@KimVNcamper
Mooie plaatsen, gelegen aan een riviertje met picknicktafel. Winkeltje in de buurt.
Ideale doorreis locatie, dichtbij de grote weg, rustig geleden in een prachtige omgeving. Propere en ruime plaatsen. Gratis toiletten enkel jammer dat deze sloten om 22u. Op wandelafstand een pittoresk dorpje met allerlei voorzieningen. Picknickplaatsen vlakbij de air.
Unieke ligging tussen de oceaan en de baai. Heel ruime plaatsen. Basisaanbod zeker ok. Vriendelijke personeel! Geen winkel op wandel afstand.
Leuke kleinschalige camping in een groene omgeving, nabij het meer Lac du Belair. Vriendelijk ontvangst. Mogelijkheden tot watersport, eten, wandelen, … Ruime plaatsen! Dichtbij een klein dorpje waar je lekkers kan kopen.
Fantastische camping! Heeft alles wat je nodig hebt: Prachtig uitzicht op de oceaan. Omgeving met ieders wat wils, ook een hondenstrand 10min wandelafstand (La Grêve Isnain). Vriendelijke uitbaters. camping met genoeg voorzieningen: zwembad, klein winkeltje, mogelijkheid tot bestellen van brood, kip en friet, elke dag een foodtruck, proper sanitair, ruime plekken uit te kiezen, … Het heeft alles wat je nodig hebt om van je vakantie te genieten.