@Kerli

Betrouwbare reviewer

1982

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Rustige plek in een prachtig natuurlandschap met een geweldig uitzicht over de velden. Zeer rustieke en mooie "oude" eigenaar, we houden van hem en zijn stijl! Sanitair is redelijk schoon, maar compleet verouderd en niet meer up-to-date vergeleken met de prijs van de overnachting. Om bijvoorbeeld Nijmegen te bezoeken, een ideale plek. Wij vonden het erg leuk en komen zeker nog een keer terug. Dode ziens

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

De tarieven stijgen met 100%, van 12 euro naar 24 euro per 24 uur parkeren!!! Anders geen verdere service... geen stroomvoorziening, geen V+E, alleen parkeren. Ondanks het jadebaai-uitzicht vinden wij minimaal 24 euro te duur. We kwamen hier vóór de stijging graag vaak, maar vanaf nu zullen we deze plek vermijden. Het is jammer Wilhelmshaven, waarom moet je zo hebzuchtig zijn.......

Nu het hele jaar geopend: Wintertoeslag: € 5,00 per plaats en € 7,50 per persoon. Kinderen en honden gratis in de winter. Aan- en afvoer en elektriciteit zijn in het winterseizoen inbegrepen, sanitair kan zoals gebruikelijk ter plaatse worden gebruikt Bovendien wordt de gastentoeslag per persoon berekend, afhankelijk van het seizoen

Deze parkeerplaats is nu het hele jaar geopend: Wintertarieven: € 5,00 per parkeerplaats en € 7,50 per persoon. Kinderen en huisdieren gratis tussen november en maart. Aan- en afvoer en elektriciteit zijn in het winterseizoen ook inbegrepen, sanitair kan gebruikt worden in het nabijgelegen sanitairgebouw aan het strand. Bovendien wordt de gastentoeslag per persoon berekend, afhankelijk van het seizoen.

Deze parkeerplaats is nu het hele jaar geopend: In de winter: € 7,00 per camper/nacht inclusief alle meereizende personen en huisdieren. In het winterseizoen zijn de aan-, afvoer en stroomvoorziening niet beschikbaar. Bovendien wordt de gastentoeslag per persoon berekend, afhankelijk van het seizoen.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Goede jaarplaatsplaats in Lekkum op ongeveer 3 km van het centrum van Leeuwarden. Zeer schone toiletten en douches. SP vergoeding all inclusive (= incl. elektra, V+E, toilet, douche en WiFi/WLAN). Zeer aardige en vriendelijke plaatsbeheerder. We komen graag terug...... Als het hard regent, is de hele plaats helaas nog heel lang nat en modderig.

Goede plek voor een overnachting of als je naast de deur een evenement wilt bijwonen. Onverdeelde staanplaatsen voor stacaravans, caravans en tenten. Bent u echter op zoek naar totale rust, dan bent u hier aan het verkeerde adres, want u kunt de aangrenzende snelweg duidelijk horen. Anders was alles heel gemakkelijk en ontspannen, geen 5-sterren plaats, gewoon mijn ding. Zeer coole plaatsexploitanten ..... Ik kom snel terug.

Nieuwe parkeerplaats direct aan het meer. Ideaal voor paddle- en SUP-fans. Zeer aardige exploitant. Sanitair gebouw is momenteel in aanbouw. Er zijn ook parkeerplaatsen voor stacaravans tot 11 meter lang.

Staanplaatsen voor slechts 3 campers, maar daar is genoeg ruimte voor. Mooie, rustige natuur direct naast de boerderijwinkel en kippenhotel. Veel goede verse producten zijn hier in de boerderijwinkel te koop. De site-operators zijn super aardig en behulpzaam. Ik was hier begin juli (zie mijn foto's) en was erg onder de indruk. Tot snel weer, de familie Möller.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Er zijn ca. 15 parkeerplaatsen verdeeld over 2 terreinen, aan de jachthaven en direct aan het Wolderwijd. Naar het centrum van Zeewolde is het ongeveer 800 m. Leuke vriendelijke uitbaters.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Kleine, rustige, comfortabele parkeerplaats in prachtige "eenzame" natuur direct aan de rivier. Op het terrein wonen schapen, kippen en een minikoe. Ideale plek voor watersporters (motorboot, kano, SUP). Er is elektriciteit en V+E, maar gelukkig geen sanitair (we hebben alles in de camper)! Geweldige fietspaden langs het water..... En het beste van alles: de familie van de plaatseigenaar heeft zelden zulke aardige operators ontmoet. Zie je binnenkort weer

Mooie, rustige parkeerplaats direct aan de jachthaven dichtbij het centrum (ca. 10 minuten lopen). Parkeerplaats voor minimaal 12 mobiele telefoons op asfalt. Vergoeding: 12 euro incl. Alle personen, incl. Elektriciteit, incl. Afvoer, incl. Toiletgebruik en incl. WLAN. Zoet water: 50 cent, douche: 1 euro. Heel vriendelijk personeel.

Kleine (slechts 5 plaatsen) maar goed uitgeruste SP het hele jaar door midden in het centrum direct aan het kanaal. Mooie oude stad met veel bruggen en winkels op slechts 5 minuten lopen. SP fee: 10 euro inclusief alle personen, inclusief afvoer, inclusief toiletgebruik, inclusief wifi en inclusief vuilnisophaling direct bij de Womo! Toeristenbelasting: 1 euro per persoon en nacht. Elektriciteit: vanaf 50 cent, water: 1 euro, douche: 1 euro

Sitecode: 92054

Geweldige, goed uitgeruste SP het hele jaar door direct aan het kanaal ongeveer 2 km buiten Dokkum. SP fee: 15 euro inclusief alle personen, inclusief onbeperkt elektriciteit, inclusief V + E en inclusief toiletgebruik. SP WLAN werkte niet. Zeer mooie plaatsoperator. In de zomer varen hier veel boten langs de SP, dus er is altijd wel iets te zien. Het verkeer in de aangrenzende straat stoort ons niet echt.

Gezellige SP direct aan de jachthaven op slechts ca. 10 minuten lopen van het centrum. Leuke plek operator. SP fee: 14 euro inclusief alle personen, inclusief onbeperkt elektriciteit, inclusief V + E en inclusief toiletgebruik. Warme douches: vanaf 50 cent. Toeristenbelasting per persoon en nacht: 1 euro. Helaas is wifi niet gratis. Spar-supermarkt in de stad. Leuke fietstochten rondom het Lauwersmeer. Zal zeker weer komen.

Centrale seizoenscamping midden in de badplaats Dangast aan de Noordzee. Strand, buitenzwembad, vissnack, restaurants, bakker en supermarkt in zicht. Zeer schoon sanitair. Leuke plek personeel. Veel langkampeerders, dus weinig vrije plaatsen in de 1e Seeblick-rij. Sommige pakketten kunnen groter zijn ..... Hond kost extra (4,50 euro per nacht) en campers langer dan 7 meter toeslag (3 euro per nacht).

Kleine goede parkeerplaats het hele jaar door aan de rand van Hohenkirchen direct aan het Wangermeer (recreatiemeer). Ruimte voor ca. 8 mobiele telefoons. Geen V + E, maar 4 x stroomaansluitingen. SP fee: 5 euro incl. All person plus 1,50 toeristenbelasting per persoon en nacht. Elektriciteit: 50 cent = 1 KW. Aardige tuinman. Lidl, Aldi + Netto in zicht. Gevoelige slapers kunnen de naburige hoofdweg verstoren.

Kleine, leuke camping (ook voor caravans en tenten) direct aan de boothaven. Hoofdplein, echter vrij klein, max. voor 8 - 9 gsm's. Alternatieve ruimte voor 4 Womo's naast de deur, ik had daar liever gestaan. Erg leuke, relaxte tuinman (Thomas Rath)! Geweldige havenbistro op het plein. Ontmoetingspunt voor veel kitesurfers. Er is momenteel niets anders (geweldig!) SP-vergoeding: 14 euro

Leuke kleine nette SP direct aan de Peene en de kleine haven (jachthaven). Alleen ruimtes voor max. 4 stacaravans. Ik heb momenteel (augustus 2020) betaald voor een Womo, 1 persoon en stroom = 9 euro. V + E op ca. 200 m afstand bij de havenmeester (afvoer 2 euro, zoet water 2 euro, douche 1 euro, toilet 50 cent). Restaurant + kanoverhuurstation in zicht. Edeka ongeveer 10 minuten lopen

Eenvoudige "parkeerplaats", die in de zomer overdag erg levendig is, direct aan een steile kust die het bekijken waard is. Vaak erg winderig, geen schaduw. We zijn hier twee keer geweest, altijd fantastisch. Helaas blijven campers hier hun huisvuil achterlaten, totdat op een gegeven moment ook campers hier verboden zijn!

Kleine gezellige "maritieme" parkeerplaats direct aan de haven en de Kummerower See. Tenten, campers en caravans, iedereen is hier welkom. Leuke rustieke tuinman. Geen verkaveling, iedereen zoals hij wil en wil, echt gaaf! Geweldige "strandbar" direct aan het plein, sfeer tot laat in de avond, geweldig! Weinig stroomaansluitingen en geen afvoer, ik denk dat het goed is, dus velen komen hier waarschijnlijk niet!

Kleine seizoensgebonden parkeerplaats aan het Peenekanaal. SP vergoeding: 10 € incl. 2 pers. incl. vers water incl. afvoer incl. toiletgebruik incl. WLAN (zeer snel!) Elektriciteit: 1 euro = 1 KW (bediening alleen mogelijk met muntjes, verkrijgbaar bij de huismeester), douche: 1 euro = 5 min. Leuke barbecuehoek en kanoverhuur ter plaatse. Café-bistro naast de deur. Supermarkt en drogisterij in zicht. Leuke plek operators

Geweldige seizoensgebonden parkeerplaats direct aan het meer. Ideale plek voor "waterliefhebbers" (boot, kano, SUP, zwemmen). Mega-leuke en behulpzame plaatsoperators, zelden zulke coole jongens gezien! SP vergoeding afhankelijk van het seizoen en zitrij tussen 10 euro en 20 euro inclusief alle personen, inclusief hond (en), inclusief vers water, inclusief afvoer. Elektriciteit: 2,50 euro, douche: 2,50 euro per persoon. Top plaats !!!

Goede, rustige parkeerplaats het hele jaar door in een prachtige natuurlijke omgeving direct aan het Müritz-Elde-kanaal. Fair SP fee 10 euro incl. Alle personen, incl. Vers water, incl. Verwijdering, incl. Toiletgebruik en incl. WiFi. Elektriciteit: 50 cent = 1 kW. Ruimte gasten kunnen gratis kano's lenen !!! Zeer mooie plaatsoperators. Zou graag terugkomen

We zijn hier een frequente bezoeker. Geweldige eigen parkeerplaats. Hier ontstaan echter vaak misverstanden. Let daarom op: De SP kost nu 10 euro, met elektriciteit 12 euro (maar er zijn maar heel weinig aansluitingen!) Plus 2 euro toeristenbelasting per persoon inclusief vers water (kraan in de struiken) Er zijn hier geen afvoermogelijkheden !!!!! Dit is alleen mogelijk op de twee CP voor 3 euro

Zeer eenvoudige gratis en "onopgesmukte" parkeerplaats het hele jaar door zonder service direct aan de gracht. Bedrijfsruimtegevoel ..... hier en daar ligt afval en afval. Bij constante regen veel grotere plassen. Geen plek om op vakantie te gaan, maar ideaal voor doorreis of om stad en evenementen te bezoeken.

Goede, eenvoudige parkeerplaats het hele jaar door in Rusbend bij Bückeburg. Direct aan het Mittelland-kanaal. SP vergoeding per nacht inclusief alle personen 7,50 euro (zon t / m vr) en 10 euro per nacht (vr t / m zo). Elektriciteit: 1 euro voor 12 uur. Geen V + E (mag nog gebouwd worden). Toegang alleen mogelijk via een slagboom! Telefonische registratie is vereist om de slagboom te openen! Zeer aardige behulpzame plaatsmanager.

Sinds enkele weken is deze parkeerplaats niet meer gratis ..... nu 10 euro voor 24 uur. Let op, als je deze 24 uur maar met 1 minuut verlengt, moet je weer 10 euro betalen! Elektriciteit: 1 euro = 2 KW, zoet water: 50 cent = ca. 100 liter, afvoer: 50 cent per gebruik. Sommigen houden niet van deze ruimte, wij wel, vooral op de parkeerplaatsen buiten.

Eenvoudige gratis parkeerplaats het hele jaar door onder bomen naast de Soltau Therme en naast het sportveld. Geen elektriciteit, geen V + E. Overdag en 's avonds is er veel parkeerverkeer. 'S Nachts rustig. Slechts een paar ruimtes van satelliet-tv-ontvangst. Langere dames moeten zijwaarts parkeren. Ook ideaal voor reizigers, want de A 7 is maar een paar minuten rijden.

Ideaal voor eigenaren van kano's / kajaks en SUP's. SP vergoeding: Womo = 10 euro, volwassenen = 5 euro, kinderen = 3 euro, elektriciteit onbeperkt = 3 euro, warme douches = 1 euro voor 5 minuten, gebruik wasmachine = vanaf 1 euro, gebruik droger = vanaf 1 euro, toilet -Gebruik = gratis, vers water = gratis, verwijdering = gratis, WiFi = gratis. Er zijn parkeerplaatsen op grasvloer voor ca. 30 mobiel. Aardige tuinman.

Zeer goed onderhouden eenvoudig seizoen SP in een prachtig landschap direct aan de Weser. Ruimte voor ongeveer 13 dames op gras. Er komt elke dag een aardige beheerster langs en haalt 15 euro op inclusief alle mensen. Geen service = geen elektriciteit, geen V + E. Er is veel dagelijks excursieverkeer (auto's, fietsers, vissers, motorboten, spelende kinderen, picknickgroepen ...). Het tegenovergestelde B 482 is hoorbaar

Sitecode: 11994

Leuke seizoensplaats direct aan de Jachthaven en direct aan de Weser. 12 euro voor 24 uur inclusief alle personen, inclusief vers water, inclusief verwijdering, inclusief gebruik van toilet en douche. Elektriciteit: 50 cent = 1 kW. Klein snack- en zwemmeer op het terrein. Ruimte op grasvloer voor ca. 20 mobiel. Nienburg op ongeveer 11 km afstand.

Gezellige, rustige SP in een prachtig natuurlijk landschap. Huidige SP-vergoeding 15 euro inclusief elektriciteit, V + E en toiletgebruik. Er zijn parkeerplaatsen op grind en bij mooi weer op gras. Zeer mooie plaatshouder. Er is een mini-dierentuin (schapen, alpaca's, dikbuikige varkens .....), Friese golfbaan, boerenmarkt, café en restaurant op het terrein. Naar de Noordzee / Burhave / Fedderwardersiel ca. 4 km

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Geweldige goed onderhouden parkeerplaats voor de CP met eigen toegang. Opbergruimte voor 22 mobiel op grasvloer. SP vergoeding: 14 euro incl. Alle personen, incl. Honden, incl. Vers water, incl. Verwijdering en incl. WiFi. Elektriciteit: vanaf 50 cent, warme douches: vanaf 50 cent. Op het CP-restaurant, buitenzwembad, speeltuin, visvijver, barbecuehut, etc. ... Slechts ongeveer 5 km van de snelweg A1, ideaal voor reizigers!

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Kleine rustige mooie zeer eenvoudige parkeerplaats het hele jaar door in Assel direct aan de oude haven op ongeveer 3 km van de Elbe. We houden van zulke plaatsen zonder service ... gelukkig bezoeken velen liever comfortplaatsen (momenteel bijvoorbeeld Stade volledig bezet) en hier bij ons slechts 2 dames ..... geweldig! Gelieve meer van deze eenvoudige plaatsen ..... we hebben alles aan boord!

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Zeer eenvoudige maar functionele officiële parkeerplaats het hele jaar door met uitzicht op de Elbe en de veerbootpier van de Elbe-veerboten. Vrij "levendig" gedurende de dag, erg rustig in de avond / nacht. Donatie van 4 euro is welkom. Er is een kleine snackbar en openbare toiletten in zicht. Winkels in centrum Wischhafen op ca. 2 km afstand

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

We houden van zulke bijzondere, iconische plekken! Reinhard en zijn familie zijn echt een schot in de roos. Altijd aardig en behulpzaam. Je voelt je hier echt thuis ..... geen onderverdelingen, vrije stoelkeuze. SP fee fair 13 euro all inclusive (= elektriciteit, V + E, toilet, wifi, houten hut, XXL grill, roeiboot etc.). Kinderen en honden van harte welkom! Supermarkt en Elbe op ongeveer 2 km afstand. We komen terug !!!

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Goede kleine rustige parkeerplaats het hele jaar door direct aan de dijk en de Noordzee. SP-vergoeding: 8 euro tot 8 m Womo-lengte, 10 euro vanaf 8 m Womo-lengte. Elektriciteit: 2 euro. Zoet water: gratis. Verwijdering: niet beschikbaar. Openbare toiletten in zicht. Vriendelijke eigenaar. Ideale plek voor Womo-eigenaren die 's ochtends de veerboot naar de eilanden Föhr of Amrum willen nemen.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Deze grote parkeerplaats heeft 2 plaatsen. Ik was degene zonder stroomaansluitingen. Sta direct aan de Speicheroog (binnenwater). 10 euro vergoeding. Vervelend dat het cursusgeld slechts geldig is tot 10.00 uur. Wil je wat langer blijven (uitslapen of laat ontbijten), dan betaal je nog eens 5 euro! Een toiletcassette weggooien kost ook 5 euro!

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Kleine, rustige seizoensplaats direct aan de Oste. Parkeerplaatsen voor dames van meer dan 8 m lang zijn mogelijk te kort. Aardige tuinman. V + E ca. 300 m voor de ingang van de parkeerplaats (bij de kwekerij). Opgelet, de toegang tot de parkeerplaats is vrij steil (lange overhangende delen kunnen de grond raken!). Zou graag terugkomen

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Geweldige kleine seizoensgebonden parkeerplaats in een rustig, mooi landschap met zeer aardige operators. Helaas hebben de meeste parkeerplaatsen weinig ruimte direct voor de camper, de luifel kan opgerold blijven. Stoelen en tafel moeten naast de camper staan. Als een andere campinggast wil vertrekken, moet je met je camper naar de zijkant of naar de ingang rijden om plaats te maken.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Waarom is deze plek hier nog steeds online? Je kunt hier helemaal niet parkeren / blijven met de Womo! Er zijn tal van plaatsen direct aan de NOK ........ maar hier is het helemaal niet toegestaan. Accepteer het misschien gewoon! Ik heb het verbod al 2 x Campercontact gemaild, maar blijkbaar maakt het niemand uit!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer eenvoudige "parkeerplaats" het hele jaar door, direct aan het havenbekken. Geen elektriciteit, geen V + E, geen douches en geen toiletten = geweldig, we houden van plaatsen zoals deze! Geweldig uitzicht op het scheepvaartverkeer en de dubbele sluis. We zullen zien hoelang dames hier mogen blijven staan, want "dankzij" enkele milieu-biggen (gooi hier afval en uitwerpselen weg) is het misschien snel weer voorbij ... dat zou jammer zijn!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Het hele jaar door goed - parkeerplaats voor ca. 70 mobiel. SP kosten: 10 euro incl. Alle personen plus toeristenbelasting, elektriciteit: 1 euro = 2 KW, zoet water: vanaf 0,10 euro = 7 liter, verwijdering: inbegrepen, toilet en douche: inbegrepen. Er is een restaurant in het thermale bad. Het thermale bad is elke dag geopend. Gevoelige dwarsliggers kunnen mogelijk de nabijheid van de treinsporen verstoren. Het stoort me helemaal niet.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer eenvoudige stadsparkeerplaats direct aan de Rijn zonder service, maar dat hoeft niet, campers moeten eigenlijk "alles" aan boord hebben! Best levendig dag en nacht, maar dat is logisch in het midden van de 5e grootste stad van Duitsland. Niets voor gevoelige (één) slapers. We houden van zulke eenvoudige plekken. Geweldig duidelijk zicht op scheepvaartverkeer. We zijn erg blij hier te zijn.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer eenvoudige parkeerplaats het hele jaar door (parkeerplaats) zonder service (geen V + E, geen elektriciteit, enz.) Maar dat stoort ons niet, onze Womo heeft alles! Plaats ligt direct aan de haven en Saaler Bodden. Bij mooi weer, veel parkeerverkeer, erg stoffig, als het lange tijd regent, erg modderig! Wustrow is een zeer mooie en gezellige plek, echt het bekijken waard. We houden van deze regio.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Groeten uit Wittenberge aan de Elbe. Deze parkeerplaats is open in de winter, maar er is alleen elektriciteit ..... al het andere bevindt zich in "winterslaap". Bovendien is z. Momenteel ijverig gebouwd, kunnen de lagere parkeerplaatsen slechts in beperkte mate worden gebruikt. Laten we eens kijken of iemand hierheen komt om de SP-vergoeding te innen ... Sta hier helemaal alleen, geweldig!

Sitecode: 12055

Het hele jaar geopend. Ruimte voor ca. 10 dames, SP-vergoeding: 8 euro voor 24 uur inclusief alle personen, elektriciteit: 1 euro voor 10 uur, zoet water: 1 euro voor ca. 100 liter, afvoer en WiFi: inbegrepen. Uitzicht over Lauenburg. Trouwens, de Elbe scheidt Nedersaksen van Sleeswijk-Holstein ...... Momenteel storm en regen en daarom waarschijnlijk helemaal alleen hier, geweldig!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Kleine, eenvoudige, het hele jaar door parkeren in het commerciële gebied direct naast de snelweg A 1, die ook 's nachts erg druk is (niet voor gevoelige slapers). Max. 8 plaatsen op grasvloer naast SAWIKO. Geen afvoer, geen zoet water, maar 8 x stroomaansluitingen, die zelfs gratis zijn! Eigenlijk bedoeld voor klanten, maar je kunt hier ook overnachten zonder intenties te kopen. Bedankt SAWIKO!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

SP kosten: 12 euro voor 24 uur incl. Alle personen, incl. Verwijdering, incl. Toiletgebruik, incl. WiFi. Elektriciteit: 1 euro = 8 uur, zoet water: 0,10 euro = 10 liter, warme douches: 1 euro. Er is een broodjesservice en gasflessen wisselen op het terrein (11 kg momenteel 23 euro). Het allerbeste is altijd de superleuke groundman ... coole baas. Altijd blij hier!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Hoewel gratis, maar vaak dicht geparkeerd met auto's, bestelwagens, bouwplaatsvoertuigen, geparkeerde aanhangwagens, enz ... maakt dit het van tijd tot tijd "levendig". Voordeel: Direct achter de dijk is een echt zandstrand en natuurlijk de Elbe. Voor 1 nacht in het koudere seizoen oke, in de zomer te druk en te veel "parkeerplaats verkeer"

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Het hele jaar door parkeerplaats direct aan de Elde en de Elbe. SP-kosten momenteel: 8 euro inclusief alle mensen, inclusief verwijdering. Elektriciteit: 4 euro vast tarief (ik vind het te duur!), Zoet water: 1 euro, warme douches (in het hotelgebouw): 1 euro. De planken zijn nu "verpakt" door ijzeren kettingen. Kortom een goed idee, slechts enkele parkeerplaatsen lijken vrij klein te zijn geworden!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer, zeer smalle en te korte voetafdrukken! Als u hier correct tussen de lijnen staat, kunt u de deur van uw camper nauwelijks openen! Als je al 20 euro in rekening brengt voor officiële camperparkeerplaatsen, moeten degenen die verantwoordelijk zijn ook overwegen dat de dames breder en langer zijn dan auto's! Ik had nauwelijks ruimte om te manoeuvreren toen ik wegreed. Nooit meer!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Ik ben momenteel een gast hier. Veel boten zijn op de site (winterberging), daarom momenteel slechts ongeveer 4 - 5 parkeerplaatsen voor dames. Huidige SP-kosten: 12 euro Womo, 1 euro per persoon, elektriciteit: inbegrepen, V + E: inbegrepen, toiletgebruik: inbegrepen, warme douches: 1,50 euro per gebruik, WiFi: vanaf 1 euro. Aardige medewerkers in de registratie (Hafenmeister kantoor)

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldige CP het hele jaar door direct aan de Baltische Zee / kliffen met grote parkeerplaatsen. Alles was heel netjes en goed onderhouden. Op dit moment (januari 2020) 1e rij parkeerplaatsen alles inbegrepen voor 25 euro, in de zomer minimaal 40 euro. Strandingangen links en rechts van de site. Wismar ligt op slechts ongeveer 11 km afstand.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Boltenhagen is altijd een bezoek waard. Er zijn ook slechtere plaatsen dan deze ... maar de operators zijn de meest onvriendelijke die we de afgelopen jaren hebben gehad! Het succes van de cursus is waarschijnlijk naar de hoofden van de operators gegaan! Arrogantie komt vóór de herfst! Gelukkig zijn er alternatieven in en rond Boltenhagen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Goede "maritieme" parkeerplaatsen het hele jaar door op het terrein van het "Poeler Forellenhof". SP-kosten: 14 euro inclusief 2 personen, onbeperkte elektriciteit, afvoer, warme douches en toiletten. U hoeft slechts 2 euro extra te betalen voor zoet water. Visrestaurant en viswinkel direct aan het plein. Geweldig uitzicht over de Baltische Zee ... REWE en Netto in de stad (slechts ongeveer 1400 m afstand). Momenteel slechts 2 dames hier .... aangenaam

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Je houdt of haat deze vrij eenvoudige en niet echt goedkope "parkeerplaats". We zijn gelukkig en vaak hier ... voor de laatste keer op 13 en 20 januari en ongelooflijk maar waar, we waren hier helemaal alleen (zie mijn foto's). Velen schrijven dat er hier geen dienst is ..... Dat is niet helemaal waar: er is zoet water en voor ongeveer 2 jaar een zeer gemakkelijke verwijdering van ontlasting!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Goede grote parkeerplaats gedurende het hele jaar met uitzicht op de grote Rügenbrug. SP kosten 16 euro inclusief afvoer, maar elektriciteit, zoet water, douches en WiFi kosten extra. Brugwegverkeer duidelijk hoorbaar, maar stoort ons niet. Womo-dealer en tankstation direct tegenover, supermarkt op 5 minuten loopafstand.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Mooie centrale parkeerplaats het hele jaar door direct aan de rivier de Uecker. 10 euro SP kosten incl. Alle personen, inclusief onbeperkte elektriciteit en incl. V + E (in de winter is V + E niet altijd beschikbaar ...... is uitgeschakeld!) Vriendelijke plaatsoperators. Vierkant in de avond / 's nachts vrij donker. Wegverkeer hoorbaar, maar niet vervelend! Cursusoperators innen vergoedingen rechtstreeks bij de Womo.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

De aparte parkeerplaats is het hele jaar geopend! Ook in de winter met elektriciteit, V + E, toilet en 1 muntdouche (meer douches zijn altijd beschikbaar in de zomer). Geweldige locatie met een geweldig uitzicht op de Baltische Zee (zie mijn foto's). Grömitz ligt op een paar kilometer afstand. We houden van deze parkeerplaats ..... vooral in de winter, dan met geluk helemaal alleen hier!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Waren hier van 28.12.19 tot 04.01.20 op de aparte parkeerplaats voor de slagboom. Prijs per nacht tussen 24 en 32 euro inclusief elektriciteit, V + E, toilet, douches + WiFi. Helaas zijn er 4 - 5 zeer smalle ruimtes, geen ruimte voor stoelen en zonneschermen! Ook satelliet-tv-ontvangst van 3 - 4 parkeerplaatsen is niet mogelijk! Verwijdering direct voor een van de parkeerplaatsen, dat vinden wij onmogelijk! Wegverkeer duidelijk hoorbaar.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Waren hier eind december weer. De hele site is opnieuw ontworpen of wordt nog steeds opnieuw opgebouwd. Er zijn nu minstens 12 stroomaansluitingen direct op de plaatsen. Er wordt gezegd dat zoet water en afvoer nog steeds volgen. Accommodatie en elektriciteit zijn momenteel gratis! Vissnack direct aan het plein (maar pas heropend vanaf 13.03.20). Wegverkeer is hoorbaar, maar niet vervelend.

Waarom is deze plek hier nog steeds online? Hier kunt u helemaal niet parkeren / verblijven met de Womo! Er zijn genoeg plaatsen direct aan de NOK ........ maar hier is het zelfs niet toegestaan. Misschien accepteer je het gewoon!

Hoewel gratis, maar ook zonder service. Op deze grote parkeerplaats staan ook bussen en vrachtwagens, alles lijkt somber en ongemakkelijk. Veel parkeren, zelfs rijscholen oefenen hier ..... en ook tieners hier avond / nacht tijden zoals hun aufmotzen PS-boxen! Jammer Oldenburg, zo'n mooie stad, maar zo weinig goede sites ......

Het hele jaar door parkeren in de buurt van de Weser, het Weser-strand en de jachthaven. Tarief van april tot september: 5 euro incl. Alle personen (gratis van oktober tot maart). Elektriciteit, zoet water en afvoer alleen van april tot september te gebruiken! Elektriciteit: 1 Euro = 2 KW, water: 1 Euro = ongeveer 100 liter, fecaliënafvoer: 1 Euro. Van sommige van de 10 planken is geen SAT-TV-ontvangst mogelijk!

45 planken, 8 daarvan voor oversized XXL Womos. SP fee: Redelijk € 10 voor 24 uur incl. Alle personen, incl. Hond (en), incl. Verwijdering, incl. WC-gebruik en incl. WLAN. Elektriciteit: 50 cent = 1 KW, zoet water: 1 Euro = ongeveer 100 liter, warme douches: 1 Euro = 4 minuten, wasmachine: 3 Euro per gebruik, droger: 3 Euro per gebruik. Alles voorbeeldig hier! Beter is het nauwelijks mogelijk .........

Alles is nog steeds mooi (evenals de eigenaar van de plaats Marvin). SP-vergoeding: 10 euro. Elektriciteit: 50 cent = 1 KW. Zoet water: 1 Euro = ongeveer 100 liter. Verwijdering van fecaliën: 1 euro per gebruik. Sanitaire voorzieningen: inclusief. Warme douches: 1 Euro = ca. 4 min. Toiletgebruik: 1 euro per nacht. TV-fans opgelet: van de 20 parkeerplaatsen heeft u slechts ongeveer 5 - 6 plaatsen voor gemakkelijke SAT-ontvangst

Goede parkeerplaats het hele jaar door in de directe omgeving van de oude binnenstad, Tanger en de Elbe. Zeer redelijke SP-fee: 8 Euro voor 24 uur alles inbegrepen (= incl. Elektriciteit onbeperkt en incl. Vers water en afvoer). Cursusgebied goed verlicht. Betaling aan de automaat met munt of creditcard. Momenteel zijn hier bij mij slechts 3 Womos ..... heerlijk ruim, in de zomer is het veel dichter bij ...... Ik vind het hier leuk!

Goede parkeerplaats het hele jaar door, direct aan de jachthaven en het binnenlandkanaal. Gevoelige (enkele) dwarsliggers kunnen mogelijk het "werkgeluid" van de bedrijven op het kanaal (niet wij) verstoren. SP-kosten: 10 Euro plus 1 Euro per persoon inclusief verwijdering, toilet en wifi. Elektriciteit: 50 cent = 1 KW (alleen mogelijk met waardemunten). Zoet water: 1 Euro = 100 liter. Douches: 1 Euro = 4 min.

Geweldige eenvoudige en zeer goedkope camping het hele jaar door direct aan de Aller. Alles zonder luxe en zonder fancy-Micki! Vrije plaatskeuze. Registratie per telefoon / mobiel. Zeer vriendelijke eigenaar die 's avonds naar de kassier naar de plaats komt. Verbleef hier voor 1 nacht met stacaravan en elektriciteit direct aan de rivier onder de 10 euro betaald! Ongelooflijk goedkoop! Ik ben hier nog twee keer geweest ..... TOP!

Zeer eenvoudige parkeerplaats het hele jaar door zonder service. Behalve Rhododendron Park niets verder umzu ...... Verkeer overdag drukke weg duidelijk hoorbaar. Winkels en afvalverwerking in Westerstede, op ongeveer 7 km afstand.

Goede parkeerplaats het hele jaar door in het dorp en in het zicht van de prachtige stadshaven. Veel geweldige huizen en goede restaurants rondom. SP-tarief blijft redelijk € 8 voor 24 uur incl. Alle personen en incl. WLAN. Elektriciteit: 50 cent = 1 KW. De elektriciteitskolommen werken echter alleen met "waardemunten" die u rechtstreeks van de havenmeester krijgt of van de "waardemunten" -machines in het havenkantoor!

Je houdt van of haat deze toonhoogte. Ik hou van zulke eenvoudige plekken .... alles heel vreemd en schril, evenals de "oude" havenmeester / terreinbeheerder. Als je Schicki-Micki verwacht, zul je helemaal teleurgesteld zijn. Alles alsof de (DDR) tijd was gestopt. SP kosten: 1 meter Womo = 1 Euro en 1 persoon per persoon. Elektriciteit onbeperkt = 2 euro. V + E inbegrepen. Sta hier alleen, geweldig

Sitecode: 11989

Sta hier alleen, wat geweldig! Leuke kleine rustige parkeerplaats het hele jaar door direct aan de haven en het Peene-kanaal. Elektriciteit: 1 Euro = 2 KW, zoet water: 1 Euro = ongeveer 120 liter. Let op, geen verwijderingsmogelijkheden! BBQ hut naast het veld. In zicht zijn er 2 restaurants met uitzicht op de haven. Geweldig veld, ik ben zo terug.

Goede CP het hele jaar door direct aan de Jachthaven en de Penne. SP-Fee incl. 2 personen afhankelijk van het seizoen 20 Euro of 16 Euro inclusief warme douches en toiletten. Andere personen 4 euro (volwassenen) of 3 euro (kinderen). Hond 2 euro. Elektriciteit onbeperkt: 4 euro, zoet water onbeperkt: 4 euro, fecaliënafvoer: 4 euro. Zeer mooie havenmeester. Norma supermarkt en bakker bij de ingang.

Huidige SP-fee (1 persoon + Womo incl. Elektriciteit en incl. V + E) redelijk 13 Euro. Geweldig uitzicht op het scheepvaartverkeer. Natuurlijk, zoals op alle plaatsen aan de Midden-Rijn, kun je het treinverkeer duidelijk horen, ook en vooral 's nachts. Maar dat stoort ons niet. Vriendelijke eigenaar / exploitant. Maar pas op! Toegang tot het plein via een spoorwegonderdoorgang: max. Hoogte slechts 3,20 m !!! Altijd blij om terug te komen ...

SP-tarief nu 14 euro = 24 uur (voorheen 12 euro). Denk alsjeblieft ook aan geen service (geen elektriciteit, geen V + E), maar het beste uitzicht op de Rijn. Ideale plek om te overnachten of om de stad te bezoeken, maar niet om op vakantie te gaan. Gevoelige slaper kan hier problemen krijgen, veel parkeren ..... zelfs 's nachts! Het kan ons niet schelen!

Zeer kleine gratis het hele jaar door parkeren in het midden van de stad naast het treinstation. Er zijn slechts 2 grote planken, maar het past minstens 3 Womos op de site. Elektriciteit: 1 euro voor 4 uur. Zoet water: 1 Euro = 100 liter. Verwijdering: gratis. Maar voor gevoelige slapers niet de juiste plaats, omdat weg- en treinverkeer duidelijk hoorbaar zijn. Maar dat stoort ons niet!

12 Euro voor 24 uur incl. Alle personen, incl. Elektriciteit onbeperkt, incl. V + E onbeperkt, incl. WC-gebruik en incl. WLAN. Alleen voor de warme douches moet nog 1 euro worden betaald. In 10 minuten lopen is er een netto supermarkt. Let op, gevoelige slaper kan het drukke treinverkeer verstoren, omdat de sporen niet ver weg zijn. Maar dat weet je als je op de Midden-Rijn bent.

Helaas zijn er niet zo veel bruikbare plaatsen in deze regio, dus natuurlijk verwelkomen we elke nieuwe officiële plaats in de "Pott". De verantwoordelijken moeten echter opnieuw de max. Verblijfsduur (slechts 24 uur!), De toch al waanzinnige prijs voor zoet water (1 Euro voor 10 liter!) En de niet-bestaande verwijderingsmogelijkheden heroverwegen!

Eigenlijk een geweldige plek, maar succes maakt schijnbaar te "hebzuchtig"! De kampeerplaatsen zijn verkleind, de prijzen door de jaren heen maar verhoogd en het verblijf nog korter! Wij ondersteunen dergelijke "hebzuchtkelen" niet! En we zijn blij om zo'n onbeschaamdheid te vertellen! Hooksiel, nee bedankt! Gelukkig zijn er andere goede plaatsen in de buurt ..... zoals in Hohenkirchen

Kleine, ietwat smalle het hele jaar door parkeerplaats voor 3-4 campers zonder servicefaciliteiten direct aan de kust. SP-vergoeding (donatie) ongewijzigd: 2 euro inclusief alle personen. Er zijn nog steeds geen elektriciteitsverbindingen en het V + E-station bevindt zich nog steeds bij het recreatiebad "OLantis", op ongeveer 1500 meter afstand. Het centrum ligt op een goede wandeling van 10 - 15 minuten. We houden van deze eenvoudige plekken zonder "alles"

Gratis rustige parkeerplaats aan de rand. Elektriciteit = 1 Euro gedurende 8 uur. Zoet water = 1 Euro voor ongeveer 100 liter. Verwijdering = gratis. Helaas, geen prullenbakken of vuilnisbakken op de site. Winkels op ongeveer 400 m afstand. Buitenzwembad en openluchtmuseum in het dorp.

Sitecode: 19251

We waren hier eind september 2019. Mooie CP die direct grenst aan het prachtige duinlandschap en het lange strand. Toegang vanaf de CP via beveiligde poort (nummercode is beschikbaar bij de registratie!). Eerlijke vergoeding nu in het laagseizoen: 15,10 Euro alles inbegrepen (= incl. Elektriciteit, V + E, WC en douches). Vriendelijk personeel We komen terug ......

Goede centrale parkeerplaats het hele jaar door bij de Jachthaven. Zeer redelijke SP-fee van 9,10 Euro inclusief alle personen, incl. Elektriciteit onbeperkt, incl. Verwijdering, incl. WC-gebruik (van 07.00 uur tot 21.00 uur) en incl. WLAN. Alleen vers water en warme douches kosten nog steeds extra elk met 0,50 euro. Vriendelijke oase meester. Alleen bij volledige bezetting vinden we de plaatsen te smal (Kuschel-Camping)!

Super mooie en goed onderhouden parkeerplaats aan de noordrand van Giethoorn. Direct aan het kanaal en op slechts 1 km afstand van het "Nederlandse Venetië". Zeer vriendelijke operator. Huidige SP-kosten voor 2 personen incl. Elektriciteit: 14 Euro. Zoet water: 0,50, warme douches: 0,50 Euro. Hier zijn er royale planken voor minimaal 40 Mobile, ook voor langere Womos. We komen terug

Schone goed onderhouden volledig uitgeruste stadsparkeerplaats in het midden van Zwolle (omheind en bewaakt). Slechts een goede 10 minuten lopen van het centrum. "Bedankt" Nabijheid van de snelweg en de hoofdweg is nooit echt stil (wat ons niet stoort!) SP-fee: 21,20 Euro voor 2 personen alles inbegrepen. Zeer mooie plaats operator. Bij volledige bezetting zijn de plaatsen iets te smal.

Goede parkeerplaats direct aan de IJssel. Momenteel 12 Euro incl. Toeristenbelasting, elektriciteit, V + E, toilet en douche. Restaurant-schip naast de deur. Center ongeveer 10 minuten lopen. Ondanks veel drempels rijden sommige auto's 's avonds met hoge snelheid over het parcours. Momenteel een zwarte pick-up al de 8e ..... en tussen de drempels altijd vol gas! Jammer ......

Mooi klein veld (slechts 4 vrij smalle planken) direct aan de jachthaven. SP-fee: 12 Euro incl. 2 personen, incl. V + E, incl. Elektriciteit onbeperkt, incl. WC en incl. WLAN. Gezellig restaurant met terras net achter de planken. Bij mooi weer veel parkeren bij het restaurant (auto's en fietsen). Zeer vriendelijke plaats operator. Kom nog een keer!

Goede volledig uitgeruste SP direct aan de Jachthaven en op de IJssel. Elektriciteit, zoet water, afvoer, warme douches, toilet en afval alleen met een "plaatskaart" (waardekaart), die verkrijgbaar is bij een automaat in het Havenmeister-kantoor (alleen te betalen met bank / creditcard!) Naar leuk centrum met veel leuke winkels Het is slechts ongeveer 500 meter. Redelijke SP-fee met 7,60 Euro voor 2 personen

Zijn momenteel hier weer. Geweldige locatie direct aan de Rijn, maar wordt ook vooral 's avonds /' s nachts gebruikt de Rijnkade van jongeren als een "racebaan"! Nederland staat bekend om vele "Drempel" (dorpels) op straat, waarom worden deze hier niet geïnstalleerd? Moeten mensen eerst worden overreden? En politiek is hier nooit te zien. Sorry Arnhem, heel verdrietig .....

Geweldige parkeerplaats direct aan de Waal en de Jachthaven. Momenteel wordt de hele ruimte opnieuw ontworpen. Er zijn extra plaatsen op grasachtig terrein direct aan het strand van Waal. SP-kosten: 14 Euro incl. Elektriciteit, zoet water, fecaliënafvoer, warme douches, WC en WLAN. Elektriciteit direct in de schappen, de rest van de dienst alleen op het restaurantschip. Dag en nacht toegankelijk, 's nachts op code!

Geweldig het hele jaar door parkeren op klachten. Ruimte voor ongeveer 10 Womos. Uw informatie is echter onjuist, omdat deze ruimte niet gratis is ... en de kracht niet! De SP-vergoeding is in het hoogseizoen minimaal 20 euro. Er zijn toiletten en douches op de plaats, maar geen verwijderingsmogelijkheden!

Kleine (4 planken) gratis officiële parkeerplaats het hele jaar door, direct aan de Weser en ook direct aan de Weser-veerboot. Voor schepen kijken fans zoals wij ideaal! Gevoelige slaper moet mogelijk een andere plaats kiezen, want hier is het nooit stil (er zijn scheepswerven, de aankomst en vertrek van veerboten, parkeren, enz.) Er is ook elektriciteit en V + E en een snack

Goede "maritieme" het hele jaar door parkeerplaats direct aan de Hunte. 28 planken. SP kosten = 8 euro, elektriciteit = 1 euro voor 8 uur, zoet water = 1 euro, afvoer = gratis, toilet = gratis (deurcode 3108), douches = 2 euro (code bij de toeristische info). Snack = 100 m, binnenstad / oude stad = 200 m. We vinden deze plek geweldig, maar sommigen klagen over alles ... heel erg!

Mooie volledig uitgeruste parkeerplaats het hele jaar door direct aan de stadshaven en aan de Elde in het zicht van de prachtige oude stad (veel vakwerkhuizen). SP-tarief: 5 euro = 24 uur, elektriciteit: 1 euro = 2 KW, zoet water: 50 cent, afvalwater: 50 cent, ontlasting: 50 cent, toilet: 50 cent en douche: 1 euro. Rond het veld ontmoet in de vroege avond helaas vaak een "dweiluitrusting" .....

Kleine eenvoudige gezellige seizoensgebonden parkeerplaats onder het "Garden Cafe" direct aan de Elbe. SP-kosten: 15 Euro inclusief alle personen en 5 Euro consumptiebon. Helaas alleen geopend van begin april tot eind augustus! Geen elektriciteit en geen V + E, gewoon genieten van de natuur en rust ..... prachtig hier! Zeer mooi "tuincafé" met drankjes en snacks. Aardige eigenaar.

Kleiner eenvoudiger voor het hele jaar door gratis parkeren aan de rand van Lemwerder direct aan de Weser. Tegenover en rechts naast de deur is de bekende Lürssen-scheepswerf, dus moet rekening worden gehouden met "scheepsbouwgeluid" ..... zelfs 's nachts! Gelukkig is hier geen elektriciteit en geen V + E, dus je krijgt vaak een stoel. We houden van zulke staanplaatsen!

Grote aparte parkeerplaats naast de CP. Gratis SP-verkiezing, geen parcelling. Directe gratis toegang tot de Noordzee. Prachtig uitzicht op het drukke scheepvaartverkeer. Huidige SP-vergoeding: 15,50 Euro inclusief alle personen, incl. Hond en incl. Verwijdering (plus belasting!) Elektriciteit: vanaf 1 Euro, vers water: 1 Euro. Schandalig: gebruik van de sanitaire voorzieningen kost per nacht 3,50 voor volwassenen en 2 euro voor kinderen !!!

Lijkt op een "kazerne", volledig omheind, op een of andere manier ongemakkelijk en met minstens 24 euro per nacht plus elektriciteitskosten te duur. Grote nieuwe Edeka supermarkt inclusief bakker naast de deur en het prachtige zandstrand liggen op slechts een goede 5 minuten lopen. Om naar het centrum van Travemünde te komen, moet u de Priwall-veerboten gebruiken. Wij vinden de SP Kowitzberg leuker!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Nieuwe grote parkeerplaats het hele jaar door met ruimte voor 50 campers aan de rand slechts ongeveer 300 m van de Oostzee. Elektriciteit, V + E en afvalverwerking beschikbaar. Opgelet, betaling van de SP-vergoeding alleen mogelijk met creditcard of pinpas, geen contant geld. Elektriciteit: 1 Euro, maar er zijn 5 KW (geweldig!) Delicate slaper kan mogelijk het verkeer van de weg en de trein hinderen.

Sitecode: 12017

Eenvoudig gratis "parkeren" direct aan de Weser naast de voormalige veerhaven. Prachtig uitzicht op het scheepvaartverkeer. In de zomerweekends vaak overvol, in de winter heerlijk stil en eenzaam.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Eenvoudig het hele jaar door een parkeerplaats direct aan de Reschengel. Overdag van 08.00 uur tot 19.00 uur gratis, van 19.00 uur tot 08.00 uur = 10 euro kosten incl. Gebruik van de toiletten. Mooi uitzicht op het meer en de bergen. Ideale plaats voor een overnachting onderweg bijv. Naar het Gardameer enz ..... Centrum van Resia (Resia) op ongeveer 3 km afstand.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goede parkeergelegenheid het hele jaar door direct aan de Main. Fair SP-fee 7,50 Euro inclusief alle personen, inclusief verwijdering en incl. WLAN. Elektriciteit: 0,50 Euro = 1 KW, vers water: 1 Euro = ongeveer 80 liter. Klein zwemgedeelte en gazon direct op de plaats. Italiaans restaurant in zicht. Delicate slaper kon de nabijgelegen snelweg verstoren, voor ons was het geen probleem. Kom opnieuw!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goede grote parkeergelegenheid voor het hele jaar door voor minimaal 22 campers. Slechts ongeveer 200 meter van het meer en het voetgangersgebied. Gratis V + E, maar momenteel alleen mogelijk van 08.00 uur tot 10.00 uur Prachtig uitzicht op de rots La Rocca. Prijzen momenteel: 13 tot 24 uur = 20 euro, 1 uur = 6 euro (zie ook mijn foto's).

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Kleine gezellige terrasvormige CP (op 6 niveaus) met een eigen kiezelstrand direct aan het Gardameer. Er zijn kleinere en grotere planken, sommige met zeer hellende toegangswegen. Zeer aardige exploitanten (Antonella), die ook goed Duits spreekt. Mini-supermarkt en broodjesservice op de plaats. 6 km naar het centrum van Malcesine. We waren hier voor de zesde keer, altijd leuk hier.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We zijn hier vaak geweest. Geweldig vrij uitzicht op het drukke scheepvaartverkeer. Centrum en gastronomische inrichtingen in "zicht". Jumbo-supermarkt slechts ongeveer 10 minuten lopen. Tenslotte zijn er nu grote vuilnisbakken, wat vaak het probleem was dat de vuilniszakken gewoon in de vierkante hoeken geparkeerd stonden. Zelfs na 18 uur krijg je vaak een plaats

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Kleine zeer dichte parkeerplaats het hele jaar door op het parkeerterrein van het restaurant. Maximale standplaatsen voor 3 - 4 Womos. Gratis, maar eten in het restaurant is al gewenst. Gedurende de dag is veel parkeergelegenheid en ook het drukke verkeer van de hoofdstraat duidelijk hoorbaar. De buitenste parkeerplaats grenst direct aan de hoofdstraat !!! Anders goed restaurant en een prachtig uitzicht op de bergen

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Ondertussen werd deze "parkeerplaats" net voor Malcesine opnieuw ontworpen en zijn er nu parcelling, dus hier kunnen slechts 6 Womos worden geparkeerd. Het uur kost 1,65 euro, dus om 24 uur 39,60 euro blijven alleen voor parkeren, omdat elektriciteit, V + E, etc., er zijn nog steeds niet hier. Het uitzicht op het meer is echter fantastisch en de nabijheid van het centrum "scoort" ook.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We zijn momenteel hier te gast (sinds 05.05.19). Mooie CP direct aan het Gardameer. Plaatsen van verschillende grootte, sommige zonder tv-ontvangst! Vergoeding all inclusive momenteel 33 Euro (in de zomer meer dan 40 Euro). Zeer schone en rustige plek. Vriendelijke plek personeel. Iets minder dan 10 minuten lopen naar het centrum van Bardolino. Reserveringen alleen mogelijk na 14 dagen verblijf. We voelen ons hier heel comfortabel.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Ook is deze plek direct aan de Elbe een van onze favoriete plekken ....... maar helaas is het parkeertarief van 10 euro nu verhoogd naar 20 euro! Alleen geldig tot 12 uur 's middags ..... wie nog tot de middag wil blijven, kan nog eens 10 euro betalen. 100% toeslagverhoging ..... jammer. En toch is er hier geen elektriciteit en geen V + E

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige parkeerplaats direct aan het Wangermeer (recreatie- en zwemmeer). SP fee: beurs € 5 inclusief alle personen, elektriciteit: vanaf € 0,50, vers water: vanaf € 0,10, verwijdering: gratis. Helaas, alleen kleine "manden" op het plein, die meestal na slechts een paar uur overlopen en rotzooi "rondvliegen" ....... Mooie wandelpaden rond het Wangermeer. Winkels in de stad, ongeveer 15 minuten lopen

Sitecode: 19299

Zeker zijn er mooiere sites, maar om de prachtige stad te bezoeken, is deze gratis en goed uitgeruste "bewaakte" locatie - het hele jaar door al in orde. Ook vers water en afvoer zijn hier gratis. Elektriciteit is beschikbaar vanaf 1 euro. Vanwege de nabijgelegen hoofdweg en de aankomst- en vertrekbussen is het natuurlijk vrij levendig. Het centrum met veel supermarkten ligt op slechts ongeveer 600 meter

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Heel eenvoudig, maar (nog steeds) gratis SP zonder service vlak naast de veerhaven bij de NOK. Super helder zicht op het drukke verkeer. Verkeersgeluid van de schepen, de veerboot en de trein storen ons helemaal niet. Ongunstigheid, dat hier veel kampeerders zijn afval achterlaten en zelfs de toiletcassette in de struiken hebben weggegooid! Dan zijn er binnenkort ook verbodsbordjes .......

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Parkeerplaatsen voor 7 campers, het hele jaar geopend, duur van het verblijf: max. 3 dagen, aanbetaling: 11,50 euro incl. Afvoeren, incl. Zoet water, incl. WC-gebruik en incl. WLAN. Elektriciteit: vanaf 0,50 Euro, douches: vanaf 1 Euro. In de periode van 01.11 tot 31.03 is deze leuke plek gratis, dan is er geen zoet water en geen toegang tot het sanitairgebouw! Goed restaurant direct op de site.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We houden van deze zeer eenvoudige pitches! Geen elektriciteit, geen V + E, maar gratis en midden in een prachtig natuurlijk landschap direct aan de Eider, echt geweldig. Nu in het koudere seizoen ben je hier al alleen, geweldig! Helaas zijn er geen prullenbakken of vuilnisbakken op de plaats. Winkels etc. in het centrum van Lunden, op ongeveer 2,5 km afstand.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Je houdt van of haat deze heel eenvoudige en niet echt goedkope "parkeerplaats". We hebben deze maritieme plek tussen Hafenausfahrt, Hohe Düne, Baltische Zee en het centrum van Warnemünde al vele jaren "liefgehad". Zo dichtbij kun je vanuit de Womo de grote 'droomschepen' alleen hier zien ... en het centrum van Warnemünde moet je gewoon goed vinden!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Mooie "maritieme" parkeerplaats het hele jaar door, direct aan de Jachthaven en direct aan de Maas. 12,50 Euro incl. Alle personen, incl. Elektriciteit, V + E, WC en WLAN. Warme douches vanaf 0,50 Euro. Code voor Wi-Fi en voor het sanitaire gebouw is er de leuke Havenmeister, die ook de CP-vergoeding int.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Geweldige, goed geoutilleerde parkeerruimte het hele jaar door aan de CP "Het Lierderholt". Toegang tot het gebied alleen mogelijk met code (beschikbaar bij registratie)! Huidige SP-vergoeding: 14,50 Euro all-inclusive en ook onbeperkt! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Helaas waren de Frischwasserzapfstellen en de Nachspülschlauch voor het verwijderen van cassettes momenteel bevroren .....

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Ben hier vaker geweest. Leuke kleine rustige parkeerplaats. Fair 10 euro all-inclusive (elektriciteit, V + E, toilet en douches). Vriendelijke plek personeel. Supermarkt (REWE) op slechts ongeveer 500 meter afstand.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We waren hier weer, op de CP over het nieuwe jaar voor 6 nachten. Prijs voor ons was € 35,50 per nacht inclusief 2 personen, inclusief toeristenbelasting, incl. Elektriciteit, incl. WiFi, incl. V + E, inclusief douches en toiletfaciliteiten. Helaas staan de vele verswaterkranen in de winter op de site geparkeerd, dus lange afstanden. Bovendien is er veel visueel verouderd ...... er is geen geld geïnvesteerd!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Geweldige goede rustige het hele jaar door parkeerplaatsen direct aan de Main. SP fee heel eerlijk 8 euro (sinds januari 2019) inclusief onbeperkt elektriciteit, onbeperkt vers water en onbeperkte verwijdering! In zicht is het goede restaurant "time-out" (ma en di maar rustdag). Bakkers ook op slechts ongeveer 400 meter afstand. En de snelweg A7 is slechts ongeveer 5 - 6 km. Aardige groundskeeper!

Grote rustige en volledig uitgeruste SP direct aan het kanaal. Restaurant, toilet, douches, V + E, vuilnisbakken, alles was aanwezig, gewoon perfect. Elektriciteit, afvoer en wifi inbegrepen in de rechtbank vergoeding van 12.50 Euro. In het laagseizoen veel ruimte en goed zicht op het kanaal.

Goed onderhouden parkeerplaats het hele jaar door, direct aan het Dortmund-Ems-Kanal. Zeer goed restaurant op het cursusgebied. Grasshopper Klaus is altijd aardig en in een goed humeur ..... We vinden het altijd leuk om hier te komen.

Geweldige het hele jaar door parkeerplaats. Zeer redelijk € 5 inclusief alle personen, incl. Afvalverwerking en incl. Vers water. Elektriciteit afhankelijk van het seizoen 2 Euro of 3 Euro vast tarief. Toegang tot het sanitairgebouw alleen mogelijk met een sleutel. Dit is voor 10 euro borg bij de aardige groundskeeper. Warme douches: 0,50 Euro. Wasmachine: 2 euro. Droger: 2 euro. Prachtig meer naast de deur. Erg leuk hier!

Kleine eenvoudige gratis parkeerplaats het hele jaar door. Hier direct bij de Galerie Dutch Windmill uit 1865 zijn er plaatsen voor ongeveer 5 - 6 Womos. Elektriciteit en V + E worden niet aangeboden. Op het terrein is er een natuurwinkel en een molencafé met ruimte voor maximaal 80 personen. Winkels in het centrum, op ongeveer 2 km afstand.

Goede "maritieme" het hele jaar door SP direct aan het water en midden in het centrum. Eerlijke SP-vergoeding. Ik hou er altijd van om hier te komen .....

Eenvoudig geweldig veld in Kollmar (dat tussen Glueckstadt en Elmshorn ligt) direct aan de Elbe. Geweldig voor schepen die naar fans kijken. 10 Euro SP-fee, geen elektriciteitsvoorziening en geen V + E (we houden precies van die plaatsen!) Strand, grasvelden, openbare toiletten en diverse vis- en voedselstalletjes direct op de site.

Geweldige goed onderhouden parkeerplaats het hele jaar door aan de gracht. Voor schepen die kijken naar fans precies goed. Fair SP-fee 10 Euro incl. Van alle personen, incl. V + E en incl. WIFI. Elektriciteit (onbeperkt) 2 euro. Zeer vriendelijke plek eigenaar !!! Informatiehut met veel flyers, folders etc. bij de ingang. Centrum met veel winkels op slechts 700 meter afstand. Kom opnieuw

Goede CP het hele jaar door direct aan de IJssel dwars door de stad. Huidige prijs voor Womo incl. 2 personen, incl. Elektriciteit, incl. V + E en incl. Wifi / Wlan = 20,50 Euro. In ongeveer 5 minuten lopen is de pier van een kleine passagiersveerboot, de dagelijkse tot 23 uur naar de stad rijdt over (heen en terug 1,50 Euro per persoon). Aardige groundskeeper. Kom opnieuw!

Zijn hier vandaag alleen op het veld (echt aangenaam!) 12 Euro incl. Power onbeperkt en incl. Zoet water onbeperkt. Fäkalienentsorgung alleen dagelijks van 10 uur tot 11 uur mogelijk, maar maakt ons niets, hebben hier 3 Thetford-cassettes. Prachtig zicht op de Maasvaart. Aardige groundskeeper. Kleine supermarkt in het dorp (op ongeveer 500 m afstand)

Goede locatie het hele jaar door direct aan de jachthaven en de gracht. Fair SP-fee van 12,50 Euro all-in (behalve bij warme douches, de extra kosten). Geweldige downtown moeite waard slechts ongeveer 10 minuten lopen. Sorry, hoe kunt u het hoorbare verzendverkeer negatief beoordelen? Als dat je stoort, vermijd gewoon dergelijke plaatsen !!!

Zijn momenteel weer hier. Ook een van onze favoriete plaatsen in Gelderland. Alles onveranderd, goed! Vanwege de geweldige zomer is het waterpeil van de Rijn momenteel extreem laag. Voor zover we hier nooit de rivierbedding tegen konden komen.

Goede, het hele jaar door, SP direct aan de jachthaven in het zicht van de IJssel. Gezellige kleine plaats met veel winkels op slechts 5 minuten lopen. Zeer vriendelijke plaatsbeheerder. Verkeer van de nabijgelegen hoofdstraat hoewel hoorbaar, maar niet echt storend. Kom opnieuw!

Deze staanplaats ligt in het midden van de stad, dus niet zo rustig maar gratis en officieel. En elektriciteitsaansluitingen zijn hier ook beschikbaar (1 Euro = 1 KW). Aldi, Lidl, Netto, Rewe en een benzinestation bevinden zich binnen een straal van slechts 150 - 300 m. Ideaal voor transit en / of overnachting.

Eenvoudig gratis parkeerplaats het hele jaar door zonder service. Nu in het laagseizoen, zelfs overdag een rustige aangename plek aan het natuurlijke zwembad ... en de "het hele jaar door zwemmers" kunnen nog steeds in de frisse "natte", want er is een aparte september. Gratis toegang tot het meer, direct vanaf Pitch in!

Mooie rustige parkeergelegenheid het hele jaar door, direct aan de Jachthaven. 12 Euro incl. Alle personen, incl. Elektriciteit, V + E en incl. WC-gebruik. Alleen voor warme douches is extra 0,50 euro nodig. Goed restaurant met buitenterras direct aan de jachthaven. Vriendelijke plek personeel. Heel veel winkelmogelijkheden in het centrum ..... Jumbo, Lidl, Aldi. Niet alle plaatsen hier SAT-TV-ontvangst is mogelijk!

Mooie rustige maar centrale seizoensplaats (01.04 tot 01.11.). Aardige groundskeeper. Royale plaatsen op een "schiereiland". 16 euro all-inclusive. Veel goede winkelmogelijkheden binnen een straal van ca. 300 m (Aldi, Coop, Lidl, Poiesz .....). Vanaf de Duitse snelweg A 31 afslag Dörpen ook op slechts 26 km afstand. Kom opnieuw!

Goede parkeergelegenheid het hele jaar door voor de CP op een paar meter van het meer. SP kosten: Womo gratis, elke persoon 7,50 euro inclusief warme douche en toilet gebruik op de CP naast de deur. Verschillende elektriciteitsaansluitingen en V + E op het terrein. Gezellig restaurant direct aan het meer. Ideaal SP-alternatief voor de kerstperiode, wanneer de Bremer SP Am Kuhhirten opnieuw wekenlang wordt geboekt!

10-sterren pitch naar onze smaak, een echte "oase"! 1e rij zetels 15 euro, anders 10 euro. Elektriciteit, V + E, toilet, douches, WLAN, huurboten, klein strand, Havel ..... alles in de plaats! Super leuke plek operator. Rustige kleine plaats met mini-supermarkt en een bakkerij. Een van onze favoriete plekken in deze regio. Ik zie je snel weer, Heiko ... hij begroet Kerli

Blijf hier 3 nachten vanwege het reggaefestival. Kosten voor 3 nachten incl. 2 personen, V + E, vuilnis, elektriciteit, WC en WLAN = 88,50 Euro. Reinig grote CP buiten Amsterdam-City direct in Gaasperpark. Zeer vriendelijke plaats personeel. Op de CP is er een snackbar en een kleine supermarkt. Kan deze CP aanbevelen.

Ben hier helemaal alleen geweest ondanks het zomerseizoen. Kleine gezellige SP direct aan de Müritz Elde-waterweg. Afvoer van afvalwater en fecaliën is hier niet mogelijk! Ideale SP ook voor kano- en kayakhouders. Direct aan het plein is een gezellig restaurant met een buitenterras. Zeer mooie plaatsbeheerder. Hier moet je je (n) gewoon goed voelen ........

Er zijn verschillende parkeerplaatsen, zonder elektriciteit, met elektriciteit, met en zonder uitzicht op de Noordzee. De beste plaatsen zijn de 6 plaatsen op de eerste rij (zie mijn huidige foto's). Hier kost de nacht all-inclusive, maar ook tussen 25 en 35 euro. Er is directe toegang tot het strand aan de voorkant van de Womo en een geweldig uitzicht over de Jade Bay (Noordzee) en Wilhelmshaven.

Eenvoudig iets "ongestructureerd" seizoen CP. Prijzen: Kampeerplaats: 8 euro, volwassenen: 6 euro, kinderen: 3,50 euro, hond: 2,50 euro, elektriciteit: 3 euro (onbeperkt), warme douches: 1,20 euro voor 4 minuten. Vers water, afvoer en toiletgebruik zijn inbegrepen. Eenvoudige sanitaire gebouwen, maar uiteindelijk goed. Op het cursusterrein zijn er: kiosk, trailerhelling voor boten, kinderspeelplaats en zandstrand.

Vanaf de locatie eigenlijk een goede parkeerplaats, direct aan de rivier, midden in het centrum van Arnhem. Maar helaas gebruiken sommige autofreaks dit gebied langs de rivier als een "racebaan" ....... zoals laat in de nacht! Hier kon de lokale politie boetes innen. Jammer, zowel Arnhem als ook Nijmegen-campers bieden ons geen goede stadsparking!

We zijn hier vele malen geweest. We zijn blij met zulke eenvoudige pitches. Geweldig onbelemmerd zicht op het drukke scheepvaartverkeer. Centrum en gastronomische inrichtingen in "zicht". Jumbo-supermarkt slechts ongeveer 10 minuten lopen. Tenslotte zijn er nu grote vuilnisbakken, wat vaak het probleem was dat de vuilniszakken gewoon in de vierkante hoeken geparkeerd stonden.

Geweldige SP in de wijk Blerick direct aan de Jachthaven en aan de Maas. 14 Euro all-inclusive (= incl. Elektriciteit, zoet water, afvoer, toilet, warme douches en WLAN). Zeer leuke en grappige havenmeester! Er is een goed restaurant op het terrein. Zeer gevoelige slaper zou mogelijk de nabijheid van de snelweg kunnen verstoren (....... ons echter helemaal niet).

Mooie Womo-plaatsen op de CP direct aan de Rijn. Leuke operator. Opgelet, dichte toegang tot de plaats voor zeer hoge Womos niet mogelijk (kleine boog of tunnel is slechts ongeveer 3,20 m hoog!)

We komen vaker voor gasten hier. Geweldige privéparkeerplaats zonder "grote" regels. Maar er zijn vaak misverstanden hier. Let daarom op: de SP kost 9 euro plus 2 euro toeristenbelasting per persoon inclusief vers water (kraan in de struiken) en incl. Elektriciteit (er zijn slechts zeer weinig aansluitingen!) Afvoerfaciliteiten zijn hier niet !!!!! Dit is alleen mogelijk op de twee CP.

Grote prachtig aangelegde parkeerplaats direct aan de Rijn. Zeer populair, helaas vaak volledig bezet. Vanwege de verhoogde ligging is overstroming hier niet zo snel. Eerlijke SP-vergoeding. Goed zicht op din regen verzending. Broodjesservice op de plaats. We zijn blij om gasten te zijn. Kom opnieuw en opnieuw .....

Grote unparzellierter SP op grasachtig terrein nabij de snelweg, dat nauwelijks hoorbaar is. Leuke plek personeel. Verder 9,50 Euro inclusief alle personen, incl. Elektriciteit en incl. Verwijdering. Een beperkt aantal stroomaansluitingen! Ideale plek voor reizigers, want A 4 en A 44 zijn niet ver weg. We zijn erg blij om gasten te zijn. Zulke plaatsen zouden grote steden keer moeten bieden !!!

Goede parkeerplaats bij de Rijn. Zeer populair, helaas vaak volledig bezet (alternatief: Bislich de veerboot). Lekker eten direct aan de rivier. 'S Avonds kon de politie veel verdienen, want vooral bij mooi weer snellen sommige' PS-monsters 'langs het plein (Tempo 30 Zone!). Toch vinden we dit veld steeds weer leuk.

We vinden deze inmiddels uitgebreide SP in het zwempark en de zee goed. In het dorp is eigenlijk altijd "wat" aan de hand, omdat de meeste winkels op zondag open zijn. Helaas is de toonhoogte vaak ondanks de vergroting volledig bezet. "Bedankt" belasting is de plaats niet echt goedkoop, maar dat is precies zoals het nu is. Campertoerisme is booming ....... graag terugkomen keer op keer

We houden van ruimte en havenmeester. Vooral de planken aan de voorkant van het gazon zijn prettiger voor ons. Elektriciteitspijlers eindelijk zonder deze stomme waarde munten, die men in het verleden alleen met de havenmeester of in het restaurant moest krijgen. Fäkalienentsorgung met 2,60 euro te duur! Ondanks correct adres, stuurde ik mijn Navi bij de aankomst gelijk 2 keer verkeerd (echt vreemd).

Sinds 2017 is hier een nieuwe operator, geweldige leuke vent, die de plaats echt heeft verbeterd! Is hier echt leuk geworden. SP-bijdrage: 13 euro incl. Fecaliën en afvoer van afvalwater en incl. WC-gebruik. Elektriciteit: 0,50 Euro = 1 KW. Zoet water: 1 euro = ongeveer 75 liter. Warme douches: 1 euro = 5 minuten. Verhuur van waterfietsen, kajaks en SUP-boards. Supermarkt Aldi in zicht. Kom opnieuw

Goede volledig uitgeruste SP op ongeveer 12 km van het centrum van Hamburg. Plaats ligt op een voorgebergte, genesteld tussen de Norder en Süder-Elbe. Restaurant met buitenterras direct aan het plein. Bushalte voor de ingang. Verschillende SP-prijzen van 13 euro tot 21 euro, afhankelijk van de locatie.

12 Euro incl. Alle personen, inclusief incl. Verwijdering. Elektriciteit: 0,50 Euro = 1 KW, vers water: 1 Euro = ongeveer 80 liter. Let op: het V + E-systeem bevindt zich direct bij de ingang van de plaats! In sommige gevallen zeer smalle planken! En de Dom van Keulen ligt op iets minder dan 3 km lopen van hier. Wat ik erg leuk vind, kun je van tevoren een parkeerplaats reserveren.

SP "At the Sole Thermen". Gewone rustige plek voor 8 euro inclusief alle personen en incl. Verwijdering. Elektriciteit: 0,50 Euro = 1 KW, vers water: 1 Euro = minstens 80 liter, toeristenbelasting: 2 Euro per neus en nacht. Gasflessenwisseling en broodjesservice op de plaats. Binnen 200 m vindt u de Sole-Thermen, het Kurpark en de Kurpromenade. Kom opnieuw!

Gratis het hele jaar door SP direct aan de oevers van de Weser. Elektriciteit: 1 Euro = 1 KW, vers water: 4 Euro = ongeveer 100 liter, verwijdering: 4 Euro = per gebruik. Wie kent deze verhoogde "SP-extra kosten" hier (zoals wij), gebruikt V + E op andere plaatsen voor het rijden naar Rinteln ....... In zicht zijn: Weser, Beach-Club, Hindenburgbrücke en het centrum ,

Het hele jaar door parkeergelegenheid in Bergkamen-Rünthe in Datteln-Hamm-Kanal. Alles onveranderd ....... 8 Euro SP-vergoeding voor 24 uur, elektriciteit: 0,50 euro = 1 KW, vers water: 1 euro = ongeveer 90 liter, verwijdering: inbegrepen. Heerlijk rustig hier, gastronomie in zicht. Ook ideaal als overnachting op een lange reis, omdat de A1 en de A2 niet ver weg zijn.

Sitecode: 12039

SP "Ruhr-vallei". Tarief: 10 euro inclusief alle personen, elektriciteit: 1 euro = 2 KW, vers water: 1 euro = ongeveer 90 liter, warme douches: 1 euro = 4 minuten, verwijdering, toilet en wifi: inbegrepen. Direct op het veld zijn: een snackbar met zomerterras, minigolfbaan, de Roervallei-fietsroute en de Ruhr (rivier). Aangenaam rustig hier, aardige exploitanten. Alleen de breedte van sommige plaatsen kan groter zijn!

Marina-SP direct aan het Rijn-Herne-kanaal in de buurt van het winkelcentrum Centro. Aanbetaling: 15 Euro incl. Elektriciteit onbeperkt en incl. Verwijdering en incl. WC-gebruik. Warm douchegebruik: vanaf 1 Euro. Zoet water: 0,50 Euro. Het Aquapark (zwemparadijs), het "Sea Life Aquarium" en de "Tiger Jump" (indoor trampolinepark) liggen om de hoek. Auto- en treinverkeer hoorbaar, maar niet storend.

SP direct aan de Sauerlandtherme. 8,50 Euro voor 24 uur incl. Verwijdering. Toeristenbelasting: 1,50 per persoon per nacht. Elektriciteit: 1 waarde munt (= 1 euro) voor 8 uur. Zoet water: 1 waarde munt (= 1 euro) voor ongeveer 80 liter. Warme douches in de spa mogelijk: 1,50 euro per gebruik. Op de SP zijn: een restaurant, een speeltuin, grote grasvelden, de Ruhr (rivier) en een supermarkt (REWE)

Als u gewoon doorkomt of als u de volgende dag naar Scandinavië wilt reizen, vindt u deze zeer eenvoudige maar gratis parkeerplaats aangenaam. U vindt deze rustige plek in de wijk Rostock Krummendorf nabij de Warnow-tunnel en de B 105. Vanaf hier is het slechts ongeveer 3 km tot 4 km naar de terminals van TT-Line, Stena-Line en Co.

Goede standplaats het hele jaar door met een prachtig uitzicht op de Noordzee en de eilanden. Haven en stadscentrum in zicht.

Hamburg, de stad die nooit slaapt. Wie hier wil slapen, zou dat moeten weten! We houden van de levendige maritieme drukte dag en nacht op het plein. Prachtig uitzicht op haven en scheepvaart. Veel restaurants en pubs in de omgeving. De beroemde Reeperbahn kan ook in 10 minuten lopen worden bereikt. SP-fee in de week: 14 Euro (geldig tot 13 uur). Altijd geweldig hier.

Je houdt van of haat dit vrij eenvoudige en niet echt goedkope "parkeerplaats". We hebben deze maritieme plek tussen Hafenausfahrt, Hohe Düne, Baltische Zee en het centrum van Warnemünde al vele jaren "liefgehad". Zo dichtbij kun je vanuit de Womo de grote "droomschepen" alleen hier zien ... en Warnemünde moet je gewoon goed vinden!

We verbleven hier deze week en hoewel goed weer kiosk en toiletten gesloten. Niemand wilde onze 2,50 euro ophalen ..... Prachtige plek direct aan het meer. Het verkeer van de nabijgelegen A 31 is hoorbaar, maar stoort ons niet. We houden van zulke eenvoudige plaatsen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Deze recentie bevat geen tekst.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Schöne überwiegend große Womo-Stellplätze auf dem CP mit Blick auf den Jachthaven. Sehr gutes Restaurant direkt auf dem Platz. Viele Prospekte und Info-Flyer im Anmelde-Büro erhältlich. Sehr freundliches Platzpersonal. Aktuell hatten wir 19,50 Euro ( ACSI-Preis ) je Nacht bezahlt inkl. Kurtaxe, Strom, V+E, WC und Warmduschen. Kommen gerne wieder !

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Haben aktuell hier 3 Nächte gestanden. Perfekter gepflegter ruhiger Stellplatz direkt am Kanal. Tolle Aussicht auf den regen Schiffsverkehr. Sehr netter freundlicher Platzwart ( Havenmeister ). Kleines Bistro und Personenfähre gleich nebenan. SP-Gebühr für 2 Personen: 10 Euro inkl. Kurtaxe, Frischwasser, Entsorgung, WC und WLAN. Strom unbegrenzt: 1,50 Euro, Duschen: 1 Euro. Dafür gerne 10 Sterne

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Guter komplett ausgestatteter Ganzjahres-Stellplatz am Jachthaven. 15 Euro inkl. Strom, V+E, WC-Nutzung und WLAN. Warmduschen ab 0,50 Euro. Sehr netter und hilfsbereiter Platzwart ( Havenmeister ). Schöne saubere Sanitäranlagen. Zentrum von Sneek nur max. 10 Gehminuten entfernt.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Toller ordentlicher und ruhiger Ganzjahres-Stellplatz mit guter V+E-Station. Prima Aufteilung der Stellflächen. Viele Infos über Leeuwarden usw. am Info-Container. Supermarkt Jumbo ca. 10 Gehminuten entfernt. Leeuwarden-Zentrum ca. 3 km entfernt. Kommen gerne bald wieder....

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Sind hier seit letzten Sonntag zu Gast. Super tolle meist sehr große Stellplätze in den Dünen. Traumhaftes Feeling !!! Alles sauber, korrekt und ruhig. Leider sehr schlecht beleuchtet ( Taschenlampe für Gang zum Sanitärgebäude Nachts nötig ) Strand gleich hinter den Dünen ( nur ca. 200 m entfernt ) Zentrum mit vielen Geschäften und 2 Supermärkten ( Jumbo + Lidl ) nur ca.500 m entfernt.

Sitecode: 20838

Deze recentie bevat geen tekst.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Kleine gratis cp bij het zwembad. Stroom 1 Euro = 2 KW, water 1 Euro. Geen sani. 's Nachts rustig, overdag veel verkeer op de parking.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Rusige goede cp. Vriendelijke beheerder.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij waren hier voor het laatst in de zomer van 2016. Destijds 12 euro inclusief alle personen. Elektriciteit = 1 euro, vers drinkwater = 1 euro, 1 euro = warme douches, toilet gebruik en lozen = inclusief. Helaas ziet men niet van alle staanplaatsen de zee (Baltische Zee). Restaurant ter plaatse is aan te bevelen. Boulevard en het centrum op ongeveer 5-10 minuten loopafstand.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Plaatsen op gras, niet overal sat. ontvangst. Hennesee dichtbij.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Gratis cp, kuurpark, supermarkt en bakker dichtbij. De A2 Dortmund-Hannover-Berlin is vlakbij.

Sitecode: 11999

Zeer goede cp tegenover het zwembad. Slagboom bij de ingang en video-bewaking. Grote plaatsen, deels met hekjes ingedeeld. Enig verkeerslawaai maar niet storend.

Sitecode: 12046

Wir waren hier bei Paul + Elisabeth schon häufiger zu Gast. Ist immer wieder nett und gemütlich. Freie Platzwahl mit genügend Abstand zum Nachbar-Womo, von allen Seiten Alpen-Blick, sehr faire Preise, gutes Restaurant am Platz, super nette und hilfsbereite Inhaber, täglich frische Brötchen, Gasflaschen-Tausch am Platz, Shuttle-Service zur Ski-Piste oder nach Reutte. Hunde allerdings unerwünscht.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

10 plaatsen aan het kanaal, 5 euro, incl voorzieningen, stroom 2 euro. In het seizoen broodjesservice, restaurant tegenover cp van donderdag tot zondag geopend. Enig verkeerslawaai.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Kostenloser ruhiger Stellplatz am Ortsrand. Strom = 1 Euro für 8 Stunden. Frischwasser = 1 Euro für ca. 100 Liter. Entsorgung = kostenlos. Leider keine Papierkörbe oder Mülleimer am Platzgelände. Einkaufsmöglichkeiten ca. 400 m entfernt. Freibad und Freilichtmuseum im Ort.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Zu Kerstmarkt-Zeiten wird der CP extra wieder geöffnet. Wir haben hier vom 15.12. bis 17.12.17 gestanden. Schöner ruhiger Platz für aktuell 15,50 Euro je Nacht inkl. 2 Personen, Strom, V+E, Duschen und WC. Sehr freundliche Platzbetreiber. Nur gut 10 Gehminuten bis zur sehenswerten Festung Bourtange. Wir kommen garantiert wieder.

Voor bezoek aan de stad prima, minder geschikt om te overnachten.

Grote SP slechts ongeveer 100 meter van de zee. Dankzij veel bomen en schaduw-parking. Huidige, V + E, toiletten en douches op het plein. Zeer mooie groundskeeper. Binnen een straal van 300 meter, vele bars en bistro's. Op dit moment in oktober SP rekenen 13 euro zonder elektriciteit, met 15 euro. De plaats is geopend vermoedelijk nog steeds min. Tegen het einde van november .. Shopping City Totorli slechts ongeveer 3 km afstand.

Hier hebben het einde van september 2017 de hele week gestaan. Nice Place personeel kwam bijna dagelijks naar 12 euro in contanten. Super mooie lange zandstrand, grote heldere Middellandse Zee, nog steeds 24 graden warm! Beach bar in zicht. Verwijdering in Dixie toiletten mogelijk. Vuilnisbakken waren elke ochtend geleegd. Dusty hobbelig soms beperkte aanpak van de SP ongeveer 3 km lang. We zullen graag terugkomen.

Goede SP aan de Middellandse Zee. Huidige SP-fee all inclusive 15 euro (vanaf 10.06.). Restaurants, bars en supermarkten in de omgeving. Hoofdplaats Sebastian fungeert aanvankelijk onvriendelijk, maar het is waarschijnlijk niet. Verbergt zijn vriendelijkheid achter een zonnebril. wachten bij aankomst op Sebastian, die vaak heeft zo zijn eigen ideeën over hoe zijn / kan! We zullen graag terugkomen.

Gunstig (5 euro), maar voor de rest niets hier, geen elektriciteit, geen aan-en afvoer. Prachtig uitzicht op het drukke scheepvaartverkeer. Sorry, geen bakken / prullenbak, de mooie grasland is veel vuilnis en helaas veel van de hond uitwerpselen!

Hoewel een echt geweldig mooie camperplaats direct aan de kust, wie echter alleen op de aparte camperplaats staat zonder uitzicht op de Baltische Zee, betaald hier in de zomer, voor bijvoorbeeld 2 personen inclusief 1 hond en inclusief elektriciteit een dure 38 euro! Nee dank u, wij niet, omdat we andere mooie plaatsen aan de Baltische Zee voor minder kosten weten!

Super aardige havenmeester en grote officiële camerplaats. De camperplaatsen zijn allen met uitzicht op de jachthaven en de rivier Elde. Kosten: 1,50 euro per meter camper plus 1 euro per persoon per nacht. Alles aanwezig: elektriciteit, sanistation, warme douches, toiletten, wasmachine, wasdroger, broodjesservice, gasflessenomruil, fietsverhuur, zwemmen, aanlegsteiger voor boten, drankjes, enz. enz.

Kleine eenvoudige cp bij het de kanoverhuur en kajak. Zicht op het Ems-Jade-kanaal. Kleine kiosk Marientoren en museum met café. Enig verkeersgeluid. Mooi meer om in te zwemmen op slechts ongeveer 1800 meter.

Heel eenvoudige gratis cp aan de oever van het meer. In de zomer en warme weekends druk, anders vrij rustig. Enig verkeerslawaai van de snelweg A 29. Verder zandstrand, speeltuin, volleybalterrein, tafeltennis, visplaats, kiosk (alleen in de zomer), toiletten en douches (alleen in de zomer) beschikbaar.

Plaats direct aan het kanaal Rijn-Herne, alsmede rechtstreeks aan de jachthaven. Snelweg A-42 en de trein duidelijk hoorbaar.

Plaats ziet er nu beter / netter uit dan jaren geleden. Eerlijke prijs: 8 euro inclusief alle personen, met inbegrip van ]water, met inbegrip van lozen, met douche en toilet gebruik ..... Alleen elektriciteit kost nog 1 euro extra voor 1 kw. Prachtig uitzicht op de Rijn.

Platzwart Erwin war sehr fleißig.....die Stellplätze befinden sich nun auf Grasboden, trotzdem noch Sicht auf den Jachthaven. Wirklich schön angelegt Erwin, danke ! Und WLAN gibt es nun auch....sogar kostenlos. Einen gemütlichen Grillplatz will Erwin auch noch bauen.... Wir kommen immer gerne hierher.

Einer der wenigen Ganzjahresplätze auf Sardinien. Super Aussicht wenn man einen der vorderen Stellplätze "erwischt". Gebühr je nach Saisonzeit zwischen 12 Euro und 22 Euro all inklusive. Langer schöner Sandstrand unterhalb der Steilküste. Kleine Snack-Bar an der Platzeinfahrt. Duschen und Toiletten sind nicht wirklich einladend, aber die nutzen wir sowieso nie, haben "alles" schöner an Bord.

Zeer eenvoudig parkeren voor camper (nog) "gedoogde" parkeerplaats zonder "alles"! Ideaal voor schepenspotters. Beste camperaars: laat geen afval hier achter, natuurlijk ook de cassettetoiletten hier niet lozen! Alleen dan bestaat de kans, dat wij camperaars ook hier mogen blijven parkeren!

Wie geen stroom nodig heeft overnacht hier voor 12.50 euro plus belasting, 2 euro voor volwassenen. Stroom = 3 euro per nacht. Een klein restaurant gelegen aan het plein, in de ochtend verse broodjes. Noordzeestrand in zicht.

Guter SP neben dem Solebad. Tagsüber hörbarer Parkplatzverkehr, Abend und Nachts sehr ruhig. Gebühr faire 5 Euro für 24 Stunden. Strom 1 Euro für 6 Std., Frischwasser = 1 Euro. Entsorgung = kostenlos. Ärgerlich: Möchte man die Toiletten-Cassette nach der Entsorgung mit Wasser ausspülen / nachspülen, muss man dafür 1 Euro bezahlen.

Ideale plaats om schepen te kijken. Verkeer op de brug duidelijk te horen. Sinds een paar maanden niet meer gratis.

20 standplaatsen op gras grid (6 x 10 meter), terrein verlichting, gratis Wi-Fi, douchefaciliteiten in het zwembad (toeslag €1,50), cp vergoeding = 10 euro, stroom vanaf 0,50 euro, water 1 euro, sani kostenloos. Vaak erg druk in de zomer, in de winter heerlijk leeg.

Cp vergoeding blijft 0,50 euro, 10 Euro met inbegrip van verwijdering, elektriciteit, vers water = 1 euro. Mooi uitzicht op het meer. Eigenlijk ook zeer rustig, alleen zo nu en dan "de vele watervogels praten" maar nogal luidruchtig.

Ideaal, maar voor tussenstop of een bezoek aan de oude stad. Tijdens de dag veel verkeer van de parkeerplaats, dus zelden rustig. Net park en schepen kijken.

Vijf euro incl. toegang zwembad. Stroom = 0,50 euro, water = 1 euro, sani = 1 euro. Toiletten en warme douches in het zwembad (tegen betaling). 's Avonds en 's nachts zeer rustig. Overdag gedeeltelijk veel parkerend verkeer. Betalen in het zwembad.

Sitecode: 19130

Kost 15 euro voor 24 uur all-in en in de zomervakantie zelfs 20 euro. Ja, met 12 euro meer. Evengoed een mooie cp, aangelegd op 4 terrassen met uitzicht op het meer.

Voor 8 euro sta je aan de de rivier bij de zuidelijke Biggesee, dicht bij het centrum. Stroom vanaf 1 euro, water vanaf €0,20 en sani kosteloos.

Alle plaatsen direct op het Mittelland-kanaal. Prijs voor 1 meter camper = 1 euro. Vers water 1 euro =, = vrije beschikking. Warme douches = 0,50 euro. Restaurant in zicht. Gedurende het hele jaar open.

Sitecode: 12004

Kleiner einfacher kostenloser aber gemütlicher Platz direkt am Mittellandkanal. Sehr netter Platzinhaber. Achtung, keine Entsorgungsmöglichkeiten, aber Stromanschlüsse sind vorhanden. Diese sind ebenfalls kostenlos, aber über eine kleine Geldspende freut sich der Inhaber schon.

Besser gehts nicht ! Klasse Ganzjahres-Stellplatz. Große Stellflächen mit 10 m x 10 m. Womos stehen auf Kies, Stühle und Tisch auf Gras. Modernes sauberes Sanitärgebäude mit WC, Duschen, Waschmaschine, Trockner und Abwaschküche. Kasteel Doornenburg, Fort Pannerden und Fluss Waal in der näheren Umgebung. Nijmegen ca. 16 km, Arnheim ca. 18 km entfernt. Wir sind echt begeistert.

Deze grote cp ligt direct aan de jachthaven en biedt vrij uitzicht op de Noordzee en de container terminal Bremerhaven. Kosten: 10 Euro met inbegrip van alle personen, de toeristenbelasting: 2,30 Euro per persoon (13 jaar), stroom: 2,50 euro forfaitaire, zoet water: incl., riolering en sani.: incl., Wi-Fi: incl., WC: incl., warme douches: vanaf 0,50 euro, honden (per nacht 0.50).

ihr sucht totale Ruhe, Entspannung und Einsamkeit in wunderschöner Naturlandschaft ? Dann findet ihr das alles hier an der Prahmfähre direkt an der Oste. 10 Euro inkl. Strom, Frischwasser, WC und Warmduschen. Saison aber nur von Mai bis September. Schöne Wander- und Radwege entlang der Oste. Cafe-Restaurant direkt am Platz ( siehe auch unsere Platz-Fotos )

Plaatsen direct aan de Elbe. In de zomer meestal vol. Geen elektriciteit en geen sani. Gedurende de dag zeer levendig, ook "biker-treff". Verschillende snack- en viskraampjes dichtbij.

Gezellige en gratis cp in een prachtige omgeving direct naast het natuurlijke zwembad, 's avonds en 's nachts zeer rustig. Een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd. Geen faciliteiten.

ongeveer 30 zitplaatsen, openingstijden: 01.04. tot 15.10, de duur van het verblijf onbeperkt, Oppervlakte:. Gras, SP Fee: .. 14 euro per nacht inclusief 1 volwassene Voeding (elke extra volwassene 4 euro.): inbegrepen, zoet water: incl., afvalwater en uitwerpselen verwijdering: incl. ., warme douches te gebruiken: inbegrepen, toilet gebruik .. waaronder WiFi. inbegrepen, wasmachine en droger gebruik per 2,50 euro, trailerhelling voor boten

gratis Waldbad SP. 8-10 plaatsen, Surface: grind, het hele jaar geopend, duur van het verblijf: onbeperkt, voeding: 1 Euro = 1 kw, zoetwatervoorziening: 0,50 euro voor ongeveer 100 liter afvalwater en uitwerpselen beschikking: gratis, restaurant op het terrein terrein

12 Park, het hele jaar open, Ondergrond: Gras / Gravel (met aanhoudende regen helaas erg vochtig), duur van het verblijf: Unlimited, SP Kosten: gratis (maar het vraagt ​​om een ​​kleine donatie) Voeding: één euro voor 2 kw / h, faeces - en reiniging: nee.

Kleine gratis SP in het centrum direct op de molen stroom. Stroom van 1 euro, zoet water 1 euro, gratis ter beschikking. Bakker aan de overkant. Gedurende de dag vrij levendig verkeer, rustig 's nachts.

6 plaatsen, Oppervlakte: Grastegels, het hele jaar geopend, verblijfsduur: onbegrensde ruimte 's nachts verlicht, SP Kosten: gratis, voeding: 1 euro voor 6 uur van elektriciteit, zoetwatervoorziening: Nee, afvalwater en uitwerpselen verwijdering: Nee, vuilnis op de rechtbank, zitplaatsen met tafels op het plein, kleine sportveld in de plaats, vijver plaats

Mooie rustige CP direct aan de jachthaven en de Midland-kanaal. SP-kosten incl. Elektriciteit en zoet water voor onbepaalde tijd. Mooi park operators. Ideale plek voor reizigers die door, omdat de A2 (Hannover - Berlijn) is slechts ongeveer 5 minuten afstand.

Mooie cp kilometer lange Elbe-zandstrand. Voor schepen fans kijken ideaal. 10 Euro incl. Alle personen en incl. Current. V + E bestaat niet. Restaurant in zicht. september hond strand beschikbaar. 'S avonds en' s nachts zeer rustig. In de zomer, tijdens de dag heel levendig parkeren verkeer. Goed winkelen in Drochtersen ongeveer 6 km afstand.

Grote locatie op gras veld in de buurt van de snelweg, die is nauwelijks hoorbaar. Fijn personeel. Bovendien 9.50 Euro incl. alle personen, incl.stroom en voorzieningen. Echter, een beperkt aantal stopcontacten! Ideale plek voor reizigers die door, voor A4 en A44 zijn in de buurt. Wij zijn hier graag gast.

Eenvoudige cp direct aan de Elbe. SP eerlijke vergoeding. Voor schepen fans ziet er geweldig uit. Rustig 's nachts, overdag een beetje levendiger door naburige parkeerplaats verkeer. Helaas, in de zomer vaak volledig snel volgeboekt. Wie heeft elektriciteit en V + E, moet worden voortgezet. Volgende V + E station ongeveer 3,5 km afstand. Restaurant en een buitenzwembad rechts op de site.

Sitecode: 20377

10 plaatsen voor de CP met een duidelijk zicht op de rivier de Weser. (24 uur) gemakkelijk betalen aan de machine 12 Euro incl. Alle personen, incl. Afvalverwijdering, incl. Toiletten en warme douches gebruik. Vers water 1 euro, elektriciteit 0,50 € / 1 kWh. Het hele jaar geopend. Slipway voor boten van de plaats. Restaurant-nieuw (geopend Sep.2017)

Heeft alles wat een goede SP nodig: het hele jaar geopend, zeer eerlijke belastingen, elektriciteit, V + E, gazons, schaduw (hoewel SAT ontvangst), bakker op ongeveer 250 meter, Lidl ongeveer 400 meter afstand, Felsenmeer Museum naast de deur , rotsen zee en Heinrichshöhle ongeveer 1200 meter. Voor gevoelige dwarsliggers misschien een beetje te luid door de aangrenzende hoofdweg. We hebben geen problemen.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Hamburg, de stad die nooit slaapt. Wie wil hier blijven, moet dat weten! Wij houden van de levendige maritieme activiteiten dag en nacht op de camperplaats. Super uitzicht op de haven en het maritieme verkeer. Vele restaurants en pubs in de omgeving. De beroemde Reeperbahn is ook in 10 minuten te bereiken. Camperplaats tarief in de week: 14 euro (geldig tot 13 uur).

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Ganz einfacher ruhiger naturbelassener Saison-Platz direkt an der Nordsee mit Blick u.a. auf den Jade-Weser-Port. Warmduschen und Toiletten sind inklusive ! Strand-Bistro am Platz ( täglich geöffnet ). Sehr freundliches Platzpersonal. Achtung: Nur 8 Plätze haben Stromanschlüsse und Hunde sind nur auf der linken Platzseite erlaubt !

Sitecode: 12017

Eenvoudige gratis parking aan de rivier de Weser naast het voormalige veer. Geweldig vrij uitzicht op het scheepsverkeer. Op zomerse weekeinden vaak overvol, heerlijk rustig in de winter en eenzaam.

Sitecode: 20657

Wij waren met 2 campers van 16-12 ot 18-12 hier. Goede locatie om Groningen te bezoeken. Eerlijke prijs, inclusief stroom, elektriciteit, toilet en douche. Vanaf 17.00u afgesloten, aar men krijgt een sleutel en ook een benodigde toegangscode voor het slot. Zeer aardige beheerder, Wij komen terug. ------------------------ Waren mit 2 Womos vom 16.12. bis 18.12. hier gewesen. Guter SP um Groningen zu besuchen. Faire Platzgebühr inkl. Strom, V+E, WC und Dusche. Ab 17 Uhr abgeschlossen, man bekommt aber einen Schlüssel und auch den nötigen Zugangscode für's Tor-Schloss. Sehr freundlicher Platzwart. Wir kommen wieder !

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Wij waren eind december 3 dagen hier. Alles perfect! Eerlijke prijs, mooie omgeving om te bekijken en aardige beheerders. We hebben zelden zulke schoon sanitair gezien. We komen zeker terug. Een Top locatie! -------- Wir waren Ende Dez. 3 Tage hier. Alles perfekt ! Faire Preise, tolle sehenswerte Umgebung und sehr nette Platzbetreiber. Wir haben selten so saubere moderne Sanitäreinrichtungen gesehen ! Kommen ganz sicher wieder. Top Stellplatz !!!

Wir waren hier schon einigemale...und es ist immer wieder nett. Tolle freie Sicht auf den Schiffsverkehr. Freundliche Platzinhaber die auch das benachbarte Restaurant betreiben. Gemütliche Sommerterrasse direkt am Stellplatz. Bei Dauerregen allerdings sehr weicher teils matschiger Untergrund (Grasboden), dann kann man als Alternative auch auf dem Parkplatz am Restaurant nächtigen.

Toller Stellplatz. Klein aber fein. Sauber und gepflegt. Sehr netter Hafenmeister. Strom, Ver-und Entsorgung, Toiletten, Duschen, WLAN, Restaurant, Sandstrand, Boots-Verleih.....alles vorhanden. Wir kommen garantiert wieder !!!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Heerlijk rustig, we waren hier geheel alleen. Ondanks eind april was de haven helemaal leeg, geen boot te zien. Gelijk naast de locatie is een speelplaats en kinderboerderij. De ingang naar de locatie mag beter aangegeven worden! Veel honden komen de locatie bezoeken, dus veel hondenpoep te zien. Desondanks komen wij graag weer terug.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Jaaa...endlich wieder "normale" Stellplatzgebühren, so kommen wir sehr gerne wieder häufiger mit dem Wohnmobil nach Winschoten. Platzpersonal nett und hilfsbereit, Innenstadt gleich umme Ecke. Alles prima hier.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Toller ruhiger und komplett ausgestatteter SP direkt am Kanal. Restaurant, WC, Duschen, V + E, Mülltonnen, alles vorhanden, einfach perfekt. Wlan auch recht schnell und in der Platzgebühr enthalten. Jetzt im März viel Platz und gute Rundumsicht (nur 3 Mobile haben hier gestanden). Leider nur wenige Stellflächen mit direktem Kanalblick, diese dürften im Sommer wahrscheinlich immer belegt sein.

Een locatie beoordeeldongeveer 11 jaar geleden

Direct aan het water gelegen bij het strand. Geen sani of stroom. Toilet bij Strandbad (in hoofdseizoen). In de zomer veel verkeer op parkeerplaats. 's Nachts rustig en aangenaam.

Een locatie beoordeeldongeveer 11 jaar geleden

Prachtig uitzicht op scheepvaartverkeer en containerterminals van Bremerhaven. Rustig. Lekker zwemmen in de Noordzee. Kleine haven met restaurantjes vlakbij.

Een locatie beoordeeldongeveer 11 jaar geleden

Kleine gratis plaats aan de Weser. Rustig gelegen bij een voormalige aanlegplaats. Mooi zicht op het scheepvaartverkeer. Grilplaats en zandstrand bij de plaats. In de zomer ook een kleine bistro.

Prettige vrije plaats, weinig regels. Noordzee, strand, haven en het Kurhaus vlakbij de plek. Culinaire tips"Haikos Fischturm en Tapkens Rhabarberkuchen in het Kurhaus.

Mooie plaats. Restaurant dichtbij, in het voor- en naseizoen rustiger dan in de zomer.