@Ketels
September 2026
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Op het eerste gezicht een kaal ongezellig terrein, langs de aanlegsteiger. In de prijs zijn onbeperkt gebruik van douches inbegrepen. Zeer verzorgd en modern sanitair. Dichtbij het mooie schilderachtige stadje. Heerlijke verse vis te krijgen
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 196155
Prima lokatie met zeezicht, veel ruimte. Opgelet vanaf 1 sept 2026 tijdelijk niet bereikbaar wegens werkzaamheden aan de windmolens
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Perfect voor een overnachting, wandelroutes vanuit de parking. Geluid van snelweg viel goed mee. Verzorgd sanitair . Enkele minuten rijden naar een boeiend museum over rotstekeningen vanuit de Bronstijd👌
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Schitterende locatie, rust weidsheid. Voor Belgen een unieke beleving. Geen overnachting toegestaan
Een foto toegevoegd aan een locatie · 11 maanden geleden

! nieuw: vanaf 21 november 2025 betaald parkeren
slechte ervaring, geen vriendelijk ontvangst. weinig behulpzaam. receptionist was onverzorgd en gaf aan dat de camping volzet was indien je aangaf om 2 dagen te verblijven. niet erg betrouwbaar. verder gereden …
prima locatie, dicht bij museum en bierbrouwerij. betalen met kaart werkte niet bij ons, geen probleem… een lekker biertje bij de bierbrouwerij en probleem van cash is opgelost.
gewoon TOP!