@Kirschenhof
een mooie plek om te overnachten ,voor lange wohnmobile geen probleem, je staat mooi op bestrating, en alles binnen handbereik thanks 20 februari, 26
mooie plek alles klopt,en gelukkig niet teveel bomen, camper met aanhanger was geen probleem. thanks Marcél
wat een schitterende plek,mooie ruime plaatsen, mooi sanitair, en super geschikt voor grotere campers. je krijgt via een mailtje een code voor de slagboom, en dat werkt perfect,kom graag terug Marcél
super plaats, zeer aardige mensen je staat er mooi op grind, we stonden er met aanhanger 13 meter thanks Marcél en Els
een warm ontvangst, je wordt keurig door een vriendelijke man met hoed op je plaats gezet voor campers met aanhanger geen probleem, en veilig daarom 5 sterren Marcél en Els november 24.
prima plaats voor overnachting, effe goed kijken waar je inrijdt, en zeker bij uitrijden uit de poort goed uitkijken het loopt erg scheef maar goed te doen,camper met aanhanger 12,50 november 24 Marcél en Els
prachtige mooie camperplaats, ook voor grote campers met aanhanger. goed te bereiken net voor de Pyreneeën november 24. Marcél en Els
prachtige mooie plaats voor overnachting keurig verzorgd, ook met aanhanger 12,50 meter stroom met euro,gelijk 1 km v de autobaan.
een prachtige plekje om te staan,je kunt er goed en veilig staan,betalen bij zwembad 4 euro. ook met grotere camper carthago s plus met aanhanger. komen graag terug
prachtige plek voor overnachten we stonden met 2 campers. mooi centraal gelegen en voor grote campers met aanhanger 13 meter top. Marcél en Els carthago s plus
we waren hier,mooie plek ruime plaats 13 meter met aanhanger, zorg wel op tijd er zijn om 18 uur stond het vol,je kunt er ook prima wandelen eten op 500 meter. 20/02/24 Marcél en Els
prima plek voor een overnachting ,ruimte genoeg. kan mooi met aanhanger staan geen probleem 13 meter top 20/12/23 Marcél en Els
een fijne plaats met veel ruimte, geen last van bomen of taken, wc/Douche aanwezig Cartago S plus met aanhanger 13 meter mathildus &Els camping vandamskirschenhof
prachtige plek met veel ruimte als je iets groter bent 13 meter met aanhanger, maar je moet wel op tijd zijn,broodjes op loopafstand ook stroom en douches zijn beschikbaar, wij komen hier graag Marcello &Els camping vandamskirschenhof
super plek,ook voor grote campers S plus met aanhanger 13 meter geen probleem 5 km van de autobaan. Mathildus en Els
een mooie plek waar je super kan staan zeker voor één nacht,ook voor grote campers met aanhanger 13 meter goed te doen 14 oktober 23 Mathildus en Els
mooie grote plaatsen met veel ruimte we zijn 13 meter met aanhanger dat is geen probleem ,dicht bij het stadje en vlakbij de snelweg we zijn 3 dagen gebleven er kan goed gefietst worden en alles wat je moet hebben,water wc stroom,douche zijn aanwezig oktober 23 Marcél en Els
niet geschikt voor zware campers,en langer als 8 meter,kleine plekjes en zeker niet netjes zijn dus gelijk omgedraaid 9/10/23
al paar keer hier gestaan zeer vriendelijk en prachtige plek,zelfs met aanhanger achter de camper 12,50 lang was het geen probleem, mooi om te wandelen, en super schoon sanitair 1/10/23 Mathildus
een keurige camperplaats, werd welkom geheten door een aardige mevrouw die gelijk een praatje maakte, ook zeer geschikt voor grotere campers. verharde ruime plaatsen met water/stroom/wc/Douche Marcél v Dam
een super mooie plaats,alles past perfect, zeer goed onderhouden, heerlijk ruim wij komen zeker terug.
super mooie plek om te staan,dicht bij het dorp, goed te komen v/a de snelweg. 17/8/23
een super mooie plek om te staan,direct langs de auto baan mooi op grind,stroom aanwezig tegen betaling top. 31 juli 2023
super mooie plek,je bent gelijk in dit prachtige kameleondorp. ik was hier samen met mijn dochter. 12 augustus 2022
Sitecode: 19291
super mooie plek om te staan,veilig en schoon. wij waren hier op onze terug reis op 14 februari 22.komen zeker terug thanks Marcél en Els
wij hebben v/a 20 2022 januari hier gestaan,een geweldige mooi plaats om te zijn super vriendelijk schone douches, en alles wat je nodig heeft op korte afstand. Marcél en Els
super mooie plek,alles wat je nodig heeft.met de fiets 5 min op het strand wij komen terug. top
super mooie plek aan de Moezel,met top sanitaire voorzieningen. top
wat een prachtige plek is dit,mooi aan de Maas,schoon sanitair super mooi.top
Prachtig mooi gelegen camperplaats in een super spannende omgeving waar je heerlijk kunt wandelen, mountainbike en motorrijden top vriendelijke eigenaar die altijd voor je klaar staat,er heerst een ontspannen sfeer,op vrijdag was er een gezellige stampot avond ,hier komen wij zeker terug.voor de juiste route bel even met de eigenaar Marcel en Els januari 2020
Wij hebben hier gestaan, hartelijk ontvangen werd keurig geholpen met stroom,en daarna top gegeten hier komen wij zeker terug, nogmaals hartelijk dank. 4-1-2020 Marcel en Els
prachtige camper plaats, vriendelijke ontvangst en een top uitzicht. mooi om te wandelen en motor rijden wij komen hier terug oktober 2019
Wat was het weer ongelooflijk gezellig, oud en nieuw met erwtensoep en pannenkoeken 1 januari gezellig geborreld met hapjes, en Peter hoe jij die bami blokken zo lekker kan krijgen is voor mijn een raadsel, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je je welkom voelt. Peter und Caroline thanks groetjes Marcel en Els januari 2019.
Erg mooie en gezellige plek ,met 2 hardwerkende lieve mensen die weten hoe het hoort. we hebben erg gelachen en gedanst, een plek om terug te komen, .