@KevinSchluter
- Huren
Prima plek om te staan. Je kan er bij het water. de P is wel wat ongelijk dus je moet even de juiste positie zoeken. Wat nog niet benoemd is, is dat je vlak bij een windmolen staat. En die hoor je goed, lijkt wel een beetje op snelweg geluiden.
Prima plek om te staan. Echter kom je net als ons uit het hogere noorden dan is dit echt wel in de stad. Je hoor de naadt gelegen fabriek af en toe en de weg doe er langs loopt. Het meer en ondergaande zon maken het echter wel goed. Ook hebben ze wen mooie vuurplek
Prima plekje! ja het is wat drassig en je moet inderdaad even goed kijken bij inrijden maar het kan wel. Niet te veel draaien in de modder. je hoort de weg wel maar niet storend. Dus zeker aan te raden!
Wat een top plek! Dit is een echt een pareltje. Het is een camperplaats beheerd door de gemeenschap. Het terrein heeft picknicktafels, stroom en wifi en een super nette kampvuur plaats met hut zodat je droog en warm kunt genieten. Op een 100m afstand staat een service gebouw met was en droog voorzieningen, douch, toilet en SAUNA. je kan contant of met paypal betalen. En heb je hout nodig? Mail Thoresson en z’n zoontje komt hout brengen!
Rendieren gezien!!! De P bij deze plek is prima maar er zijn een aantal mooiere plekjes. Ga voor de P linksaf of rij over de P rechtdoor. Je staat dan tussen de bosbessen en het rendiermos. In de ochtend werden wij begroet door een kleine kudde rendieren! Dus neem de tijd, kijk rond en ga wandelen. Houdt dan wel je hond aan de lijn anders zijn de rendieren weg.
Mooie plek om te kunnen stoppen maar helaas niet toegankelijk voor een camper dus moesten wij voor plan B kiezen. Aan het begin van de weg staat een bordje “verboden voor campers”