@Kempert53
- 2016
WiFi is erg duur (5 euro voor een dag en is ouderwets langzaam. Geen streaming mogelijk. Satelliet ontvangst op een beperkt aantal plaatsen. Camping is verder OK.
Wat een geweldige camperplek, een voorbeeld voor anderen. Aandachtspunt: De afvalcontainers openen met de toegangscode die je na betaling ontvangt
wat een mooie plek, heerlijk rustig!
Sitecode: 20256
De camping is geopend tot 23 oktober 2024!
Wat een prachtige plek!
De camping is prima,bijzonder is de complete winkelstraat vvor de camping met restaurantjes, kraampjes en winkels. Het onderhoud van het sanitair kan veel beter, maar de schoonmaak is OK.
Goede camperplek voor een ovefnachting. Bakker vlakbij. je moet hiet wel op tijd zijn!
Goede plek met alle nodige voorzieningen. Restaurant Pier99 op loopafstand. Lekker gegeten en rustig geslapen.
Was hier op 19 juni 2024. Geen afvalbak, geen toegang tot toilet. Slagboom gesloten. Grote waterplas op de plaats, snel verder naar Arvidsjaur.
Prima overnachtingsplek zonder voorzieningen. Veel ruimte en ook nog eens vlak.
Prima camping, schoon sanitair, wasmachine en droger voor 40 SEK elk
Vandaag 14 juni 2024 hier geweest. Behalve dat het terrein zeer oneffen is werden we begroet door een wolk muggen. 10 beten in 1 minuut! Wegwezen dus.
Sitecode: 101976
Deze plaats was vandaag 12 juni 2024 gesloten!!!
Een prachtige plek en heerlijk eten, aanrader!!
Mooie overnachtingsplek met openbare toiletten en vuilnisbakken. Leuk om even een wandelingetje te maken.
Wat een mooie plek om te overnachten voor of na de oversteek naar/vanaf Noorwegen. Rustig en stil, perfect.
super locatie, voorbeeld voor anderen
Netspanning is vaak lager dan 230 Volt. AES koelkast schakelt regelmatig om naar gas. Dat ligt dus niet aan uw koelkast!
Sitecode: 19642
Vlakbij het sportveld kun je last hebben van lawaai en overvliegende ballen. Ga dichtbij het station staan.
Rij door naar het Plan d'Eau, onder de blauwe boog door. Het is niet het terrein direct naast de doorgaande weg.
Prima camping en niet gesloten!
Prima CP, centrum op loopafstand en prachtig fiets - en wandelgebied. Tip voor de eigenaar: Plaats een extra kraantje op afstand van de chemisch toilet stortplek zodat mensen geen drinkwater tappen uit vervuilde kraan.
Prima overnachtingsplek met alle voorzieningen. Ruim opgezet en schoon sanitair.
6 juni 2018. Prima CP, dichtbij Papenburg (Meyer scheepswerf).
Hier geweest op 27 en 28 februari om de nieuwe Campscout buscamper te proberen. Vriendelijke ontvangst. Plaatsen en sanitair perfect. We komen hier zeker terug als het wat warmer is! Ria en Mijndert Doorn