@Ketel68
Prima camping voor doorreis richting Tsjechië. Ruime plek aan een weiland. Sanitair is schoon. uitgebreide kookmogelijkheid, wasmachines/droger en prima afwassen. Heel aardige eigenaar. We betaalden €31 voor een camper met 2 personen incl. douchemunten.
Wij hebben hier 2 nachten (2p en camper) gestaan voor €70! Heel vriendelijke ontvangst en uitcheck. Het stond redelijk vol maar het was toch heel rustig. Sanitair prima in orde. Twee keer omvallen en je ligt op het strand. Jammer genoeg tijdens ons bezoek een stinkende drab in de vloedlijn, maar daar kan de camping niets aan doen. Aanrader deze camping!

Wat een heerlijke camping. Vriendelijke mensen, schoon sanitair en dichtbij een golfbaan, sauna en Breda. Ook heerlijk gegeten in het restaurant. Zeker weten dat we hier nog wel eens terugkomen.

Sluit me helemaal bij Orbi aan. prima plek om een nacht te staan. We hebben sek280 betaald en hadden elektra, water en een schone was. Sanitair ook prima schoon!
Mooie kleine camping met ruime plaatsen, super schoon sanitair en ontzettend vriendelijke eigenaren.