@KeesvW
Kort van tevoren gereserveerd maar dat bleek in maart nog niet echt nodig. Prima camping met prachtig, schoon sanitair. Heel vriendelijke receptie. Er is een klein winkeltje en broodjesservice. Vanaf de camping loop je ongeveer 1500m rechtstreeks naar Rothenburg. Het is wel een behoorlijke klim. Wij vinden deze camping een aanrader.
De camping was nog niet echt open, maar we mochten er toch staan. Er was verder niemand op de camping. Prettig is dat de camping aan het fietspad langs de Lahn ligt. De plek niet echt mooi, maar prima voor een paar nachten. WiFi werkte niet en afwassen moest in het sanitairgebouw. Wij betaalden 41 euro per nacht inclusief hond.
Wij hebben hier een aantal nachten op de camperplaats gestaan voor €14,- per nacht zonder stroom. Prima uitvalsbasis om de omgeving van Berdorf te verkennen. Je staat wel pal naast het (prima) restaurant en bijbehorend terras. Sanitair is prima. Lijkt komen er graag weer terug.
Sitecode: 22090
We hebben hier twee dagen gestaan. Mooie grote plaatsen, sommige keken uit op het stuwmeer. Vlakbij het dorp en wandel- en fietspaden. Sanitair nog steeds wat verouderd maar schoon.
Mooie camperplaats voor een mooie prijs. Plaatsen zijn netjes en sanitair schoon. Je loopt zo van de camperplaats de natuur in.
Prima camping met vriendelijk personeel en schoon sanitair. En er wordt veel aan het milieu gedacht hoewel kampvuren daar niet bij horen. Wij hebben op een van de drie camperplaatsen gestaan. Veel wandelmogelijkheden vanaf de camping. Het station ligt op loopafstand en openbaar vervoer is gratis in Luxemburg. Wij hebben met plezier met de trein gereisd. Minpuntjes zijn de matige wifi en de herrie van langs scheurende motoren.
Super CP: vriendelijke ontvangst, hulpvaardig, schoon sanitair, flexibel, geen vaste aankomst- en vertrektijd, ruime plaatsen, enz. Prima omgeving voor wandelen, fietsen, restaurants, dorpjes. Wij komen graag weer terug.
Sitecode: 20270
Hier twee nachten gestaan op kampeerplaats. Er zijn maar een paar kampeerplaatsen de rest zijn vaste plaatsen. Het meer is prachtig maar de rest maakt een vervallen indruk. Sanitair is schoon en personeel is vriendelijk.
Wij zijn niet naar deze camping gegaan vanwege de hondonvriendelijkheid. Zelf vinden ze dat ze niet hondonvriendelijk zijn maar juist klantvriendelijk. De hond mag op het terrein maar je mag niet met de hond op het terrein lopen, dus of in een fietskar of in een auto. Overigens vinden de eigenaren van de camping het geen probleem dat op zondag wel het Henschotermeer open is. Dit recreatiegebied is ook van hen... Kortom geld maakt veel goed.
Wij hebben hier een week gestaan. Heerlijke camping en fijn aan een veld. Voor kinderen ook een leuke camping met mooie speeltoestellen. Als het warm water gratis was geweest dan hadden wij vijf sterren gegeven.
Wat moet je er van zeggen, een typisch Belgische camping met een vriendelijke beheerder. De plekken zijn prima, de stroom aansluiting ziet er krakkemikkig uit maar werkt, de watertappunten idem dito. Wij stonden aan het eind en dan is het eind lopen naar het sanitairgebouw, zeker als het donker is. Sanitairgebouw was prima.. Chemisch toilet is minpunt. Wel hadden we veel last van de rook van de vuurkorven die rijkelijk werden gebruikt.
Prima camping met vriendelijke ontvangst. Alles een beetje oud maar wel schoon. Plaatsen zijn een beetje ongelijk maar ruim. Je kunt zo naar de Kellersee lopen en ook het centrum is op loopafstand.
Keurige camperplaats en camping. Echter wel prijzig met weinig sanitair. Sanitair is wel keurig. Honden zijn een melkkoe en helaas werkte de wifi nauwelijks. Daarom ook slechts 3 sterren.
Wij werden uiterst vriendelijk ontvangen. Camping is klein en keurig onderhouden, sanitair is schoon en er is een gemeenschappelijke ruimte met boeken, spellen, tv, etcetera. De plekken zijn inderdaad klein en daarom slechts 4 sterren.
Ongezellige cp met kleine plaatsen maar wel met schoon sanitair en keuken. Wij betaalden voor 2 personen en voor 2 nachten ruim 80 euro. Dit was inclusief stroom en verplichte toegangskaarten voor het strand. Wel goede ligging bij het strand.
Ruime camping met aparte plaatsen voor campers. Schoon maar beetje verouderd sanitair. Ook een schone keuken die kampeerders mogen gebruiken. Het stadje ligt op loopafstand. Prima uitgangspunt voor wandelingen, fietstochten en uitstapjes. Wij bleven er 4 nachten.