@Kinge
- 2018
Prima plek om een paar dagen te staan. Ruim en gezellig veldje. Voor sanitairgebouw moet je wel een eindje lopen. Het aanwezige zwembad hebben we niet kunnen ontdekken. Muntje voor douche en afwas vind ik prima. Lekker gefietst op het Kampereiland.
We hebben hier met plezier twee nachten gestaan. Alles is aanwezig en dat het gedateerd is, maakt ons niet uit.
Een werkelijk prachtige CP. Mooie ligging, ruime plaatsen en uitstekende (sanitaire) voorzieningen. Wasmachine en droger kunnen kosteloos worden gebruikt. Boekingssysteem is duidelijk en overzichtelijk. Je krijgt een reminder om stroom bij te boeken, indien nodig. Bijboeken kan online, waar je ook bent. Prijs- kwaliteitverhouding is in balans. Kortom: deze twee camperaars zijn zeer tevreden over deze CP
Duidelijk inlogsysteem, ruime standplaatsen, 7 liter water voor een dubbeltje, weinig sanitair. Locatie is op een geschikte plek ten opzichte van het gezellige stadje Friedrichstadt. Veeeeel grote supermarkten in de buurt. Het lastigste vind ik het ontbreken van een afwasgelegenheid.
Prima camperplaats/camping. Camperplekken zijn verhard wat zeer welkom is na de vele regen van de afgelopen dagen. Vriendelijke beheerder. Sanitair schoon. Mooie fietsomgeving, prima restaurant en niet te vergeten de supermarkt.
prima cp. we stonden helaas op het bestrate deel omdat het groene deel vol was. wie van heet douchen houdt, dan ben je hier op de juiste plek.
Fijne CP met prachtig uitzicht op de Rijn. In Urmitz een supermarkt met een indrukwekkend assortiment. De broodjes van de plaatselijke bakker zijn heerlijk. Stroom is enigszins aan de dure kant. Waarom dat zo is, is onbekend. Op de fiets naar Koblenz is prima te doen.
We stonden hier voor de tweede keer. Prima CP met goede voorzieningen. Het sanitair werd regelmatig gereinigd. Een plek om af te wassen, zou welkom zijn.
Fijne camperplaats, hartelijke ontvangst, broodjesservice, ruime plekken, prima wifi. Kortom: we hadden het zeer naar de zin hier.
Met onze camper stonden we hier een aantal dagen. Ruime kampeerplek en uitstekende voorzieningen. De wifi is perfect! Een aanrader in het mooie Drenthe.
Sitecode: 91927
Camping met een dikke plus. Vriendelijke ontvangst. Superschoon sanitair. De pizzabakker op woensdagmiddag/-avond was helemaal geweldig. Hij bakte ter plekke een heerlijke pizza!
uitzicht: prachtig kosten stroom: €9,50. Alleen koelkast had stroom nodig. Van 20.00-8.00 zijn de toiletten gesloten. Overdag: gratis gebruik. Wij betaalden €32,90 voor één overnachting. Voor die prijs verwacht ik meer.
Fijne minicamping waar aan alles gedacht is om de vakantievierder een aangenaam verblijf te bieden. Mooie omgeving (voor fietstochtjes). Gastvrijheid staat in top.
Fijne plek, vriendelijke eigenaars, heerlijke douches en gezellig aangelegde camping. Voor kleine kinderen is er (nog) geen speeltuintje.
Prima plek. Geschikte beheerder. Gezellige Wohnmobilplatz. Mooie ligging ten opzichte van het centrum van Boltenhagen en het strand. Er is stroom, water 10 liter voor 10 cent en een klein toiletgebouw waar je dmv een munt kunt douchen. Er is geen wifi/wilan maar dat is in Duitsland niet opzienbarend.
Mooie en gezellige camping. staplaatsen met privacy, superschoon sanitair dat meermalen daags gereinigd wordt. Wij stonden hier een aantal dagen met de camper.