@Kenny-en-Katrien
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2012
- Roller Team Auto-Roller 275
- 2017
- Ford
- Alkoof
heel vriendelijk onthaal; mooie plek tussen de wijnranken. Lekkere wijntjes geproefd en gekocht. Ideaal voor de (terug)rit van en naar Italië. geen voorzieningen, maar dat weet je op voorhand als je naar hier komt, dus hoef je hier niet over te klagen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

grote parking met stroompunten en aparte zone voor bussen en campers. Wel open voor campers in augustus. Betalen aan ‘custode’, met stroom: 20 euro . andere faciliteiten blijkbaar ook betalend: water nemen (2 euro), wc en grijs water lozen (2 euro), maar we hebben hier geen gebruik van gemaakt. beoordeling naar wat ik verwacht van een parking…
2022
grote parking met slagbomen. Voordeel: je kan er steeds op en af rijden. Dus indien er veel plaatsen vrij zijn, betekent het niet dat er effectief plaats is op CP. prijs op 12/08 was 11,60 euro voor 24 uur. voor de rest: rustig geslapen, dicht bij zee, dus ideale CP als alternatief voor volzette CP en dure campings in Biarritz
heel mooie plaats met de nodige voorzieningen. Jammer dat enkele overjarige pubers het padel veldje er naast op stelten zetten met luide muziek en onnodig luid tieren. We stonden hier alleen en ik snap waarom… Enige resto dat open was, bleek de uitbater uitermate onbeschoft. jammer dat ze het potentieel van een toerist niet inzien !
perfecte plaats om Lissabon te bezoeken, maar niet om te overnachten. vanaf donderdagavond tot zondagavond storende muziek van de club tot Ca. 6 uur ‘s ochtends. gesloten van maandag tot woensdag, dan wel goed te doen.
ideale plaats om Porto te bezoeken: niet ver van treinstation dat je op 25 minuutjes in Porto brengt. camperplaats is idd op zandgrond, sani is wat ondermaats, maar alle voorzieningen aanwezig die een camper nodig heeft: water, lozen afvalwater en wc. Enorm pluspunt: elektriciteit. Minpuntje: wat ver van een grote winkel en geen uitzicht. prijs valt heel goed mee. Ik betwijfel wel of iedereen het envelopje vult met de nodige euro’s
ik kan alleen maar de commentaren bevestigen. Je kan niet slapen met ramen open. Generatoren vallen nog redelijk mee, maar ‘s ochtends parkeren ze hun wagens op enkele centimeters, maken ongelooflijk veel lawaai, dat het meer dan opvalt dat het met opzet is. weinig of geen resto’s open en eigenaar bar op de kaai is heel onbeleefd en stuurt je gewoon weg. Boottochtje valt mee, maar als je via de bergweggetjes kwam, heb je eigenlijk alles al gezien
nog steeds gratis met sani… rustig geslapen. perfect voor doorreis
Mixed parking aan de haven. Opgelet, weg naar toe… niet via stadje, komt niet goed met een MH van 7m20 ;-) Gratis, dus niks te klagen