@Khjoyce
Lid van Campercontact sinds 2019
Mooie rustige nacht in het dorp. Er zijn eigenlijk twee parkeerplaatsen - de hoofd-Aire met faciliteiten die erg druk waren (8 juni 2019, ongeveer 10 campers) en een parkeerplaats die campers 100 meter verder op de weg aan dezelfde kant toestaat - parkeerplaats had veel parkeerplaatsen. Gemakkelijke hondenuitlaatservice in het nabijgelegen bos, geen lawaai en geen problemen. Makkelijk 's nachts 5 minuten van de hoofdweg naar Nantes.
Sitecode: 19368
Leuke camping aan de top van de stad, vriendelijke mannelijke receptioniste spreekt een beetje Engels. Ondertekend vanaf de hoofdweg naar de stad, raad ik aan de google-routebeschrijvingen niet te volgen! Kosten waren 95d (minder dan £ 7) per nacht zonder elec aansluiting. Faciliteiten ter plaatse incl. Toiletten, douches en aansluiting.
Sitecode: 19385
Geweldige kleine camping prachtig gelegen in de Ziz kloof. Zeer rustig 's nachts, eigenaar spreekt goed Engels. 50 dirhams per nacht, warme douches, wasmachine en eten / drinken beschikbaar. Absoluut een aanrader als de beste tussenstop in dit gebied.
Sitecode: 19550
Handige stop op weg naar de Dades-kloof. Vriendelijke eigenaren. Geen faciliteiten beschikbaar op het moment van schrijven, parkeren grenzend aan weg maar niet luid. Als de tijd het toelaat, rijdt u verder naar binnen voor een beter zicht.
Mooie kleine camping naast de lagune en vriendelijke eigenaar. Geen faciliteiten en beperkte Engels gesproken maar rustige nacht op een mooie plek. In april 2018, 80 dirhams.
Sitecode: 19500
Prachtig uitzicht en een rustige nacht maar spectaculair onvriendelijke en onbehulpzame mensen.
Heerlijke rustige nacht direct aan het strand. Stad nog steeds verlaten die perfect was voor ons! Geen kosten deze tijd van het jaar.
Ruime parkeergelegenheid naast de zee en de weg. Handig voor ferry, consequent lawaai van de weg niet geweldig als je een lichte slaper bent! Geen faciliteiten, gratis.