@Keja
- 2008
Juni 2026
Rust, mooi sanitair, aardige buren, vriendelijke dorpsbewoners, kleinschalig, geen gedoe. tot ziens!
Mooie dagen gehad, enthousiaste eigenaren die druk zijn met de opbouw van hun camping. De dag afsluiten met n biertje en heerlijk eten in hun restaurant. we hebben genoten. groet van Kees en Jacqueline
Boerderij Liebe, met recht met liefde. we komen graag terug! Groet Kees en Jacqueline.
sttt, niet verder vertellen! maar wat n heerlijke plek! aardige eigenaren en sanitair in de maak. jammer dat we terug moesten naar Noord-Holland. graag tot ziens.
wat stonden wij hier prachtig! mooi uitzicht, heerlijk weer, veel vogels , vlakbij t wad. vriendelijke camping eigenaren, en de huiskoekoek niet te vergeten. het heeft ons hart gestolen! KeJa
rustige overnachtingsplek. vlakbij centrum, waar je heerlijk kunt eten, keja
heerlijke rustige plek met fraai uitzicht over de vallei van de Somme. vriendelijke boer. keja
in februari jl Ieper bezocht. camping is van eigenaar veranderd. medewerkers zijn vriendelijk. maar €20 voor n plek, stroom en water is niet weinig. sanitair was nog niet open werd mij verteld. dat bleek niet helemaal te kloppen. voordeel van deze plek is dat t in de stad ligt en je op loopafstand bent van t centrum, de Menenpoort en ‘s avonds the last post. Keja
wat n bijzondere plek om te overnachten. Johan is n geweldige gastheer. je kunt heerlijk bij hem eten en het biertje Brothers in Arms is niet te versmaden! veel respect voor zijn inzet voor infocentrum Brothers in Arms. Keja
Wat n mooie locatie en wat n rust zo midden tussen de weilanden. we hebben hier heerlijk “gecampeerd”. elke dag op de fiets, ‘s avonds een lekker biertje van Wouter of in het plaatselijke café. we komen graag terug. keja