@KeesvanDaalen
Alles wat andere beoordelaars schreven is nog steeds zo. We waren hier in september 2026. Heet mini-camping, maar is in alles maxi. Ruimte, groen, rust, alle voorzieningen zonder extra betalen, en 10 minuten fietsen van hartje Uden. Zeer relaxte eigenaars. Was het overal zo, dan reisden we door het paradijs.
Alles klopt hier: vriendelijke en hulpvaardig welkom, gezellig in de boomgaard, schoon, netjes, zeep en wcpapier in de toiletten, goede douches, restaurant op het terrein, in 15 minuten op de fiets in Roermond en toch heerlijk rustig in de mooie natuur. In 10 minuten fuetsen bennhe in een Duits natuurgebied. Een dikke aanrader.
Inderdaad een mooi gelegen camping in het bos. Ook echt wel nadelen: Wij stonden met onze camper op plaats 206 in het rulle zand. Onmogelijk op de auto horizontaal te krijgen. Het grote terrein met overwegend vaste caravans is vervallen, sjofel en nergens onderhouden. Dat ACSI deze camping een eervolle vermelding geeft, zien we ter plekke absoluut niet terug. Doorlopend irritante muziek op het terras. Wij bleven 1 nacht.
Groot, ruim, rustig en prachtig gelegen op een voormalig landgoed met hoge bomen en veel schaduw. Vriendelijke beheerders. Bushalte naar Leuven 5 minuten lopen. Busreis is 35 minuten. Wifi is matig, maar wie heeft er behoefte aan op zo'n plek? Weinig sanitair, maar wel brandschoon. Ondanks veel kampeerders die naar Rock Werchter gingen was er vrijwel altijd een douche of toilet beschikbaar. Wel zelf papier meenemen! Bergendal is een aanrader!
Superlatieven schieten tekort voor deze geweldige camping. Ruime plaatsen, rust, schoon, keuze uit veldplaatsen of privacy, heel fraai aangelegd en onderhouden, zeer gastvrije en relaxte eigenaars. Ik noem dit een maxicamping. Alles klopt. We hebben bijgeboekt!
Telefonisch gereserveerd. Zeer vriendelijke ontvangst. Gepensioneerde eigenaar kwam zelfs een matje voor de deur leggen. Ze zijn geen officiële camping meer, maar 4 campers kunnen er nog steeds staan. Waarom 4 sterren als er geen douche en toilet is? Omdat je dat al kunt weten als je ernaar toe gaat. Ideale ligging voor Brugge. Kwartiertje rechtdoor fietsen en je bent er. €20+ €5 voor de stroom contant betalen.