@Kemver
Goed verzorgde plek. Geen stroom. Vlak bij het strand, boulevard en terrassen, Behulpzame dame , die goede service geeft.
Wat een prachtige plek bij een riviertje. Ruime plekken op gras. Mooi sanitair. Alles ziet er goed onderhouden uit. Het eten in het restaurant is top voor een redelijke prijs. Een vriendelijke gastvrouw (Nederlandse) doet perfect haar werk. We gaan zeker terugkomen. Een aanrader. De Kempertjes.
Wederom weer gezellig ondanks de slechte weersomstandigheden. wat een service van Angela, James en Jurrien. Genoten van de heerlijke Aziatische maaltijd . Jullie zijn toppers, ga zo door. Carla, Fred en Bella
Een fijne plek. Wat een ontvangst door Gavin en Bianca , met een lekker bakkie☕️. Alles is op de plek aanwezig , water, lozen grijs water en wc. Het zijn gezellige mensen, die camperaars bieden wat ze nodig hebben.
De afgelopen dagen wederom bij finca Angela verbleven. Wat een gastvrijheid., service en rust. Op de laatste avond werden we verrast door de paella van James. ondanks zijn gezondheidsproblemen had hij , met hulp, gekookt voor de gasten. Toppie, nu op weg naar een verder herstel. Tot de volgende keer, Carla. en Fred
waar vind je dit.? Stroom, loos en tappunt, leuk dorpje met barretjes, Toren met resten van kasteelmuur. De auto’s rijden langs maar 4 auto’s per uur rond 1800 uur is niet veel. Een aanrader.
Een paar fantastische dagen doorgebracht op deze finca. Gastvrijheid,enthousiasme en authenciteit zijn hier belangrijk . James kookt voortreffellijk voor zijn vele gasten en Angela staat altijd voor je klaar. Een fijne plek, goede stek. Vervoer naar Sevilla kan worden geregeld. Dit alles van voor een schappelijke prijs. Een aanrader. Wij zijn overtuigd en komen zeker terug. Carla en Fred
Wat een prachtige plek, uitzicht is schitterend. Een gratis plek inclusief douche en toilet. Doe mee aan de rondleiding en proeverij door Pedro. Wat een enthousiaste man , die je in het Engels van alles over de wijn en de regio vertelt. De proeverij verplicht je tot niets, maar je kunt het niet laten om iets te kopen. Deze plek is een aanrader.
Vriendelijke ontvangst en uitleg. Prachtig uitzicht. Heerlijk gegeten tegen een schappelijke prijs.
Leuke plek aan het stroompje dat Donau heet. Vlak bij centrum sani was momenteel buiten gebruik
Wij waren 21 juni bij deze camping was gesloten het bord camping was afgeplakt, geen enkele activiteit te zien.Alleen ferienwonong beschikbaar. We zijn doorgereden naar Zwiesel
Het huisje waar de voorzieningen waren is gesloopt. Geen mogelijkheden tot service . Momenteel werkzaamheden. We zijn op deP voor auto’s gaan staan
Op 26 oktober 2 dagen gestaan.Grote parking met stroom,. Stadje leuk om te bezoeken , bakker en slager op 10 min lopen.Een soort Madurodam is achter de camperplek. Politie komt s’avonds geld ophalen.
Mooie camping , naast zwembad waar je gratis in mag. Sanitair keurig. Was - en droogmachines bij de prijs inbegrepen.
Prachtige plekken , gezellige en warme ontvangst. Goed eten voor een schappelijke prijs.