (kunst) bloemetje èn 2 zeep dispensers. Alles wordt idd super netjes onderhouden. Enige is dat we de beheerster niet gezien of gesproken hebben😊 vanmorgen netjes met de OR code betaald 10 sterren Groet Kees en José

wij hebben hier 2 nachten gestaan, prachtige plek met ‘n heel vriendelijk beheerders echtpaar. Heel mooie prijs ook, €15 p/n inclusief , ook goede wifi. Heel mooie omgeving , Leeuwarden o.a op 18 kmtr. leuk restaurant om de hoek met ‘n goede kaart groet Kees en José

prachtige plek en super vriendelijke ontvangst. Elektra per € betalen , dat hadden we alleen nodig voor de fietsen. Wij konden onze fietsen opladen bij een oplaadpunt in ‘n schuur 👍 en betaalden €13,50 per nacht , goed sanitair ook nog eens, super mooie plek met uitzicht op de jachthaven

Mooie plek, wij stonden op het grasveld samen met vrienden, er zijn ook verschillende plekken met uitzicht op de jachthaven, de vriendelijke havenmeester liet de keuze aan ons. bij het grasveld is een toilet en een douche voor de mannen alsook voor de dames. bij de jachthaven zelf zijn nog meerdere douches en toiletten. Heel mooie fiets omgeving en Hasselt is n prachtig Hanze stadje. Wij betaalden €20,20 p/n incl stroom en toeristen bel

tsjonge wat ‘n fijne plek voor de camperaars 👏👍 super attente en vriendelijke gastvrouw en ook wîj kregen bij aankomst n lekker ijsje aangeboden. alles wordt netjes onderhouden. Afwasplek zou heel fijn zijn idd vandaar één sterretje minder. Wij hebben nu 3 nachten gestaan en komen zéker terug in deze prachtige omgeving

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wij hadden aanvankelijk 3 nachten geboekt maar hebben 2 nachten bijgeboekt op de vlgns ons beste plek op de cp, plek nr 16 😊morgen verder, hebben ons prima vermaakt met geweldig mooie fietstochten. inmiddels zijn er 2 toiletten en 4 urinoirs bijgekomen 👍 wij vonden het een prima plek, vandaar ook de 5 nachten , stroom is idd wel duur , €5 wifi was op onze plek redelijk

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Sitecode: 92088

whoooh wàt ‘n leuke plek 👍 hier is werkelijk niets mis mee. Hennie èn haar man zijn super vriendelijk. Als afscheid kregen we zelfs nog ‘n leuk presentje mee. Wij hebben onze camper nu 4 jaar en hebben nog nooit ergens langer dan 3 nachten gestaan. Vandaag wordt onze 4e nacht hier en morgen gaan we weer verder. We hebben prachtige routes gefietst vanaf de CP, genoeg te zien in de prachtige omgeving, ook hebben ‘n paar zelfgebakken koeken gekocht

Sitecode: 19539

super fijne cp met prima sanitair de vorige review klopt dus niet. Heel vriendelijke uitbaters, de dame herkende ons nog van vorig jaar en had ons toen opgehaald met n busje omdat we n lekke band hadden, gewèldige service dus 💪 €15 is ook n prima prijs. Cartagena op fietsafstand of met de bus, ook nog eens super goede wifi

niets aan de vorige recensies toe te voegen m.a.w prima CV waar àlles dik en dik in orde is. Rijd er echter niet op de coordinaten naar toe maar volg googel maps. wij kwamen ergens midden tussen de landerijen uit, na een telefoontje kwam de vriendelijke Nederlands sprekende eigenaar ons met z’n busje ophalen, 500 mtr groet Kees en José

gewèldige camping met super net sanitair zònder muntjes. prachtig zwembad , mooi restaurant en ‘n supermarkt. Half uurtje lopen naar het prachtige Albufeira. ontzettend goede gratis wifi op de plek, heel vriendelijk personeel ook Ècht de volle 10 punten waard, wij hebben hier 4 nachten gestaan, betaalden €15 p/n

gisteren aangekomen en vriendelijk ontvangen door de beheerster. Prima cp met net sanitair n gezellig café, er staat n automaat met lekker eten. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen. We willen vandaag nog wat rond gaan fietsen en vertrek tijd was geen enkel probleem nu zei de beheerder 👍€15 excl is ook een mooie prijs vonden wij. nix mis met deze prachtige plek

superrrr plek, grote dank aan de Firma Meinert. 11 kmtr met de fiets naar het prachtige Dresden. water betaald met €0,50 munten elektra met €1 munten. toilet is ook te legen en er staat een vuilnisbak, hélemaal super. 10 punten wij hebben er 2 nachten gestaan

vriendelijk ontvangen door een oud vrouwtje wat idd alleen in het Engels zei no shower no shower, ze liet n map zien met de prijzen in het Engels Duits en Pools idd €25 met toilet water en elektra. Toilet zag er tegen verwachting heel netjes uit. met de fiets naar het centrum is heel goed te doen. Lidl en Aldi op 3.5 kmtr

geweldige plek, over de brug en je zit in het ècht prachtige centrum van Torún. sanitair is wat verouderd idd maar netjes. Wij hebben er 2 nachten gestaan en betaalden €20 per nacht zònder elektra dat vonden we belachelijk duur €6 per nacht, en hadden we ook niet perse nodig met de zonnepanelen. Water is gratis

beetje krappe plekken, net sanitair vlakbij het strand en met de fiets is Gdansk heel makkelijk te bereiken. Gdansk is een super prachtige stad wij betaalden €155 per nacht

dit is echt een geweldige gratis plek met tijdens zo’n beetje kantoortijden een toilet en verder geen voorzieningen. zorg wel dat je er bijtijds bent anders staat het vol met ook veel gewone auto’s van bezoekers vd op vlakbij gelegen prachtige stad Gdansk

Sitecode: 19539

De volle 5 sterren voor deze CP vandaag aangekomen en heel vriendelijk ontvangen door Engels sprekende dame. sanitair echt 100% en prima Wifi. 1e Nachts staan we op een extra grote plaats voor €15, alles vol. Morgen kunnen we als we willen naar n plek voor €12, dit is inclusief alles dus ook gratis douches, en zelfs toiletpapier. Historisch centrum van Cartagena is gemakkelijk te bereiken met de fiets. er zijn 3 supermarkten in de buurt vd CP

2 dagen gestaan, niets mis met deze cp , alle voorzieningen sanitair is netjes incl prima Wifi, vriendelijk personeel. Ronda is een superrr mooi stadje

3 Nachten gestaan op deze prachtige plek, aan de ene kant uitzicht op de rivier en aan de andere kant de jachthaven piza restaurant en cafe voor de deur, aldi op anderhalve kmtr en het prachtige Seville met geweldig historisch centrum op n half uurtje fietsen , ook redelijke wifi en elektra. Tsja idd maar een douche en toilet voor de heren en eentje voor de dames, maar is toch geen probleem, de meeste onderons zijn toch zelfvoorzienend

gisteren aangekomen en met de fiets via een tunneltje naar Estapona geweest. Vandaag op aanraden vd vriendelijke receptioniste een andere super goede verbinding gekozen. Vanaf de camping n klein stukje via de rechterkant van de vangrail langs de snelweg af richting Estapona , na zo’n 20 meter via n stukje parallelweg gewoon rechtdoor , een stukje verder kun je dan via een fiets/loopbrug de snelweg oversteken en dan via de boulevard naar Estapona

dit is echt n toplocatie vlak bij de ontzettend mooie boulevard en het leuke stadje , je staat tussen de kassen maar daar merk je niets van. Onze koelkast +vriezer raakte op een gegeven moment defect , daarbij ontzettend veel hulp gehad van de òòk Nederlands sprekende super vriendelijke receptioniste Paulline Ontzettend net sanitair ook en prima wifi nogmaals dank Paulline

vandaag aangekomen, ècht n prachtige verharde gratis plek idd. Water lossen/ bijvullen , toilet legen. Prachtige supermarkt recht tegenover de camperplaats. 20.30 uur inmiddels en het begint hier aardig vol te lopen, bij onze aankomst stonden er al n stuk of 10

prima plek, nix mis mee. Ontvangen door n alleraardigst vrouwtje die ons n rondleiding gaf via de vertaal app 👍prima net sanitair en goede wifi bij de receptie

parkeerbord staat er gewoon, echt n prachtige plek pal áán de Rhone. Bakker en Spar om de hoek en stadje ook op loopafstand. Toiletgebouw ook om de hoek. officieel maar plek voor 2 campers

Gisteren hier aangekomen en ontvangen door n super vriendelijke Nederlands sprekende Spanjaard die met n Nederlandse was getrouwd. was aanvankelijk geen plaats maar kregen n prima tijdelijke plaats met elektra toegewezen met de acsi korting die eigenlijk pas vanaf morgen in zou gaan 👍 Vandaag naar n andere plek op de prima camping verhuist. sanitair is heel netjes en er is n prachtig zwembad en goede supermarkt op de camping 👍👍👍

prima camping, wij hebben er 2 nachten doorgebracht à €23 met camper en 2 personen Ontvangen door vriendelijke man die netjes voorop liep naar de staanplaats, sanitair heel netjes en gratis, goede WIFI aangezien hier internet €4 per MB is 🤢 Erg mooi bergachtig gebied , winkels op n paar honderd meter

een nachtje gestaan, prachtige plek met prima net toilet, geen douche en goede wifi water , stroom en toiletstort gratis Ontzettend mooie route gefietst via o.a het ontzettend mooie Stadje Winsum, dit stadje is n paar jaar geleden verkozen tot mooiste stadje van Nl Toen we vertrokken werden we vriendelijk uitgezwaaid door de vriendelijke gastvrouw kortom, prima plek

Wij hebben er 2 nachten gestaan en vonden het echt n geweldige plek. Geen voorzieningen maar gratis en vlakbij het centrum. In de vlakbij gelegen sporthal kun je douchen voor €1,25 en evtl gratis water halen. Stad Groningen is ècht n prachtige stad 👍💪 wij vonden t alle sterren waard

dit is ècht n prachtige plek, wij hebben er 2 nachten gestaan 1 keer met en 1 keer zonder elektra , scheelt tòch weer 4 Euro 👍😊 Leeuwarden centrum is vlakbij en werkelijk n prachtige gezellige stad. ook n paar kei mooie knooppunt routes gefietst 💪 2 Keer voor nul Euro broodjes gehaald bij de Jumbo met de sleutelkaart vd camperplek Ook bij andere winkels kun je korting krijgen er ligt ook n route kaart van de elfstedenroute met campers

Wijvsluiten ons ècht voor de volle 100 % aan bij alle positieve reacties, de volle 100 punten voor deze prachtige plek. Werkelijk aan alles is gedacht, er is zelfs n invalide douche in het prachtig nette sanitaire gedeelte. vriendelijke gastvrouw . Omdat we andere plannen hadden hebben we maar één overnachting gehad, komen zéker nog eens terug hier 👍

prima camping, 2 nachten gestaan, tégen het centrum vh mooie Dokkum. sanitair was toen wij er stonden super netjes en werd ook elke dag schoongemaakt. Systeem voor de douche werkt prima , systeem telt per sec af van 5 min , je kunt dus precies zien wanneer het warme water op is. In eerste instantie werd de acsi kaart niet geaccepteerd omdat het de laatste dag was, maar ook dit bij vertrek netjes verrekend 🤔

een nachtje gestaan op deze plek, wij vonder er nix mis mee. Flink stuk in de geweldig mooie omgeving gefietst en idd op loopafstand van het gezellige stadje met leuke eettentjes en leuke terrasjes. Plek genoeg ook voor de camper 👍😊

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

leuke plek voor n paar nachtjes Oud Rekem is super leuk op 300 mtr en Maastricht n klein half uurtje fietsen via het jaagpad mooi uitzicht over het kanaal

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Sitecode: 20730

gisteren hier aangekomen , morgen weer verder. Ontvangen door super vriendelijke eigenaresse die ons meteen een rondleiding gaf over de suoer nette en verzorgde camping. Heel net sanitair met onbeperkt warm water in de douche en voor de afwas. Je kunt zelfs gratis gebruik maken van een magnatron. Heel mooie omgeving ook vlakbij de abdij van Postel

ik begrijp werkelijk niets van sommige super negatieve commentaren. wij zijn hier vanmiddag allervriendelijkst ontvangen en mochten zelf n plekje uitkiezen. er staan idd heel veel vaste caravans maar wat maakt dat uit er is n mooi restaurantje en broodjesservice op de camping. bij de toiletten gen je de keuze tussen zit of hurk en de douches zijn idd met n muntje 🤔verder staan er wasmachines, betaald en is er warm water voor de afwas 👍

voor als je van de natuur houd ‘n superrr plek. prima sanitair met een dispenser en zelfs ‘n papier rol voor de handen. Mooi zwembad klein restaurantje en goede Wifii

echt n prima camping met ook veel vaste staanplaatsen maar is geen probleem tòch. sanitair super netjes en werd ook goed onderhouden toe wij er stonden. strand op loop en stad op fietsafstand. wij betaalden in sept via acsi €16 per nacht

grote parkeerplaats vlakbij het stadje, de Lidl en de Mac. Gratis stroom water en toilet lozen. wij vonden het n prima plek

prima plek voor de camper, bij aankomst mag je zelf n plek uitzoeken. Super netjes en goed sanitair €0,50 Eigenaar Kees is n hele vriendelijke man

wij hebben er 3 nachten gestaan, ècht n geweldige plek. Heel mooie redelijk vlakke fietsroutes langs de Saar en op loopafstand vh mooie stadje Saarburg. Goede wifi op de plaats waar we stonden, heel net sanitair , douchemunten €1.50

vorige week 2 dagen gestaan. Ècht n prima plek waar we zéker vaker naar toe gaan. prachtige centrum is op loopafstand, vriendelijke ontvangst en geweldig net sanitair bij de jachthaven. Mooi uitzicht over de Merwede 👍

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

geweldig mooie plek vorig jaar in het weiland gestaan, nu plaats besproken op de dam met de vriendelijke havenmeester . geweldig uitzicht op de langsvarende boten kortom geweldige plek

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

gewèldig leuke super nette camperplek. Erg vriendelijk ontvangen door mevr. met duidelijke uitleg vd voorzieningen. Heel mooie fietsroutes en wandelingen. idd maar één toilet en douche maar is eigenlijk ook geen probleem als je zelfvoorzienend bent vrgrt Kees en José

Echt n prima plek , heel vriendelijke ontvangst ,super restaurant erbij waar je ook afhaalmaaltijden kunt bestellen. Geweldig mooi gebied om te fietsen en/of wandelen.

Met de camper tussen de kassen gestaan, geen enkel probleem, prima plekje. Heel vriendelijke eigenaar en heeft me zelfs n rondleiding gegeven door zijn mooie volgens hem zelf kleine bedrijfje van 6000 m2.€7 met stroom betaald. Paar minuten fietsen ben je in het centrum van het plaatsje met oa de Jumbo 👍. Wij komen hier zeker terug.

Super leuke plek bij n ouder vriendelijk echtpaar. Prima sanitaire voorzieningen

Prima plek met gratis elektra, op loopafstand van het best wel leuke stadje