@KeesvanEck
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

camping met veel vaste plekken. zeer hartelijk ontvangst en voor kort kampeerders zijn er langs het water mooie plekken. sanitair ziet er iets verouderd uit maar wordt goed schoongemaakt. De omgeving leent zich voor wandel- en fietstochten.
camping meer voor vaste gasten dan voor kort kamperen. vriendelijk ontvangst, sanitair was nog steeds verouderd en niet echt schoon. het meertje zat vol drijvende waterplanten waardoor zwemmen niet echt geschikt was.
Wat een fantastische camping. de werknemers zijn uiterst behulpzaam en nemen alle tijd voor je. Je goed op je plekje zetten ook al kost het wat tijd. Info over hoe het mooist in Venetië komen, ze zijn niet te beroerd im je te adviseren. Het schoonmaken van de toiletgebouwen lijkt wel hun levenswerk. voor ons een dikke 5 sterren.
2022
mooie en schone camping aan de titisee. sanitair wordt goed bijgehouden. zeer behulpzame mensen. zelfs 2 Smart’s om boodschappen mee te doen.
een mooie camping, zeker voor doorreis. wij hebben daar gestaan om naar buchenwald te gaan. mooi sanitairgebouw. douchen zonder munten. heerlijk
2021
mooie camping. het onthaal was zeer prettig. mooi zwembad en het sanitair is schoon. personeel is zeer behulpzaam. broodjesservice is voldoende. vond de weg naar de camping voor een zware camper of caravan zeer moeizaam door de steile weg.
2019
Sitecode: 20035
Zeer mooie camping. Mooie grote plekken. Zeer hartelijk ontvangst. Het sanitair was echt schoon.
Een wat gedateerde camping. Het sanitair ziet er wat gedateerd uit, maar het is over het algemeen wel schoon. De vloer van de douche’s zijn zanderig en dat is een min punt. Ik moet wel zeggen dat de gasten over het algemeen de vloer niet schoon/ droog trekken terwijl er wel een trekker staat. Een nadeel vindt ik ook dat je door een hek moet om bij het meer te komen.
Voor het eerst hier op de camping. Ziet er allemaal goed verzorgd uit. Sanitair is schoon en er wordt 2 keer per dag schoongemaakt en dat terwijl de camping nog niet vol staat. Mooie ruime plekken. De camping is een aanrader voor gezinnen met kleine en grote kinderen. De jeugd is in alle leeftijdscategorieën aanwezig.