@Kerkjes_6971
- 2023
3 nachten gestaan, een mooie plek aan het water en zoals al veel gezegd is, zijn de plekken aan het water redelijk ver van het sanitairgebouw, maar als je dat weet is dat geen enkel probleem. ik wil even melden dat de douches op 1 euromunten werkt, daarvoor krijg je een prima warme douche en genoeg tijd om je te wassen ongeveer 10 minuten. al met al een hele goede camping in een hele mooie omgeving om te fietsen
3 dagen verbleven we op deze lokatie, prima camping met vriendelijk personeel. de ingang naar de kampeerplaats was wat aan de krappe kant, maar uiteindelijk toch gelukt om zonder schade aan de camper op de plek te komen. het sanitair was goed, alleen een beetje weinig toiletten voor het aantal plekken 2x voor de heren en 3x voor de dames. warmwater €0.10 cent per minuut en dat is helemaal prima.
wij verblijven hier 1 nacht, heel erg vriendelijk personeel. de douches en wc’s waren helaas erg smerig en het water was niet echt warm. en de wifi en zelfs mijn 5G was hier niet beschikbaar.
Goede camping met alle faciliteiten en goede wifi, het enige dat ik vind aan een toch redelijke dure camping (€110 voor 3 nachten) dat je achteraf ook nog je stroomverbruik mag afrekenen. verder prima camping
Sitecode: 20334
wat een top camping, wij proberen altijd de camping uit te zoeken op een goed sanitair, hier willen we ook wel wat meer voor betalen, nou dit is er een die verdient een dikkkkkkke pluim voor sanitair en ontvangst. vanuit Frankrijk proberen te boeken via de website, maar er waren geen plekken meer. toch maar even gebeld en zoals ik al dacht was er nog wel een plek vrij, vast gelegd en kregen via de mail alle info die we nodig hadden.

Sitecode: 20327
bij aankomst heel vriendelijk te woord gestaan en door de reservering vanuit Nederland alles snel geregeld, plaatje uitzoeken en even vertellen waar we staan. sanitair helemaal oké, al miste ik wel de wc brillen, maar daar zullen ze ongetwijfeld een reden voor hebben. Wc papier niet vergeten bij een sanitaire stop. al met al een hele goede camping voor een hele mooie prijs

een heerlijk weekend gehad op deze hele mooie schone camping, we waren vrijdag wat aan de late kant, geen enkel probleem we werden hartelijk ontvangen en naar onze mooie plaats begeleid. we zullen iedereen die een (mini)camping in Zeeuws-Vlaanderen zoekt deze aanbevelen. groeten Judith en Rico