@Kernigit
We hebben meer dan € 40 uitgegeven en gratis diensten gebruikt, maar € 4 is niet zo slecht omdat er niet veel alternatieven zijn. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Er is ook een handige wasserette op het terrein.
Sitecode: 62058
Geweldige plek, zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren, veel goede lokale wandelroutes.
Alle voorzieningen incl. Drinkwater en schoon. Makkelijk te vinden, blijf gewoon rechts bij het binnenkomen, het is aan de rechterkant bij de uitgang.
Geweldige plek, dicht bij het strand, 20 minuten lopen naar Punta Sabbioni voor de veerboot naar Venetië, en gratis!
Geweldige plaats. Het Torrent Neuf-pad is ongelooflijk, toeristeninformatiepersoneel super behulpzaam, gratis faciliteiten inclusief WiFi, slechts 2 eu voor water, of gratis tanken of toiletten. Bravo!
Op loopafstand van de stad. Secure. Licht hellende plaatsen.
Grenzend aan drukke weg, maar mooie omgeving. Geweldig restaurant naast de deur.
Mooie pittoreske locatie aan het water. Rustig. Gemakkelijk te lopen naar de stad.
Ok voor een nacht, alleen een parkeerplaats. Dicht bij de snelweg, supermarkt, geweldig pizza restaurant en een prachtig park.
Sitecode: 12047
Goede locatie, rustig, dicht bij het strand, goedkoop voor de nabijheid van het centrum. Volle eerste keer dat we probeerden om 2 uur op een zaterdag, maar half leeg 24 uur later.
OK. Grote en drukke parkeergarage, vooral als het voetbal aan is, maar gratis dus kan niet echt klagen. We bleven omdat die in de stad al vol was om 2 uur 's middags! Ja, het heeft alle diensten, onder de brug op de bovenste helft van de parkeerplaats, net na de mini-rotonde. Ik heb een foto toegevoegd die precies laat zien waar.
Geweldige plaats. Zeer rustig en mooi, vriendelijk personeel en de olijfolie tour is erg interessant. En de olijfolie is erg lekker!
Schitterende locatie op slechts 1 km lopen naar de stad. Zorg met hook-up - we struikelden het 3 keer! Lage score als vers water kraan was gebroken en duur om te verblijven. Direct naast het busstation, de weg en de jachthaven.
Goede stop dichtbij Britse oversteek. Makkelijk om kaartje bij de betaalautomaat te kopen. Mooi stadje op loopafstand. Mooi strand dichtbij. Servicefaciliteiten op 1,5 km afstand. Enige negatieve was een beetje lawaai van de weg.