@Kessler1967
Er kunnen hier eigenlijk maar 5 sterren zijn. of het nu gaat om het sanitair, dat altijd schoon en zeer modern en ruim is, of om het binnen- en buitenzwembad dat inbegrepen is. Ook als u met honden komt bent u van harte welkom. Hier nogmaals een extra dikke dankjewel aan de medewerkers die ons in geval van nood de kampeerbus met onze hond hebben geleend om naar de dierenarts te gaan 🙏. Dus rondom TOP
niet om de plek te overtreffen! Beginnend met de operators, erg vriendelijk en behulpzaam. Sanitair zeer schoon en goed onderhouden. Zwembad 1a. We hadden ook een diner en dat was ook een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. 3 gangen met 1/2 liter wijn en water voor €35. Streekkeuken met ingrediënten uit eigen tuin.Alleen de oprit was een uitdaging voor onze 9m camper -)
zeer goede toonhoogte. vriendelijke ontvangst in de wijnwinkel, honden toegestaan. Het veld is verhard. goede gelegenheid om te wandelen in de wijngaarden. ideaal voor een overnachting op doorreis.
Standplaats lekker rustig, stroom was gratis, sanitair van het hotel mocht gebruikt worden. heerlijk eten in het hotel en super hondvriendelijk. aardige gastheren en prima startpunt voor wandelingen. enige nadeel niet-bestaande verwijdering. waren zeer tevreden en komen zeker terug.
Zeer aardige uitbater, zeer schoon en nieuw sanitair. Recreatieve activiteiten aan het meer zijn goed. Verbleef hier 21 september, betaalde € 60 voor twee nachten met een camper, drie honden en elektriciteit. Waar voor je geld. Stendal is altijd een bezoek waard, een hele mooie stad.
We waren hier in augustus 2020. Heel geweldige plek. Geweldig modern schoon sanitair. Leuk restaurantje op het plein met super aardige operators. Geen probleem hier met twee grote honden. Mooie wandelmogelijkheden direct vanaf de camping. Een duidelijke aanbeveling.
Verbleef hier in september 2020. Zeer prima verzorgde camping. Aardige operator. Uitstekend schoon en modern sanitair. Heel fijn zwembad. Wij waren daar met twee grote honden, geen enkel probleem. Extra open ruimte weg van de camping voor honden inclusief hondenzwembad. Eens per week barbecueën ook sterk aanbevolen. Al met al een geweldige aanbeveling !!!!
Zeer mooie plek, rechte parkeerplaats, zwembad op dit moment nog gesloten, elektriciteit was gratis, super goede toegang tot de Neanderthal wandelroute !! Geweldig voor honden
Sitecode: 1985
Barrière ok weer, € 10,60 met elektriciteit, douches en toilet ok ... het beste ding is de locatie direct aan het meer! Zeer mooie locatie met geweldig wandelpad rond 👍
Heel liefdevol run grote plaats. Er is een supermarkt die de behoeften van het dagelijks leven heeft aan redelijke prijzen. Er is ook een bar, creperia en een pizzeria. Sanitair wordt 3 keer per dag schoongemaakt. De plaats is erg rustig ondanks zijn grootte, alle plaatsen zijn in de schaduw van de bomen. Kortom, een zeer mooie faciliteit met een geweldige omgeving voor een ontspannende vakantie 👍
Zeer goed en vriendelijk welkom, schone plaats met grote percelen, mooie kiosk met allerlei snuisterijen en benzinestation. We waren met 2 grote honden voor 3 dagen en er waren geen enkel probleem. Het strand was half juni erg leeg, dus we hadden veel plezier met de honden
Zeer mooie parkeerplaats met vriendelijk personeel! Zowel de stad, met pubs en cafés, als de locatie van de plaatsen zijn een bezoek waard. Alleen de douche en het toilet voorkomen een hogere beoordeling.