@Kerstensontour
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2021
- Bürstner Nexxo A 698 G Family
- 2009
- Ford
- Alkoof
Nacht hier gestaan, was rustig. Stonden hier met één andere camper en een busje. In de avond en ochtend wel wandelaars voor naar het kasteel maar geen last van gehad. Fijn wat meer van de weg af en prachtige uitzicht bij het kasteel! Toiletten waren schoon.
Servicepunt gebuikt. Top dat dit er is!
Twee nachten gestaan in juli. Het is druk maar niet te druk. Er staan meerdere campers boven bij de pub. Wij zijn naar beneden gereden. De weg daar is hobbelig maar goed te doen met onze 6,5m lange camper. Er stond zelfs een concorde. Staan ook veel tenten. De duin over en je bent op een mooi strand. Wel veel zandvlooien. Bij de pub gegeten met live muziek, was gezellig én heerlijk.
We kwamen hier toen het even geregend had. het grasveld was niet bruikbaar voor onze camper (te zwaar). weinig verharde plekken, veel modder.midden op het grasveld is het watervulpunt, deze was niet bereikbaar. geen grijs water loosplaats. chemisch toilet loospunt was helemaal vol. we mochten het bij de toiletten doen. Oxford is goed bereikbaar met de bus (150m lopen naar halte, 13minuten met de bus). £2 pond per enkele reis, betalen in de bus.
Nette camperplaats/camping bij de haven. 2km van mooi strand vandaan. Fijne douche. In de zomer wel een drukke plek, alle plaatsen vol. Prijs is 280NOK (camper en twee personen), betalen voor extra personen die mee zijn (50NOK pp, vanaf kinderen boven 4). Wasmachine en droger zijn 50NOK. Allemaal betalen bij de supermarkt ietsje terug aan de weg. Eigenaar kwam één avond langs om bonnetjes te controleren (zaterdag). Bonnetje dus bewaren!
Stonden hier op 22 juli een nachtje. heel rustig. Telefoonnummer van de eigenaar staat op het bord bij de entree. Daar kun je ook chemisch toilet legen (niet spoelen). We betaalden met twee campers €30, inclusief stroom. Museum was dicht maar leuke wandeling door het park gemaakt. In het park zit ook een toilet wat gebruikt kan worden.
Een parkeerplaats die gebruikt mag worden voor overnachting. er is een donation box waar je geld mag geven voor de nacht. Prima plek. je kunt vanaf hier wandelen naar Woody bay, wel een steile wandeling en even lopen. Geen faciliteiten, enkel parkeerplaats. Stonden hier met 5 campers.
Camping op vlakte. Vriendelijke eigenaar. In de zomer een koffietentje op de camping en op zaterdag pizza avond. Per nacht voor 2 volwassenen en 2 kinderen, £39. Douchen is 6min pp per dag gratis (1 muntje). 2 muntjes bijkopen £1,00.